Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Siječanj 2021. 12:36

Joja vidim da si spominjala Ivanic grad. Jel ti mozda blizu Vrbovec? 

Joja 🙏
    13. Siječanj 2021. 12:42

zoe_r

Joja vidim da si spominjala Ivanic grad. Jel ti mozda blizu Vrbovec?

Ne nazalost. Ja sam vise prema Slavoniji hehe. Mozda Slavonski Brod ili cak Osijek pa odma malo u shoping svratim hehehe. Vazno da imam autocestu do tamo (nisam bas neki vozac, bojim se prestrojavanja i semafora lol)
    Kako si ti? Simptomi? 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    13. Siječanj 2021. 12:44

🌈

Joja💙

Cure veliko vam hvala…. Da vas nemam osjecala bi se sama na svijetu. Muz je isto tu al on se bas u nista ne kuzi…
    Odlucila sam narucit se kod jednog odlicnog ginica u susjednom gradu… Doduse kod njega se po dva mjeseca ceka termin, al doci ce i to (mozda ce bit prvi trudnicki hehe) a sljedeci tjedan ukoliko dodje menga idemo obavit spermio da bar to bude spremno…. Ocekivala sam da ce me ovaj moj ludjak bar uputit gdje mogu hormone povadit ako dodje menga… Znam da se oni na pocetku ciklusa vade….
    Lucky mozda su ti to ovulacijski grcevi?

Bitno da imas plan za dalje, sve ces ti to srediti

Tempica ti se bas lijepo drzi.... :) Mozda je jucer bila implantacija :) 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

13. Siječanj 2021. 12:52

Ahaa, kako si spomenula Ivanic grad taman sam ti mislila jednu preporucit. Nazalost za Osijek i Brod ne znam🤷🏼‍♀️
    Ja sam 3dpo, simptoma nikakvih nemam, osim iscjedka koji je poslije ovulacije gusci, i nije proziran, ali to mi se svaki mjesec javi odmah cim duphastone krenem pit.
    -
    Totalno sam potonula, tu se otpisuje lagano ovaj ciklus pa ja sebi isto govorim da nisam zatrudnila😅

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Siječanj 2021. 12:53

Joja da bar! nada umire posljednja!

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Siječanj 2021. 12:57

zoe_r

Ahaa, kako si spomenula Ivanic grad taman sam ti mislila jednu preporucit. Nazalost za Osijek i Brod ne znam🤷🏼‍♀️
    Ja sam 3dpo, simptoma nikakvih nemam, osim iscjedka koji je poslije ovulacije gusci, i nije proziran, ali to mi se svaki mjesec javi odmah cim duphastone krenem pit.
    -
    Totalno sam potonula, tu se otpisuje lagano ovaj ciklus pa ja sebi isto govorim da nisam zatrudnila😅

A mi zene smo stvarno lude! Od tolikog uzleta srece potonemo u roku keks. Evo gledam sama sebe tolika sreca ulovila pik sve lijepo pokrijemo i od 4 dpo samo se srozam i mislim kako nije upalilo  A nista nije gotovo dok gospoda ne dode! (eto sad sam opet pozitivna, a do prije pola sata sve mi je crno bilo hahaha) . Mozda je i to simptom promjene rasplozenja hmmm....hahah izluditi cu

13. Siječanj 2021. 13:06

Anchy ja sam bila toliko pozitivna jer sam ulovila pik, pokrili smo sve, i onda citam tu kako je svima uspjelo od jednog hopsanja😂😂 i onda se zbediram. 
    Jel ima netko tko je od dobro zabetoniranog pika ostvario trudnocu? Hahah
    Vidjela sam da Bajo ima u potpisu, da je kod nje bilo svakodnevnog hopsanja, to me tjesi😅😅😅

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Siječanj 2021. 13:12

zoe_r

Anchy ja sam bila toliko pozitivna jer sam ulovila pik, pokrili smo sve, i onda citam tu kako je svima uspjelo od jednog hopsanja😂😂 i onda se zbediram.
    Jel ima netko tko je od dobro zabetoniranog pika ostvario trudnocu? Hahah
    Vidjela sam da Bajo ima u potpisu, da je kod nje bilo svakodnevnog hopsanja, to me tjesi😅😅😅

Ma ima puno bebica proizaslih iz betoniranja ne brini! Ja bi bila u jos vecem bedu da ne pokrijem onak kak spada plodne dane  Ovak znam da smo ubacili hrpu vojnika i mogu mirno spavati. Pa ak nije sad uspjelo bude dr ciklus.

Tonkica111
    13. Siječanj 2021. 13:14

Daa... I mene zanima koliko je cura uspilo tako zatrudniti... Meni je prvi put s trakicama i malo sam se previše uživjela i ufilmala da ću zatrudniti... A vidim da to baš i nije tako lako unatoč što trakice malo olakšavaju pogoditi momenat...pa mi lađe lagano tonu 🤣

Joja 🙏
    13. Siječanj 2021. 13:24

Anchy i zoe fascinantne smo s tim promjenama raspolozenja hehehe... Ja sam danas totalno potresena i da se ne nadam bebi bas bi popila jednu tabletu za smirenje hahah. Dotle je doslo!!... Uglavnom, nije sve tako crno i tek sad mi je u glavu doslo da mi je papatest uredan hehehe jedan problem manje. :) 
    Tonkica trakice pomognu ali i donesu puno stresa sa sobom hehe

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.