Ajmo cure glavu gore, imate jos sve vremena za popiskit plusic
Podsjećam zakon brojeva je na našoj strani ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure bice, sve u svoje vrijeme, glavu gore 😘😘
Kod mene nista novo, jutros test bijel, sinoc opet ona evaporacijska i to dosta jaka,ali to vise ne racunam, samo hocu da potrosim te testove 😜
Danas 8 ili 9 dpo nisam sigurna, jer Pik je bio nedjelja navece i ponedjeljak 04.01 cijeli dan ....piskim opet sutra😋
Inace gledala sam po kalendaru, proslu trudnocu sam isto imala pik ponedjeljak pa sam prvu pravu sjenu imala naredni cetvrtak, pa eto sutra je biti ili ne biti valjda...😂😂
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Moja tvorba je nestala Hrabra sam, trazila sam Letrozole ovaj ciklus, Cd3-Cd7, ajde da i to probam, zadnja nada
UZV kaze 3 mala folikula desno i dva lijevo, zanima me koji ce preuzeti vodstvo...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Hello curke. Da vas pozdravim i pozelim srecu curama koje sutra piske.
Ja sam ovaj tjedan na godisnjem i mogu vam reci da jako uzivam. Planiram piskiti u ponedjeljak...
Inace, nemam nikakvih simptoma.
Lucky, samo jako 💪
Sanjarka, zao mi je sto predosjecas da ce vjestica stici
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Moja tvorba je nestalaHrabra sam, trazila sam Letrozole ovaj ciklus, Cd3-Cd7, ajde da i to probam, zadnja nada
UZV kaze 3 mala folikula desno i dva lijevo, zanima me koji ce preuzeti vodstvo…
Silver, ne znam da li si uspjela citati moje ranije postove, pisala sam vec ali evo, zelim te ohrabriti za Letrozol.
Nakon 4 ciklusa sa klomifenom, godina ciljanih odnosa, prvi ciklus sa Letrozol je bio dobitni.
Od srca ti zelim da i tebi uspije 🤞❤️
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Pozdrav cure
Pratim vas vec duze vrijeme
Na ljeto planiramo aktivno poceti raditi na bebi broj 2, a prestala sam piti kontracepciju prije 5 mjeseci. Ovaj mjesec se nismo pazili i pogodili smo po aplikaciji jedan plodni dan (ne pratim ovulaciju pa ne znam jel stvarno tada bio plodni dan). Na dan ocekivane sam naoravila test i bio je negativan, jos nisam dobila (danas 4 dan kasnjenja), znam da nisam trudna jer zadnja dva dana imam smedi iscjedak, ali me zanima ako mi mozete savjetovati koje hormone da izvadim da provjerim sto se dogada jer mi je vec nekoliko mjeseci sve zbrkano, a dr je na pregledu rekla da je ultrazvucno sve okej
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Dora bokic😊 mozda da probas jos jednom test napravit za svaki slucaj? mozda je implantacija bila kasnije ako si zatrudnila pa test nije pokazao
Jel imas inace redovne cikluse? Na koliko dana su ti?
Inace su mi bili na tocno 28 dana, ali od kada sam prestala s kontracepcijom je bilo svakako, prosli mjesec je dosla na 28. Dan pa sam mislila da se konacno unormalilo, ali izgleda da nije... mislim da nije trudnoca zbog smedarenja
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Moja tvorba je nestalaHrabra sam, trazila sam Letrozole ovaj ciklus, Cd3-Cd7, ajde da i to probam, zadnja nada
UZV kaze 3 mala folikula desno i dva lijevo, zanima me koji ce preuzeti vodstvo…
Silver, ne znam da li si uspjela citati moje ranije postove, pisala sam vec ali evo, zelim te ohrabriti za Letrozol.
Nakon 4 ciklusa sa klomifenom, godina ciljanih odnosa, prvi ciklus sa Letrozol je bio dobitni.
Od srca ti zelim da i tebi uspije 🤞❤️
Joj ej sjetila sam se da je netko to ovdje spomenuo davno ali nisam znala tko...Ja sam bas htjela Letrozol i prije ali dali mi Clomid. Ne bih ga vise nikad, jednom je bilo dosta.
A jel ovuliras normalno? Ja ovuliram normalno, pa mi ne treba u tom smislu, ali nadam se u smislu boljih jaja.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji