Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pokloncic13
    13. Siječanj 2021. 09:49

Dobro jutro curkice moje ❤️ Ja vam testica nemam,postavila sam si da u miru čekam mengu i da mogu krenuti u nove pobjede s ostatkom trudilica 🤭
    Tempica mi je i dalje tu negdje,al sutra će ona zveknut..
    Simptoma nemam nikakvih,biti za T niti M,ne boli me glava,jedino kaj sam sinoć jela neviđeno. I ta povremena dolje probadanja traju jos uvijek s vremena na vrijeme 😳

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    13. Siječanj 2021. 10:01

🌈

Sanjarka88 🐰

🌈

Hvala Sanjarka i Danchy na odgovorima. Jos uvijek se nadam da mi je upalilo ovaj put iako nema simptoma
    Sad sam isla po mobitelu kopati da nadem sliku digitalnog testa koji tjedne pokazuje. I nasla sam pisalo je tad da sam 2-3 tj trudna. Znaci da sam se vjv debelo iza ocekivane M testirala kad su krenuli grcevi…
    Ahh sutra cu Lh pisnuti, strah me hcg. Najrade bi tamo sljed tj pisnula ako ne dode M.

Meni je prije 5 godina na 12dpo digitalac pokazao 2-3tt
    Divna beta ❤️ zelim si je opet 🥳🥳

I ja ti zelim isto!

❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

13. Siječanj 2021. 10:26

🌈

Sanjarka zao mi je sto vjestica dolazi..
    Pitanjce za vas koje ste bile vec T. Posto je meni bio jedini znak prosli put da sam T grcevi u trbuhu a ne znam koji sam dpo tad bila, zanima me jel se to pojavi rano ili malo kasnije u T? Pitam jer sad nemam nekih simptoma, a koliko se sjecam i prosli put nisam nista imala niti predosjecala (dobro nisam se ni obazirala niti pratila), ali nista do tih grceva…

Kod niti jedne T do sada nisam imala te "grcice" a  kad jesam T nije dobro zavrsila ili je dosla M. Al to sam ja. Ja tocno znam ako mi na tipa 12dpo ili 11dpo krenu grcici mogu otpisat ciklus. Tako je bilo do sada i svaki put sam pogodila. Dok recimo moja seka je imala uzasne menga bolove i rekla je nisam T, postupak nije uspio (transfer) ali ti grcevi danas ima 6 godina i prekrasna je tetkina curica. Tako da....sve je to individualno. Ako poznajes svoje tjelo znat ces 😉

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Siječanj 2021. 10:41

🦋Anitram1982🦋

🌈

Sanjarka zao mi je sto vjestica dolazi..
    Pitanjce za vas koje ste bile vec T. Posto je meni bio jedini znak prosli put da sam T grcevi u trbuhu a ne znam koji sam dpo tad bila, zanima me jel se to pojavi rano ili malo kasnije u T? Pitam jer sad nemam nekih simptoma, a koliko se sjecam i prosli put nisam nista imala niti predosjecala (dobro nisam se ni obazirala niti pratila), ali nista do tih grceva…

Kod niti jedne T do sada nisam imala te "grcice" a kad jesam T nije dobro zavrsila ili je dosla M. Al to sam ja. Ja tocno znam ako mi na tipa 12dpo ili 11dpo krenu grcici mogu otpisat ciklus. Tako je bilo do sada i svaki put sam pogodila. Dok recimo moja seka je imala uzasne menga bolove i rekla je nisam T, postupak nije uspio (transfer) ali ti grcevi danas ima 6 godina i prekrasna je tetkina curica. Tako da….sve je to individualno. Ako poznajes svoje tjelo znat ces 😉

Ko napeta sam puska stalno osluskujem dal se nesto dogada  mislim da se ipak moram malo vise opustitit, sad je gotovo ili se dogodilo nesto ili nije. Pa kako bude...sva sreca za vikend sam u slavoniji kod sveki pa necu imati toliko vremena za razmisljanje/umisljanje/analiziranje simptoma

Tonkica111
    13. Siječanj 2021. 10:47

Meni je negdje 3,4 dann poslje ovulacije a  osjećam se kao da bih mogla svaki tren dobiti 🩸. Onako tupi osjećaj... Jučer sam mislila zbog te boli da je ovulacija, al evo danas se nastavilo. A znam da je prerano za išta... Zbunjena sam... Vidit ćemo sve. Trabala bih po ciklusu dobiti 19.og,al kako je ovulacija bila 21 dc odgodila sam piškiti tamo  23.eg ako u međuvremenu ne dobijem. Kao drugi dio ciklusa bi trebao trajati 14 dana a prvi zna varirati. 

Pokloncic13
    13. Siječanj 2021. 10:58

Eto ako nekome znaci,mi smo radili spermiogram u zahiju u velikoj gorici,s doktorom nisam bila zadovoljna jer mi djeluje vrlo nonšalantno s ginekološke strane u trudnoći. Ako se ne varam,spermiogram je koštao 400 ili 500kn. Nalaz je bio gotov isti dan.

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    13. Siječanj 2021. 11:02

Di nam je Sayuri? 

enaaa1
    13. Siječanj 2021. 11:10

Hello cure.. ja imam i nemam simptome, ne znam sta da mislim🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ Bradavice su mi crvene, sad su pocele grudi da me bole, kao upala misica, stomak mi je cudan, neki tupi bolovi i grcici.. primjetila sam po dvije vene na grudima koje se spajaju kod bradavice, njih se ne sjecam da sam imala prije.. 
    Jutros sam pisnula na LH ali samo se sjena malo vidi, juce sam isto radila ali na njuu bas nista.. 🥺
    Kakava LH trakica inace bude kad prodje ovulacija?
    https://ibb.co/ZSnxsLh 9dpo

Sanjarka88
    13. Siječanj 2021. 11:18

enaaa1

Hello cure.. ja imam i nemam simptome, ne znam sta da mislim🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ Bradavice su mi crvene, sad su pocele grudi da me bole, kao upala misica, stomak mi je cudan, neki tupi bolovi i grcici.. primjetila sam po dvije vene na grudima koje se spajaju kod bradavice, njih se ne sjecam da sam imala prije..
    Jutros sam pisnula na LH ali samo se sjena malo vidi, juce sam isto radila ali na njuu bas nista.. 🥺
    Kakava LH trakica inace bude kad prodje ovulacija?
    https://ibb.co/ZSnxsLh9dpo

Kako kome 
    Meni je uvik vidljiva druga crta 
    Ugl kad lh trakica detektira hcg onda crta bude tamnija dosta i ide prema piku 
    Koji si dpo? 

enaaa1
    13. Siječanj 2021. 11:31

Sanjarka 9dpo.. vidjecemo, jedino su mi grudi sumnjive.. sjutra cu raditi HCG.. mozda je jos rano

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.