Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    29. Siječanj 2021. 00:30

Anchy žao mi je što si tužna i razočarana, ali cure su apsolutno u pravu. Živimo u super trenutku za medicinu i sigurno će se naći prava terapija za tebe nakon šta povadiš hormone. Brzo ćeš i ti kao i mi držati drekavca u rukama 🥰
    Joja pa to je super što su jajnici u redu. Sad znaš na koji DC se moraš bazirati za hopsanje. Nadam se da nećeš morat, već da će se ovo žuto tijelo nastaviti razvijati u smjeru bebare. 
    Nama sutra spermiogram, dragi se napokon otvori i priznao da ga je od straha odgađao (što sam znala naravno). Masu smo razgovarali i to je puno pomoglo. Idemo odma u jutro javim oko 10 nalaz 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

29. Siječanj 2021. 01:01

Kaćo sretno s nalazom, da bude super i da ohrabri dragog😄🍀🤞🏻

Joja 🙏
    29. Siječanj 2021. 06:47

Hope hvala ti ma utješnim riječima 🤗 sad odbrojavamo hehe. Koji si ti dpo?
    AnnB miom? Jaoo jel ti vidis i to na nalazu.... Doktor je pricao da imam jos nesto osim polipa al nisam zapamtila šta, a nalaz mi je nerazumljiv lol.... Najprije je rekao da imam nepravilnu maternicu al je nakon detaljnog pregleda utvrdio da ju nesto pritišće pa se samo cini nepravilnog oblika...  nisam upamtila sta ju pritišće. Rekao je samo da to nije problem kako je na prvu mislio....
    Kaća podrska muzu za spermio., Hoce danas vec dobit nalaz? 💙

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Maša🤰🏼
    29. Siječanj 2021. 06:48

Jutro cure, 
    Nikako nisam spavala 🙈 nisam mogla docekat da napravim test ... pa sipak mislim da sam se prenaglila 😢 lh trkice su ful svijetle danas a test sam radila ja kao vidim neku sjenicu ali nije toto 😕😕 
    https://ibb.co/3vPWDDT

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    29. Siječanj 2021. 06:49

Najboljni je test... prva dva su lh 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Joja 🙏
    29. Siječanj 2021. 06:53

Mašo na zalost ja ne vidim nista....  ali jos ti je rano. Jel ovo test iz mullera? On nije bas jako osjetljiv. Pisni jos kasnije lh 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Siječanj 2021. 06:54

Jutro!
    Oraspolozile ste me malo sa lijepim rijecima.😉😊
    Jucer sam kasnije bacila oko na nalaz od gin i fino pise dijagnoza: sekundarni sterilitet😑
    Sve mi je bilo ok dok to nisam procitala. Mrzim te nazive i dijagnoze zvuce grozno. 
    -----
    Onda sam lijepo isla razg sa M u vezi svega i umjetne. Da nademo nekakvo rjesenje i onda smo se tako posvadali kao nikad u zivotu. Nisam znala da je on izricito protiv ivfa. Bila sam stvarno dobre volje do tog momenta. Uopce ne pricam s njim..skoro sam mu rekla da cu naci ja donora za ivf ako on nece 🙈 dobro da sam se suzdrzala. Ne znam u cemu je problem ponos ili ego, ili to sto je on veci vjernik od mene...nemam pojma...

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Siječanj 2021. 06:56

Maso a jebemu bas mi je zao! Ali biti ce sljedeci mjesec 😉😊
    Lucky rekla je gin da ce me nazvati kroz par dana kad se malo izkonzultira i razmisli sto bi bilo najbolje...do tad cekam M pa vafenje hormona...

Kaća
    29. Siječanj 2021. 07:08

Zoe, joja hvala na podršci.
    Maša ni ja ništa ne vidim, al dok ne procuriš ništa nije sigurno. 
    Anchy ako je vjernik možda znam o čemu se radi. Nisu svi upućeni, svećenici imaju oprečne verzije pa to zbunjuje vjernike. crkva nije protivnik ivf-a ako se u postupku koristi jedna jajna stanica. Jer svaka oplođena jajna stanica za crkvu predstavlja novi život, naravno ne vrate se sve u organizam, samim time dio ih propada nakon nekog vremena (ako ostane neiskorištenih smrlizića) i onda je to po stavi crkve abortus. Ili ako se sve oplođene js vrate nazad u organizam. Sad me nemoj hvatati točno za opciju, ali ugl nije isključivo protiv. Upusti se malo u istraživanje i onda sjedni s mužem i to mu objasni. Vjerujem da će promijenit mišljenje. Samo mudro i racionalno kao prava žena. Nemoj se svađati to je osjetljiva tema još pogotovo ako je vjernik. Vidit ćeš da će ako mu lijepo objasnio biti otvoren prema ivf-u

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Joja 🙏
    29. Siječanj 2021. 07:09

Anchy_23 🌈

Jutro!
    Oraspolozile ste me malo sa lijepim rijecima.😉😊
    Jucer sam kasnije bacila oko na nalaz od gin i fino pise dijagnoza: sekundarni sterilitet😑
    Sve mi je bilo ok dok to nisam procitala. Mrzim te nazive i dijagnoze zvuce grozno.
    —–
    Onda sam lijepo isla razg sa M u vezi svega i umjetne. Da nademo nekakvo rjesenje i onda smo se tako posvadali kao nikad u zivotu. Nisam znala da je on izricito protiv ivfa. Bila sam stvarno dobre volje do tog momenta. Uopce ne pricam s njim..skoro sam mu rekla da cu naci ja donora za ivf ako on nece 🙈 dobro da sam se suzdrzala. Ne znam u cemu je problem ponos ili ego, ili to sto je on veci vjernik od mene…nemam pojma…

Promjenit ce misljenje ako bude trebalo... Ne brini. Ja bi ti savjetovala ipak da odes po drugo misljenje kod nekog drugog ginekologa... Ako ti i taj potvrdi isto, vjeruj da ce dragi promijenit misljenje..... Ne razumiju oni neke stvari... Treba im sve dobro nacrtat... Ako ti je lakse trenutno ne pricat s njim onda nemoj. Ako si povrijeđena, daj si vremena i onda sjednite popricat kad budete hladne glave... 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani