Moja tvorba je nestalaHrabra sam, trazila sam Letrozole ovaj ciklus, Cd3-Cd7, ajde da i to probam, zadnja nada
UZV kaze 3 mala folikula desno i dva lijevo, zanima me koji ce preuzeti vodstvo…
Silver, ne znam da li si uspjela citati moje ranije postove, pisala sam vec ali evo, zelim te ohrabriti za Letrozol.
Nakon 4 ciklusa sa klomifenom, godina ciljanih odnosa, prvi ciklus sa Letrozol je bio dobitni.
Od srca ti zelim da i tebi uspije 🤞❤️
Joj ej sjetila sam se da je netko to ovdje spomenuo davno ali nisam znala tko…Ja sam bas htjela Letrozol i prije ali dali mi Clomid. Ne bih ga vise nikad, jednom je bilo dosta.
A jel ovuliras normalno? Ja ovuliram normalno, pa mi ne treba u tom smislu, ali nadam se u smislu boljih jaja.
Ja sam imala normalne i uredne O. Sa Letrozol je bio jedan folikul i savrsen endometrij. Jedan ali vrijedan 🤗
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Moja tvorba je nestalaHrabra sam, trazila sam Letrozole ovaj ciklus, Cd3-Cd7, ajde da i to probam, zadnja nada
UZV kaze 3 mala folikula desno i dva lijevo, zanima me koji ce preuzeti vodstvo…
Silver, ne znam da li si uspjela citati moje ranije postove, pisala sam vec ali evo, zelim te ohrabriti za Letrozol.
Nakon 4 ciklusa sa klomifenom, godina ciljanih odnosa, prvi ciklus sa Letrozol je bio dobitni.
Od srca ti zelim da i tebi uspije 🤞❤️
Jesi ti i sada na letrozolu ili ? Sry nisam popratila….
Nisam sada... Sad kao pokusavamo ful prirodno. Nekako imam feeling da sam sa prvom trudnocom i silnim klomifenima, folikulometrijama, pregledima,vrkutama i Bog zna cime jos, samo sebi napravila dodatni pritisak. Ne znam... Jedno znam sigurno a to je ako ovo pokusavanje potraje do ljeta, idem ponovno sa Letrozol.
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Sayuri slika od jučer? Cekamo onda nestrpljivo sutra 🤞🏻
Silver odlicno sto je tvorba nestala 🥳🥳🥳 sretno s novom terapijom 🤞🏻
3sreca cekamo sliku plusica u pon 🥰
Dora98 dobrodosla 🍀
🤞🙏
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Izgleda da je ono jucer stvarno bio pik
Trakice od maloprijehttps://ibb.co/NCdJxgK
I Premom kaze ovako
https://ibb.co/dPf2PVY
https://ibb.co/sRGVcst
Kako god okrenes vidi se jasna razlika izmedu jucerasnjih i danasnjih, pa nadajmo se da je ipak O u pitanju 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ma pikcina. Super 🎉🎉🎉
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Dora ponovi, pa ako gospođa ne dođe u neko normalno vrijeme svakako odi ginu da budeš mirna.
Samo očito meni taj klomi ne ubije endo, meni svaki put bio super, ja sam neki fenomenal opet đaba sve kad nema T još
Kada sam pila samo 1 tabl klomija bio je jos i ok. Ali sada sa 2 tabl na zadnjem uzvu je bio trolinijski ali 5.9..a sad dal se stigao zadebljati do 8 mm koliko je minimalno potrebno za T nemam pojma.
Ja sam se trudila piti ciklu eh sad nema pojma sto je i kako bilo pred O.
Meni sa K nikad nije presao 6mm a kazu da je 8mm minimalno potrebno. S tim da sam sa K uvijek imala veci broj folukula...ali sto mi vrijede kad je endometrij bio u banani 🤦
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Evo mojih trakica. One meni sve izgledaju isto al Premom kaze da nije tako. 🙈. Uh sto ne volim te plave. Odo ja sebi kupiti i Muller ili Dm nekr druge dok ne dodu one narucene.
Neko je pito za onu liniju crvenu na FF. To ti je graf da bolje vidis smjer kretanja temperature u lutralnoh fazi. Linija se izračunava na temelju tvojih temperatura u lutealnoj fazi. Pokazuje osnovnu liniju koja pomaže vidjeti promjene tijekom lutealne faze.
Lucky ja cu na 9 dpo, ti na 12 dpo, nagovorit cu te ja😝
Dogovoreno 🤝
Ahahaha koje ste vi kino :D
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Dora ponovi, pa ako gospođa ne dođe u neko normalno vrijeme svakako odi ginu da budeš mirna.
Samo očito meni taj klomi ne ubije endo, meni svaki put bio super, ja sam neki fenomenal opet đaba sve kad nema T još
Kada sam pila samo 1 tabl klomija bio je jos i ok. Ali sada sa 2 tabl na zadnjem uzvu je bio trolinijski ali 5.9..a sad dal se stigao zadebljati do 8 mm koliko je minimalno potrebno za T nemam pojma.
Ja sam se trudila piti ciklu eh sad nema pojma sto je i kako bilo pred O.
Meni sa K nikad nije presao 6mm a kazu da je 8mm minimalno potrebno. S tim da sam sa K uvijek imala veci broj folukula…ali sto mi vrijede kad je endometrij bio u banani 🤦
Onda papati ananas i ciklu. Klomifen inace istanjuje endometrij.
Martina uzasne su te trakice ! Zamisli njih piskat u pokusaju detektiranja trudnoce ahahaha...
____
Btw. Prijavljujem grceve s lijeve strane skroz nisko... Skoro u preponama (rano mi je nekak za menstrualne grceve trebam dobit najranije za 5 dana )
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji