Hopeforyou,ajme pa gdje si ju locirala,ja ju ne vidim ni blizu 😳 a i gle mi tempicu ova dva zadnja dana..😩
Temperatura nista previse ne znaci osim kao pokazatelj da je do O doslo,bilo je curka koje su imale tempicu oko 36.2 pa je ispalo na kraju da su T. Samo ne gubiti nadu i drzim palceve da ovo lijepo krene tamnitiii ☺️ A i natestirala sam se ja i imala biokemijskih da mi se vid sto se tice tih crtica prilicno izostrio,barem necemu koristi na blizu kad vec ne vidim daleko 🤭🙈
Hope ❤️vidjet cemo jos iducih par dana sta ce znakovi govorit… Ili nece 😂 sve u svemu tempica od danas jos nista ne otkriva. Jedino sto sam ovaj ciklus nakon M primjetila da se cicke nisu bas skroz ispuhale nego su vise manje ostale iste i s vremenom dosle na onu velicinu kakve su nakon O, ja sam to pripisala tome sto sam dobila koju kilicu pa se kao konacno pocelo hvatat di treba 😂 sve nesto naopako 🙃
Ovo mi je jos vise sumnjivo,ili da ti je O kasnila pa si sad neki 5-6 DPO,ili je taman na dan uzv-a bila O pa nije mogao ni vidjeti jos na uzv-u otpustene folikule i mozda si stvarno T. Hajde budi novogodisnje cudo i fenomen prirode da dokazemo i doktorima da nije sve 100% pouzdano kako oni kazu ☺️🤭🤞🏻
Ajmo zene dok skuham kavicu simptome na sunce 😁
Sto se mene tice danas je 4DC. I dalje imam bolove kad se krecem,bilo samo hodanje ili okretanje,cekam pregled iduci tjedan da vidimo sto se zeznulo,ali nakon jako jaaaaako puno godina se dogodilo da cetvrti dan jos krvarim i tako obilno.. to je to sto se mojih simptoma tice 😂🙈
Jutro cure ☃️
Meni pala tempica
Menga pritisak je tu, ocekujem je vec sutra
Pa u nove pobjede 🥳
Jucer narucila vitamine, folnu i hrpu testova 😂
Tko piski danas? Sayuri?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anchy temp mi je bas uzasno pala danas i ne znam sto reci na to.... Tuzna sam al drzi me jos tracak nade da je implantacijski pad :(.... Ne mogu vjerovat da takva sitnica moze zbedirat covjeka hehhe pogotovo kad uopce ne vjerujem u tu tempicu u danima poslje O.... Ja cu sutra lh s tobom eto... :)
Lucky tek sad skuzih da mi na odbrojavanju pise 17.01. hehe krivo sam ti rekla.... Ff kaze 18.1. da trebam dobit a posto sam odgodila duph za jedan dan, mozda i 19.... Pisi 18.1. kad budes objavljivala ako nije problem.... P.s. nek ste vi to zabetonirali heheh 💓
___
Ajmo curkeee pokloncic,sayuri, jel tamne testići?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jutro cure ☃️
Meni pala tempica
Pa u nove pobjede 🥳
Tko piski danas? Sayuri?
:( A bas steta... 🥺
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jutro cure ☃️
Meni pala tempica
Pa u nove pobjede 🥳
Tko piski danas? Sayuri?
:( A bas steta… 🥺
Ma dobro sam
Ima sve svoje razloge
Idem dalje 💪
Imali smo 2 odlicna mjeseca sta izolacija, sta go
Bas nam se poklopilo Al eto nece jbg
Sad se nadam vikend ovulacijama i da bar jednom pokrijemo 🤞🏻
Sanjarka zao mi je sto vjestica dolazi..
Pitanjce za vas koje ste bile vec T. Posto je meni bio jedini znak prosli put da sam T grcevi u trbuhu a ne znam koji sam dpo tad bila, zanima me jel se to pojavi rano ili malo kasnije u T? Pitam jer sad nemam nekih simptoma, a koliko se sjecam i prosli put nisam nista imala niti predosjecala (dobro nisam se ni obazirala niti pratila), ali nista do tih grceva...
Sanjarka zao mi je sto vjestica dolazi..
Pitanjce za vas koje ste bile vec T. Posto je meni bio jedini znak prosli put da sam T grcevi u trbuhu a ne znam koji sam dpo tad bila, zanima me jel se to pojavi rano ili malo kasnije u T? Pitam jer sad nemam nekih simptoma, a koliko se sjecam i prosli put nisam nista imala niti predosjecala (dobro nisam se ni obazirala niti pratila), ali nista do tih grceva…
Kako kome
U prosloj t sam ih imala tek u 5tt
I to kratko
No moja maternica je navikla vec
U prvoj t me dugo drzalo Al ne sjecam se kad je pocelo
Sanjarka možda ne treba da se poklopi da bi uspjelo,i sama si rekla da si ostala trudna od 1 akcije. Ali ipak držim fige da tempica sutra ode u nebesa i ostane tamo dugoo 🤞
Lucky ovaj mjesec ti je ciklus baš čudan, bit će dobitan,vidjet ćeš 💗.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji