Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    13. Siječanj 2021. 08:43

Lucky🍀

Sanjarka ah bas steta, aliii idemo u nove pobjede 💪🏼💪🏼

Sad si mi ti zanimljivija od moje dolazece menge 😁
    Kad piskis opet lh? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

danchy1990
    13. Siječanj 2021. 08:44

🌈

Sanjarka zao mi je sto vjestica dolazi..
    Pitanjce za vas koje ste bile vec T. Posto je meni bio jedini znak prosli put da sam T grcevi u trbuhu a ne znam koji sam dpo tad bila, zanima me jel se to pojavi rano ili malo kasnije u T? Pitam jer sad nemam nekih simptoma, a koliko se sjecam i prosli put nisam nista imala niti predosjecala (dobro nisam se ni obazirala niti pratila), ali nista do tih grceva…

Ja sam 4 dana imala grceve,pomislila da bi to mogla biti T i napravila test. Nisam pratila plodne dane pa neznam  točno koji dpo sam bila,možda kad mi je M trebala doći

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Joja 🙏
    13. Siječanj 2021. 08:57

Ima netko iskustva s poliklinikom Zahi u Ivanić Gradu?

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Siječanj 2021. 08:59

Hvala Sanjarka i Danchy na odgovorima. Jos uvijek se nadam da mi je upalilo ovaj put iako nema simptoma
    Sad sam isla po mobitelu kopati da nadem sliku digitalnog testa koji tjedne pokazuje. I nasla sam pisalo je tad da sam 2-3 tj trudna. Znaci da sam se vjv debelo iza ocekivane M testirala kad su krenuli grcevi...
    Ahh sutra cu Lh pisnuti, strah me hcg. Najrade bi tamo sljed tj pisnula ako ne dode M.

Sanjarka88
    13. Siječanj 2021. 09:08

🌈

Hvala Sanjarka i Danchy na odgovorima. Jos uvijek se nadam da mi je upalilo ovaj put iako nema simptoma
    Sad sam isla po mobitelu kopati da nadem sliku digitalnog testa koji tjedne pokazuje. I nasla sam pisalo je tad da sam 2-3 tj trudna. Znaci da sam se vjv debelo iza ocekivane M testirala kad su krenuli grcevi…
    Ahh sutra cu Lh pisnuti, strah me hcg. Najrade bi tamo sljed tj pisnula ako ne dode M.

Meni je prije 5 godina na 12dpo digitalac pokazao 2-3tt
    Divna beta ❤️ zelim si je opet 🥳🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Siječanj 2021. 09:11

Sanjarka88 🐰

🌈

Sad sam isla po mobitelu kopati da nadem sliku digitalnog testa koji tjedne pokazuje. I nasla sam pisalo je tad da sam 2-3 tj trudna. Znaci da sam se vjv debelo iza ocekivane M testirala kad su krenuli grcevi…

Meni je prije 5 godina na 12dpo digitalac pokazao 2-3tt
    Divna beta ❤️ zelim si je opet 🥳🥳

I ja ti zelim isto! 

Joja 🙏
    13. Siječanj 2021. 09:12

🌈

Pitanjce za vas koje ste bile vec T. Posto je meni bio jedini znak prosli put da sam T grcevi u trbuhu a ne znam koji sam dpo tad bila, zanima me jel se to pojavi rano ili malo kasnije u T? Pitam jer sad nemam nekih simptoma, a koliko se sjecam i prosli put nisam nista imala niti predosjecala (dobro nisam se ni obazirala niti pratila), ali nista do tih grceva…

Prije izostanka menge nisam imala nikakvih grceva ... Znaci nista !! Bas citam sta sam si zapisivala tih dana hehehe.... jedini simptomi su mi bili pristici koju su izbili doslovno preko noci.... i nisam mogla spavat....cicke pocele boljet oko dana kad je trebala doci menga.... bazalna tempica nis posebno.... Nakon izostanka krenuli grcevi sve jace i jace (negdje 5. Tjedan)... Dalje bolje da ne pisem heheh 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Anchy_23 🌈 🌸
    13. Siječanj 2021. 09:17

Joja💙

🌈

Prije izostanka menge nisam imala nikakvih grceva … Znaci nista !! Bas citam sta sam si zapisivala tih dana hehehe…. jedini simptomi su mi bili pristici koju su izbili doslovno preko noci…. i nisam mogla spavat….cicke pocele boljet oko dana kad je trebala doci menga…. bazalna tempica nis posebno…. Nakon izostanka krenuli grcevi sve jace i jace (negdje 5. Tjedan)… Dalje bolje da ne pisem heheh

Sve je to tako individualno. Netko hrpu simptoma netko nijedan. Netko prva 3 mj umire od povracanja a drugima je kao da nisu trudne...
    Ne mozes znati. Najbolje cekati da se gospoda Ne pojavi i onda test, a do tad mogu ovako razbijati glavu 

danchy1990
    13. Siječanj 2021. 09:25

🌈

Joja💙

🌈

Prije izostanka menge nisam imala nikakvih grceva … Znaci nista !! Bas citam sta sam si zapisivala tih dana hehehe…. jedini simptomi su mi bili pristici koju su izbili doslovno preko noci…. i nisam mogla spavat….cicke pocele boljet oko dana kad je trebala doci menga…. bazalna tempica nis posebno…. Nakon izostanka krenuli grcevi sve jace i jace (negdje 5. Tjedan)… Dalje bolje da ne pisem heheh

Sve je to tako individualno. Netko hrpu simptoma netko nijedan. Netko prva 3 mj umire od povracanja a drugima je kao da nisu trudne…
    Ne mozes znati. Najbolje cekati da se gospoda Ne pojavi i onda test, a do tad mogu ovako razbijati glavu

Baš tako,prva trudnoća samo ti grcevi na početku, za poželjeti. A druga,cjelodnevne mučnine skroz do 2 dana iza kiretaže. Svaka trudnoća je individualna sama za sebe 

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Joja 🙏
    13. Siječanj 2021. 09:29

Lucky🍀

Joja💙

Ima netko iskustva s poliklinikom Zahi u Ivanić Gradu?

Ja idem kod njih u Veliku Goricu, ali doktor je isti, vlasnik radi sam, bar koliko ja znam, pa je jedan dan tu, drugi dan tam, skroz ok su, ugodno se osjecam svaki put kad dodem, doktor ima strpljenja za sva pitanja… Ja ih preporucujem 😉

Ma znam da si ti njih spominjala. Raspitujemo se gdje muz moze otici napravit spermiogram  a VG nam na zalost nije na ruku. hehehe

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.