Sanjarka9dpo.. vidjecemo, jedino su mi grudi sumnjive.. sjutra cu raditi HCG.. mozda je jos rano
Ja sam isto 9 dpo, takoder nikakvih simptoma. Sutra cu lh pisnuti, ali ne nadam se nesto previse. Temp je ok za sad al ni to nista ne znaci, stigne ona pasti
Mene je moj ginekolog uspio rasolakat danas.... Zvala sam pitat za nalaze PAPA testa (kaze da je sve dobro) i poslo se odma on javio pitala sam ga do kad da pijem taj duphaston posto ocito ne pomaze i kad mogu doci na pregled.... Pita on mene na to koliko mi traju ciklusi, kazem ja oko 27 dana... Da bi na to on mene pitao : "i sta bi ja još htjela"...
Ostala ja u cudu i kazem pa kak mislite sta bi jos htjela, u 9. Mj ste mi rekli da tj. pretpostavili ( nisam vadila hormone) da zbog niskog progesterona ne mogu ostat trudna i rekli da pijem par mjeseci dok ne pomogne.. sad prolazi evo peti ciklus i jos nista! Da bi se on na to smirio i kaze kao ooo pa onda treba uputnica za daljnje pretrage u Zagreb .ja kazem pa dobro eto onda kad da se narucim.... Kaze on vidjet cemo jos zovi kad sestra dodje ... Moram li uopce napominjati da ne zelim vise nikad zvat niti ici kod tog doktora !!!!! Problem je sto je taj doktor jedini u gradu a u okolnim mjestima nitko ne prima nove pacijente. Poludit cu :( osjecam se bespomocno i ne znam sta vise napravit
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Oprostite za gramatičke nebuloze, uzrujana sam ahahaha
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Joja bas bzvz od njega. Al ak velis da nema nikog drugog nazalost morat ces k njemu. Pokusaj da se smiris koliko mozes i kazes sama sebi da ces pregrmit za dobrobit svog cilja. Dogovori termin da ti moze dat uputnice za dalje. Izdurat ces to 💪
Lucky ma ne znam...nekak sumnjam da je u pitanju O jer da bude anovulacijaki ciklus i ds ti dode u normalno vrijeme mi nekak ne stoji. U svakom slucaju bas vidla za koji dan. Al ja znam oko O imati te bolove leda.
Enaaa1 obicno poslje O bude dosta svijetla. Kod nekih zena sa PCOS bude malo tamnija nego sto bi trebala biti. Ali uglavnom, kad i ako detektira HCg u urinu ona pocinje tamniti i do dana M ona vec bude skroz pozitivna.
Sanjarka9dpo.. vidjecemo, jedino su mi grudi sumnjive.. sjutra cu raditi HCG.. mozda je jos rano
Imas vremena za Lh
Između 10 i 12dpo nekako ocekujem da bi on trebao reagirati ako je doslo do implantacije do cca 9dpo sto je neki prosjek
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I ja mislim da je mozda prerano, ali mi djavo ne da mira🤣 mozda sjutra bude promjena, mada mislim da implantacije jos nije bilo..
Joja strasno, nemoj da se nerviras.❤️ Pih, mrzim takve ljude i doktore.
Joja jel to soc ginic ili? Mislim znam kak je to u malim sredinama imam prijateljice tamo. Jedan socijalni a privatnika ni na vidiku. I taj socijalni ak je ok onda imas velike srece! Za sve neke dodatne pretrage moraju dalje u bolnicu u drugi grad ili naci najblizeg privatnika. Ja bi na tvom mjestu narucila se kod tog svog dosla tamo i zahtjevala novi plan, uputnice kompletno da obradi sto treba, uzv i da vidimo sto i kako dalje. Ako on nece biti zainteresiran i azuran, fino bi se narucila kod najblizeg privatnika za drugo misljenje..ima rjesenja i nacina tako da samo jako i nemoj odustati.
I ja mislim da je mozda prerano, ali mi djavo ne da mira🤣 mozda sjutra bude promjena, mada mislim da implantacije jos nije bilo..
Joja strasno, nemoj da se nerviras.❤️ Pih, mrzim takve ljude i doktore.
Ja krenem lh pisat vec od 6dpo
Tako da 😂💪😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure veliko vam hvala.... Da vas nemam osjecala bi se sama na svijetu. Muz je isto tu al on se bas u nista ne kuzi...
Odlucila sam narucit se kod jednog odlicnog ginica u susjednom gradu... Doduse kod njega se po dva mjeseca ceka termin, al doci ce i to (mozda ce bit prvi trudnicki hehe) a sljedeci tjedan ukoliko dodje menga idemo obavit spermio da bar to bude spremno.... Ocekivala sam da ce me ovaj moj ludjak bar uputit gdje mogu hormone povadit ako dodje menga... Znam da se oni na pocetku ciklusa vade....
Lucky mozda su ti to ovulacijski grcevi?
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Cure veliko vam hvala…. Da vas nemam osjecala bi se sama na svijetu. Muz je isto tu al on se bas u nista ne kuzi…
Odlucila sam narucit se kod jednog odlicnog ginica u susjednom gradu… Doduse kod njega se po dva mjeseca ceka termin, al doci ce i to (mozda ce bit prvi trudnicki hehe) a sljedeci tjedan ukoliko dodje menga idemo obavit spermio da bar to bude spremno…. Ocekivala sam da ce me ovaj moj ludjak bar uputit gdje mogu hormone povadit ako dodje menga… Znam da se oni na pocetku ciklusa vade….
Lucky mozda su ti to ovulacijski grcevi?
Bitno da imas plan za dalje, sve ces ti to srediti
Sortiraj odgovore
Najstariji