Klomifen

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nikolinaaa1
    04. Prosinac 2014. 19:16

Drage mame, trudnice i buduće majke, imam par pitanja o djelovanju Klomifena na trudnoću. Pila sam od 3 do 5 dana ciklusa i nakon još dva dana (znači 10 dan ciklusa) išla na pregled. Trenutno idem na folikulometriju i u svakom jajniku mi se stvorila po jedna folikula. Jedna je manja, a druga veća (16 mm) pa je doktor rekao da ćemo pratiti  veću. Sluznica mi je zadebljana 7 mm. Rekao je da subotu i nedjelju imamo odnose i da opet dođem u utorak. Pa me zanima dali je tko imao slično iskustvo i kada je došlo do oplodnje i trudnoće. Jako sam nestrpljiva :) Hvala Vam puno na odgovorima <3

• Maya91
    13. Ožujak 2015. 12:54

Kod mene nažaost ništa novo.. I daje imam mnoštvo folikula i nikako da se makar jedan krene izdvajati i rasti.. Idem svaki drugi dan na folikulometriju da pratim događa li se išta.. Ali rekao mi je ginekolog da mi je endometrij reagirao na Klomifen tj. poceo se malo zadebljavati (trenutno samo 6mm), a bio je jako tanak.. Pa eto, vidjet cemo u ponedjeljak hoce li biti sto novo.. I pocinjem piti caj od vrkute, rekao je da ne moze odmoci, moze samo pomoci ;)

• Mare117
    13. Ožujak 2015. 13:35

bok cure
    da vam se i ja pridruzim. od 6 mj prosle godine pokusavamo imati bebaca i nista. sad mi je doktor prepisao klomifene i isto ih moram počet piti 5dc(kad dobijem-ako dobijem)
    kako djeluju te tablete
    ja nekak ne vjerujem da ce mi pomoc

• Maya91
    13. Ožujak 2015. 14:36

Pozz Mare :) Klomifen djeluje na nacin da stimulira rad jajnika, potice njihov rad.. U velikom broju primjera (sto sam ja uspila procitati na brijnim forumima) ukoliko nema drugih zapreka bude dosta uspjesno.. Citala sam da su dosta cura ostale trudne nakon terapije Klomifenom, ako ne iz prvog puta onda iz drugog ;) naravno to je sve individualno.. Ja nisam imala menstruaciju preko 2 mj, a Klomifen sam pocela piti prije 2-3 tjedna.. da sam ga pila 5 dc kako bi se po pravilou i trebalo mozda bi i djelovao bolje, a ovako nazalost jos nista.. sada idem svaki drugi dan na folikulometriju i nadam se da ce biti kakva promjena..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.