Vecka hvala! Ma imam i ja to na umu..al' sinoć ionako nešto nisam bila dobro i onda me to baš dodatno sredilo. Vidjet ću sutra, ima li pomaka..Dr kaže da njoj djeluju uspavano..a nije bilo reakcije ni na dabroston pa iz tog razloga ne polaže velike nade. U prvoj turi klomifena, meni su dva folikula bila tolika čini mi se 13-14 dan..Najbolje opustit se i ne razmišljati, al' to nekad baš i ne ide lako..
Jedva čekam i kad ću dobit nalaze za štitnjaču, da vidim ima li tu promjene..To ću još počekati..
Jutroooo, cure!
Za Misku mi je baaaš od srca drago (tek sam sad ovdje pročitala) al' i sreća svake od vas, bit će i dio moje sreće! Kasnim malo sa javljanjem..jučer sam imala slobodan dan pa sam skoro cijelo vrijeme provela vani i malo u posjetu kod roditelja!
Jučer sam bila opet kod dr...i stanje nažalost isto, folikuli ostali isti, ne rastu nikako. Ostaje ciklus pustiti po svome, nadam se da neće previše oduljiti..Sa dr sam se dogovorila, prestajemo sa klomifenima, a sad neću ni dabroston piti, jer očito ne reagiram na njega. Uputila me kod dr Poljaka, na pregled, konzultacije..pa poslije toga, vidjet što i kako dalje. Ja živim u Mostaru i kod nas nema nitko tko se time baš ozbiljnije bavi..Tako da ćemo vidjiti, hoće li on tražiti dodatne pretrage..ove osnovne ću vjerojatno trebati obnoviti..vidjeti da li ću trebati laparaskopiju..Eto, tako je kod mene zasada..
Kako vi gurate dane, kako ste sve?
Ma Nona, neka si uživala, da malo odahneš od svega, znam koliko je to potrebno Baš mi je nejasno kako da nisi odreagirala još si imala veću dozu Znaš šta, sad ćeš ti kad prestaneš sa svim tim ugledat ono što željno iščekuješ Meni izgleda da je O pred vratima, ja koristim Lh trakice i već je počela dobro tamniti i pravo me iznenađuje jer izgleda da će O ovaj mjesec uraniti, tek mi je 12 dc, a mogla bi za 2 dana najkasnije biti, danas ću baš viditi kad opet popiškim trakicu. Prošli ciklus je bila 21 dc, pa mi je ovo šok, od danas moram počet pokrivat dane, da ne profulamo Ja nisam išla na folikulometriju, moram danas se čuti sa doktoricom da vidim oću li uopće dolaziti.
Ne znam zašto, al polažem nade u ovaj ciklus, nadam se da se neću razočarati.
Vecka držim fige da sve bude ok! I nekako vjerujem da će i biti sve dobro..Družite se..i ne dopusti da ti itko kvari raspoloženje..
Ovaj ciklus neću koristiti trakice niti išta..jedino možda neki čaj. Kontaktirat ću u polikliniku Cito, da vidim kad je najbolje za pregled, koji dan ciklusa..Vjerojatno će biti u idućem ciklusu, jer sad sam pila tablete, a i danas mi je 13dc..Čisto da znam što očekivati.
U ponedjeljak mi se sve nešto bilo skupilo, moralo je negdje odušiti..al' zato sam sad dobro Bolje nekad i oplakati, nego držati u sebi i gušiti se emocijama..Nisam ja time toliko opterećena, da non stop mislim o tome..Samo što je teško nikako ne misliti o tome, kad moraš ne preglede, piti lijekove..
Moguće da mi i štitnjača negdje nešto zeza..a da ispitam do kraja i za inzulinsku rezistenciju, da li je imam ili ne...da s time budem načisto. Ova moja gin mi je skroz ok i otvorena, to mi se sviđa kod nje. Rekla mi je sama da ona nema dovoljno znanja iz endokrinološkog područja, da bi ona sama to sve vodila. Zato traži mišljenje i preporuke od dr Poljaka pa ćemo se po tome dalje planirati. Ovako, ispada samo okretanje u krug...treba nešto drugo poduzeti..Možda sam trebala i ranije, al' što je, tu je..
