Ja sam baš nekako skroz dobro..tako se osjećam..Baš sam se opustila..Zanimljivo mi je ovo učenje i praćenje svaki dan, ispunjavanje kalendara. danas mi je 27dc..pa kad M očekivati, ne znam ni ja. Saznala sam dosta korisnih stvari, koje prije nisam nikad čula od dr..Zasad, mj dana ne smijemo imati odnose..da bi praćenje bilo što točnije. S dragim je ok..ovo nas još pomalo više zbližava..jer, zajedno smo uključeni, zajedno učimo..više razumijemo nego prije. Idući vikend imamo susret s podučavateljem..Tad ću ponijeti nalaze koje imam..
Vecka držim fige da sve bude ok..da ti i ne budu potrebne dodatne pretrage Vjerujem ti, da ti je više dosta doktora..Ove dane isčekivanja odmaraj, koliko možeš..neka ti prođu u vedrom raspoloženju
Nona, ma super da si opustena i da ste se još zbližili još i više, tako je zapravo i najbolje Jooj, ja ću vidjeti iza nove godine ako ne bude pomaka, vjerojatno ću ići malo dalje i u dublje istraživanje.
M očekujem za dva dana, mislim da će stići, jer me baš trbuh boli, čak me je jutros bol i probudila, temp. je još visoka 36,7, al je pala za 0,1 od jučer, pa ćemo vidit .
Veckaa, baš mi je žao! Teško je ne misliti od tome, kad to jako želiš.. Al' kako kažeš, nema predaje! Možda i nije loša ideja da jedan ciklus uzmete za sebe..bez doktora, tableta i sveg ostalog...mozak na pašu! Uživajte za blagdane..družite se sa obitelji, sa ljudima koji su vam dragi.
A poslije..možda i jest bolje ići na pretrage, nego opet klomifen..pa ako trebalo, možeš ga opet poslije piti. Možda je sve u savršenom redu..a prevelika želja blokira psihu..
Ja isto nisam sa sobom do kraja načisto što i kako dalje...da li ću ići kod Poljaka..Nekako mi je bilo bezveze ono da muž mora kod njih ponavljati nalaz..taj dan kad bi došli. Sa fertility care nastavljamo dalje. Idemo sad u subotu..tad imamo susret sa našim podučavateljem. Mislim da ćemo najvjerojatnije čekati da nam oni preporuče koje još pretrage trebamo obaviti..
Nona, tako sam i planirala ovaj mjesec mozak na pasu, jedinu cu bazalnu, cisto da znam kad mogu ocekivat M jer su mi jajnici inace "uspavani" i nisam imala O, a klomifen sam pila da ih "razbudi". Tako da po tome otprilike zanm da li je O uopce bilo. Dobro si rekla prevelika zelja sigurno koci.
Javi kako je proslo na fertilitiyu, nadam se da ce vam suradnja s njima donijeti plusic
Cure, kako ste? Samo da vam se malo javim Ovih dana nisam stizala, na poslu ludnica, a onda i kod kuće dočeka dosta posla. U subotu smo bili u Splitu..Imali smo kratko novo predavanje, pregledavali kalendare praćenja, popunjali formulare o dosad obavljenim pretragama, korištenju terapije..Podučavatelj nam je skroz ok, dostupan..M stigla u subotu, na 35dc...tako da je danas već pri kraju. Sad je još period praćenja, popunjavanja kalendara..da bi to mogli dati na uvid, zbog planiranja daljih pretraga..Tako da sad odustajem od dr Poljaka, jedino ako od njih dobijemo preporuku da idemo..
Želim vam lijepe i radosne blagdane!
Nona, ja evo super, jošmalo pa godišnji, tako da je onda mozak na paši Btw. sretni vam Blagdani koji su prošli i oni koji tek dolaze Ja ovaj ciklus nisam pila klomifen, iskreno nisam se čula ni sa doktoricom da se konzultiramo, nego sam jednostavno odlučila pauzirati mjesec dana od tableta. Mjerim samo temp. čisto da se znam orijentirati kad je otrpilike O da znam kad mogu očekivati M, jer mi šeta kad nisam na tabletama, pa ćemo vidjeti. Nadam se da kod vas super prolaze predavanja i praćenja koje su vam dali i da će što prije uroditi plodom
Sortiraj odgovore
Najstariji