Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    13. Siječanj 2021. 14:30

3sreca

silver

Moja tvorba je nestalaHrabra sam, trazila sam Letrozole ovaj ciklus, Cd3-Cd7, ajde da i to probam, zadnja nada
    UZV kaze 3 mala folikula desno i dva lijevo, zanima me koji ce preuzeti vodstvo…

Silver, ne znam da li si uspjela citati moje ranije postove, pisala sam vec ali evo, zelim te ohrabriti za Letrozol.
    Nakon 4 ciklusa sa klomifenom, godina ciljanih odnosa, prvi ciklus sa Letrozol je bio dobitni.
    Od srca ti zelim da i tebi uspije 🤞❤️

Jesi ti i sada na letrozolu ili ? Sry nisam popratila....

Joja 🙏
    13. Siječanj 2021. 14:33

🌈

3sreca

silver

Moja tvorba je nestalaHrabra sam, trazila sam Letrozole ovaj ciklus, Cd3-Cd7, ajde da i to probam, zadnja nada
    UZV kaze 3 mala folikula desno i dva lijevo, zanima me koji ce preuzeti vodstvo…

Silver, ne znam da li si uspjela citati moje ranije postove, pisala sam vec ali evo, zelim te ohrabriti za Letrozol.
    Nakon 4 ciklusa sa klomifenom, godina ciljanih odnosa, prvi ciklus sa Letrozol je bio dobitni.
    Od srca ti zelim da i tebi uspije 🤞❤️

Jesi ti i sada na letrozolu ili ? Sry nisam popratila….

Mislim da je Andela nedavno hvalila letrozol (ako nisam nesto pobrkala) 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Bela_le
    13. Siječanj 2021. 14:39

Lucky🍀

Dora hej ja sam pila kontracepciju i prestala unazad godinu dana. Naravno s kontracepcijom su ciklusi ko švicarski sat, a ove cikluse nakon kontracepcije uopće nemooj uspoređivati sa ciklusima dok si uzimala pilule.moj primjer ti je ovakav, nakon kontracepcije je sve ošlo u 3 krasne….ne da nema reda, negooo ono, očaj, nit je redovno, nit ima O, niti M, ništa, sve se poremetilo. Tako da ti ja preporučujem da ipak pišnenš kroz dan, dva opet…ali svakako poprati možda trakicama i bazalnom ako možeš dok ne skužiš cikluse. i sretno!

Hvala ti na savjetu, krovo sam se izrazila tamo, prije kontracepcije su uvijek bili 28 dana, ali da to sto kazes poslije kontracepcije kaos, jedino sto znam da imam normalno ovulacije jer mi je dr to potvrdila na ultrazvuku prosli put... ako ne dode kroz koji dan naoravit cu jos koji test

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Siječanj 2021. 14:43

Joja i Lucky Da za Andelu znam da je na letrozolu. Mislila sam da je i 3sreca sad na njemu posto pise da je prvu trudnocu ostvarila sa letrozolom mislila sam da ga mozda i sad koristi...
    Ako mi ne upali sad sa klomijem razgovarati cu sa gin da mi da letrozol. Ovaj klomi mi jako endometrij stanji i ko zna mozda zbog toga ne ostanem T.

Sanjarka88
    13. Siječanj 2021. 14:56

Sayuri slika od jučer? Cekamo onda nestrpljivo sutra 🤞🏻
    Silver odlicno sto je tvorba nestala 🥳🥳🥳 sretno s novom terapijom 🤞🏻
    3sreca cekamo sliku plusica u pon 🥰
    Dora98 dobrodosla 🍀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Siječanj 2021. 14:57

Lucky🍀

Dora ponovi, pa ako gospođa ne dođe u neko normalno vrijeme svakako odi ginu da budeš mirna.
    Samo očito meni taj klomi ne ubije endo, meni svaki put bio super, ja sam neki fenomen al opet đaba sve kad nema T još

Kada sam pila samo 1 tabl klomija bio je jos i ok. Ali sada sa 2 tabl na zadnjem uzvu je bio trolinijski ali 5.9..a sad dal se stigao zadebljati do 8 mm koliko je minimalno potrebno za T nemam pojma.
    Ja sam se trudila piti ciklu eh sad nema pojma sto je i kako bilo pred O.

13. Siječanj 2021. 15:48

Tko je na kraju ostao za sutra za piskit hcg?🙈

13. Siječanj 2021. 15:52

Lucky cekam tvoju trakicu u 17h😄

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Siječanj 2021. 17:07

Lucky🍀

Izgleda da je ono jucer stvarno bio pik
    Trakice od maloprijehttps://ibb.co/NCdJxgK
    I Premom kaze ovako
    https://ibb.co/dPf2PVY
    https://ibb.co/sRGVcst
    Kako god okrenes vidi se jasna razlika izmedu jucerasnjih i danasnjih, pa nadajmo se da je ipak O u pitanju 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

🍀🤞😉

Pokloncic13
    13. Siječanj 2021. 17:29

Lucky ovo je divno! Nemogu vjerovati kak ti je Martina u pravom trenu sugerirala i da je jučer stvarno bio taj dan 🙏❤️
    Jel to znaci da i danas morate betonirati?
    Sanjarka kakva je kod tebe situacija s trakicom?
    Ja sam krknula sat i pol spavanja..
    Sutra ne piskim jer očekujem mengu najkasnije u petak po mome 😂

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.