Tko je na kraju ostao za sutra za piskit hcg?🙈
Heheheh ja u petak :) mislim da bi na 12 dpo trebalo nesto pokazat :) ili ne pokazat lol
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Lucky ja ti od srca držim palčeve kao i svima,ali tebi bas bas ❤️ Nekako je ovo prenevjerojatno da nebi bilo čudesno do samog kraja 💫
Pa zato kaj mi je testic jučer ujutro na 10dpo bio bijel kao snijeg,kao i sve Dane prije toga. Nekako si mislim da bi se bar nešto trebalo nazirati..ja sam u obje trudnoce piskala hcg 27 dan ciklusa i jako se lijepo vidjela druga crtica..zato..
Temperature tada nisam provjeravala doduše,ali mi je taj test nekako znak da ju moram očekivati 🤷♀️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Luckyja ti od srca držim palčeve kao i svima,ali tebi bas bas ❤️ Nekako je ovo prenevjerojatno da nebi bilo čudesno do samog kraja 💫
Pa zato kaj mi je testic jučer ujutro na 10dpo bio bijel kao snijeg,kao i sve Dane prije toga. Nekako si mislim da bi se bar nešto trebalo nazirati..ja sam u obje trudnoce piskala hcg 27 dan ciklusa i jako se lijepo vidjela druga crtica..zato..
Temperature tada nisam provjeravala doduše,ali mi je taj test nekako znak da ju moram očekivati 🤷♀️
Kad trebas nedobit hehe ? Def ima jos vremena za tebe, ne odustaj :) dok ne dodje, nije gotovo hehe
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Joja, ajme baš sam se naživcirala kad sam pročitala tvoju poruku i iskustvo s ginekologom... Ja razumijem da se ne možeš svakome max posvetiti i imati riječi podrške za svih kad ti prođe stotine pacijenata kroz ordinaciju, ali ono minimum ljudskosti i brige da ne možeš pokazati (i stručnosti na kraju krajeva)... A on se za svoj posao ne mora bojat jer uvijek ima žena koje će kod njega ići jer ne mogu drugačije, makar radio najbolje ili najgore ikad. Ugl, baš me naživciralo 🙄
Lucky, mene možeš pisat za 23.2., ali javim ti još točno kad dođe M za ovaj mjesec, računam oko 22.1.
Ajme ko će dočekat kraj drugog mjeseca🥺 morat ću i ja počet piškit para dana nakon O da si skratim dane 😚
U međuvremenu vas pratim i navijam, ima par dobrih kandidata, ajmo neki rekord oborit 🥳
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
E da, molim curke koje su mi na popisu bez datuma da se jave 🤗
Ej, bum ti javila kad ulovim pik. Jer ovak napamet bi prije pogodila sesticu na lotu nego datum dolaska M. 🤣🤣🤣
Zara dogovorila sam s jednim privatnikom i rekao mi je da ce me primit (inace je prebukiran).... Sve sam mu lijepo ispricala. Dao mi je covjek svoj broj mobitela i rekao da ga nazovem cim dobijem mengu (u bilo koje doba, on ako se ne javi nazvat ce me kasnije) pa ce mi on rec kad da dodjem i sta cemo dalje... Pocela sam mu pricat da piskim trakice itd, nista njemu to nije sigurno dok me ne pregleda.... Sad sam puno mirnija... Ipak ima dobrih ljudi.... Nije me ni briga koliko cu platit, drago mi je da postoji neko ko nam zeli pomoci :(
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Pa po meni bi trebala dobiti u petak,al se ne osjećam trenutno da budem po PMS simptomima,jedino onak dolje imam osjećaj vlažnosti kao da budem ili jesam svakog trena 🤣
Lucky,ti si me pitala jel kad trebam dobiti.
E kaj znaci ovaj luteal line kaj izbaci na grafu?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Joja bas mi je drago. Sad ces odmah znati u kojem smjeru dalje, sta i kako. Ali ja se svejedno nadam da si trudna i cekam sliku tvog testica😄
Sortiraj odgovore
Najstariji