Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Siječanj 2021. 07:34

Pokloncic13

Hopeforyou,ajme pa gdje si ju locirala,ja ju ne vidim ni blizu 😳 a i gle mi tempicu ova dva zadnja dana..😩

Temperatura nista previse ne znaci osim kao pokazatelj da je do O doslo,bilo je curka koje su imale tempicu oko 36.2 pa je ispalo na kraju da su T. Samo ne gubiti nadu i drzim palceve da ovo lijepo krene tamnitiii ☺️ A i natestirala sam se ja i imala biokemijskih da mi se vid sto se tice tih crtica prilicno izostrio,barem necemu koristi na blizu kad vec ne vidim daleko 🤭🙈

13. Siječanj 2021. 07:37

Lucky🍀

Hope ❤️vidjet cemo jos iducih par dana sta ce znakovi govorit… Ili nece 😂 sve u svemu tempica od danas jos nista ne otkriva. Jedino sto sam ovaj ciklus nakon M primjetila da se cicke nisu bas skroz ispuhale nego su vise manje ostale iste i s vremenom dosle na onu velicinu kakve su nakon O, ja sam to pripisala tome sto sam dobila koju kilicu pa se kao konacno pocelo hvatat di treba 😂 sve nesto naopako 🙃

Ovo mi je jos vise sumnjivo,ili da ti je O kasnila pa si sad neki 5-6 DPO,ili je taman na dan uzv-a bila O pa nije mogao ni vidjeti jos na uzv-u otpustene folikule i mozda si stvarno T. Hajde budi novogodisnje cudo i fenomen prirode da dokazemo i doktorima da nije sve 100% pouzdano kako oni kazu ☺️🤭🤞🏻

13. Siječanj 2021. 07:38

Lucky🍀

Ajmo zene dok skuham kavicu simptome na sunce 😁

Sto se mene tice danas je 4DC. I dalje imam bolove kad se krecem,bilo samo hodanje ili okretanje,cekam pregled iduci tjedan da vidimo sto se zeznulo,ali nakon jako jaaaaako puno godina se dogodilo da cetvrti dan jos krvarim i tako obilno.. to je to sto se mojih simptoma tice 😂🙈

Sanjarka88
    13. Siječanj 2021. 08:07

Jutro cure ☃️

Meni pala tempica 
    Menga pritisak je tu, ocekujem je vec sutra 
    Pa u nove pobjede 🥳
    Jucer narucila vitamine, folnu i hrpu testova 😂
    Tko piski danas? Sayuri? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Joja 🙏
    13. Siječanj 2021. 08:10

Anchy temp mi je bas uzasno pala danas i ne znam sto reci na to.... Tuzna sam al drzi me jos tracak nade da je implantacijski pad :(.... Ne mogu vjerovat da takva sitnica moze zbedirat covjeka hehhe pogotovo kad uopce ne vjerujem u tu tempicu u danima poslje O.... Ja cu sutra lh s tobom eto... :) 
    Lucky tek sad skuzih da mi na odbrojavanju pise 17.01. hehe krivo sam ti rekla.... Ff kaze 18.1. da trebam dobit a posto sam odgodila duph za jedan dan, mozda i 19.... Pisi 18.1. kad budes objavljivala ako nije problem.... P.s. nek ste vi to zabetonirali heheh 💓
    ___
    Ajmo curkeee pokloncic,sayuri, jel tamne testići? 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    13. Siječanj 2021. 08:21

Sanjarka88 🐰

Jutro cure ☃️

Meni pala tempica
    Pa u nove pobjede 🥳
    Tko piski danas? Sayuri?

:( A bas steta... 🥺

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Sanjarka88
    13. Siječanj 2021. 08:24

Joja💙

Sanjarka88 🐰

Jutro cure ☃️

Meni pala tempica
    Pa u nove pobjede 🥳
    Tko piski danas? Sayuri?

:( A bas steta… 🥺

Ma dobro sam 
    Ima sve svoje razloge 
    Idem dalje 💪
    Imali smo 2 odlicna mjeseca sta izolacija, sta go 
    Bas nam se poklopilo Al eto nece jbg
    Sad se nadam vikend ovulacijama i da bar jednom pokrijemo 🤞🏻

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Siječanj 2021. 08:29

Sanjarka zao mi je sto vjestica dolazi.. 
    Pitanjce za vas koje ste bile vec T. Posto je meni bio jedini znak prosli put da sam T grcevi u trbuhu a ne znam koji sam dpo tad bila, zanima me jel se to pojavi rano ili malo kasnije u T? Pitam jer sad nemam nekih simptoma, a koliko se sjecam i prosli put nisam nista imala niti predosjecala (dobro nisam se ni obazirala niti pratila), ali nista do tih grceva...

Sanjarka88
    13. Siječanj 2021. 08:34

🌈

Sanjarka zao mi je sto vjestica dolazi..
    Pitanjce za vas koje ste bile vec T. Posto je meni bio jedini znak prosli put da sam T grcevi u trbuhu a ne znam koji sam dpo tad bila, zanima me jel se to pojavi rano ili malo kasnije u T? Pitam jer sad nemam nekih simptoma, a koliko se sjecam i prosli put nisam nista imala niti predosjecala (dobro nisam se ni obazirala niti pratila), ali nista do tih grceva…

Kako kome 
    U prosloj t sam ih imala tek u 5tt
    I to kratko 
    No moja maternica je navikla vec 
    U prvoj t me dugo drzalo Al ne sjecam se kad je pocelo 

danchy1990
    13. Siječanj 2021. 08:34

Sanjarka možda ne treba da se poklopi da bi uspjelo,i sama si rekla da si ostala trudna od 1 akcije. Ali ipak držim fige da tempica sutra ode u nebesa i ostane tamo dugoo 🤞
    Lucky ovaj mjesec ti je ciklus baš čudan, bit će dobitan,vidjet ćeš 💗.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.