Nona, ma super da si opustena i da ste se još zbližili još i više, tako je zapravo i najbolje Jooj, ja ću vidjeti iza nove godine ako ne bude pomaka, vjerojatno ću ići malo dalje i u dublje istraživanje.
M očekujem za dva dana, mislim da će stići, jer me baš trbuh boli, čak me je jutros bol i probudila, temp. je još visoka 36,7, al je pala za 0,1 od jučer, pa ćemo vidit .
Nona, hvalaaa Jutros je isto temp. 36,7 ,sutra je dan D oće li pasti ili ostaje ovako visoka
kod vas bi li mogao plusić biti ili je pak samo kašnjenje?
Nona, kod mene isto ništa ovaj ciklus, M stigla jučer Al ništa idemo u 19 ciklus truđenja, jedan će valjda upalit
Ne znam oću li uopće ovaj ciklus piti klomifen, prije ne, nego da, pa ćemo vidjeti šta dalje.
Nadam se da ti neće toliko dug biti ciklus i da će stići što prije.
Nona, tako sam i planirala ovaj mjesec mozak na pasu, jedinu cu bazalnu, cisto da znam kad mogu ocekivat M jer su mi jajnici inace "uspavani" i nisam imala O, a klomifen sam pila da ih "razbudi". Tako da po tome otprilike zanm da li je O uopce bilo. Dobro si rekla prevelika zelja sigurno koci.
Javi kako je proslo na fertilitiyu, nadam se da ce vam suradnja s njima donijeti plusic
Nona, ja evo super, jošmalo pa godišnji, tako da je onda mozak na paši Btw. sretni vam Blagdani koji su prošli i oni koji tek dolaze
Ja ovaj ciklus nisam pila klomifen, iskreno nisam se čula ni sa doktoricom da se konzultiramo, nego sam jednostavno odlučila pauzirati mjesec dana od tableta. Mjerim samo temp. čisto da se znam orijentirati kad je otrpilike O da znam kad mogu očekivati M, jer mi šeta kad nisam na tabletama, pa ćemo vidjeti. Nadam se da kod vas super prolaze predavanja i praćenja koje su vam dali i da će što prije uroditi plodom
Sortiraj odgovore
Najstariji