Psssst, ne spominji koji je dan ciklusa ni jesu li plodni dani I mene to živcira, kad znaš da trebaš imati odnos u nekom ograničenom periodu..Al' probaj i sebi malo odvratit misli..Bliže se blagdani pa pusti maštu na volju ;) Odmakni se od negativnih ljudi..
A i ja ću se isto potruditi, poslati mozak na odmor Nama će uskoro i godišnjica braka , treća..Bit ću i ja mirnija, kad čujem još jedno mišljenje..Endokrinolog mi kaže da je štitnjača ok..da je problem pcos..Pa vidjet ćemo..Buni me i ta IR, nju također povezuju uz pcos..a mama mi ima dijabetes, pa i to je znak za upozorenje..
Danas sam se baaaš naradila, al' ima još do kraja radnog vremena...
Nona, jesi više ikako išla na folikulometriju? Na kraju je li bila O?
Ja nisam uopće išla na folikulometriju, doktorica mi rekla da nema potrebe, da mogu i LH trakicama pratiti. Evo danas je 17 dc, trakice tamne, al još nema pika, tako da ga očekujem svaki dan
Evo meee, malo sam se primirila ovih dana! ;) Nisam više išla na folikulometriju, jer mi je dr rekla da nema potrebe. A nisam ni ja pratila, da li je bila ovulacija ili ne..Stalno me bolilo na lijevu stranu..mislim da je jajnik, al' nisam sigurna. Ne očekujem ništa ovaj ciklus..Dragi bio bolestan prošli tjedan i za vikend..imao temp. Sad je dobro.
Kontaktirala sam u CITO, za dr Poljaka. Rekli su mi u idućem ciklusu pregled. Javit se 4-5 dana prije, za zakazivanje pregleda. Ultrazvučni pregled, konzultacije su 300-400 kn..I rekli su mi, bez obzira što je muž radio spermiogram, oni ne priznaju taj nalaz. Samo kod njih urađen. i to je dodatnih 400kn..Pa vidjet ćemo, ne znam kad uopće očekivati da ću dobiti..
Mislim da ćemo se uključiti u program Fertility Care. Nekako mi se čine ok..i nekako, prilagođeniji prirodi. Također šalju na potrebne pretrage, određuju terapiju, korigiraju ishranu..ovisno od osobe do osobe. Prijavili smo se za uvodno predavanje u subotu..pa za dalje, vidjet ćemo.
Kako si ti?..je li ovaj put raspoloženje ok?
Gdje su nam ostale cure?
Nona, jesi više ikako išla na folikulometriju? Na kraju je li bila O?
Ja nisam uopće išla na folikulometriju, doktorica mi rekla da nema potrebe, da mogu i LH trakicama pratiti. Evo danas je 17 dc, trakice tamne, al još nema pika, tako da ga očekujem svaki danEvo meee, malo sam se primirila ovih dana! ;) Nisam više išla na folikulometriju, jer mi je dr rekla da nema potrebe. A nisam ni ja pratila, da li je bila ovulacija ili ne..Stalno me bolilo na lijevu stranu..mislim da je jajnik, al' nisam sigurna. Ne očekujem ništa ovaj ciklus..Dragi bio bolestan prošli tjedan i za vikend..imao temp. Sad je dobro.
Kontaktirala sam u CITO, za dr Poljaka. Rekli su mi u idućem ciklusu pregled. Javit se 4-5 dana prije, za zakazivanje pregleda. Ultrazvučni pregled, konzultacije su 300-400 kn..I rekli su mi, bez obzira što je muž radio spermiogram, oni ne priznaju taj nalaz. Samo kod njih urađen. i to je dodatnih 400kn..Pa vidjet ćemo, ne znam kad uopće očekivati da ću dobiti..
Mislim da ćemo se uključiti u program Fertility Care. Nekako mi se čine ok..i nekako, prilagođeniji prirodi. Također šalju na potrebne pretrage, određuju terapiju, korigiraju ishranu..ovisno od osobe do osobe. Prijavili smo se za uvodno predavanje u subotu..pa za dalje, vidjet ćemo.
Kako si ti?..je li ovaj put raspoloženje ok?
Gdje su nam ostale cure?
Nona, ajooj je te krenilo Ajde nek je dragi ozdravio. Baš mi čudno da ne priznaju nalaz koji doneseš Iskreno prvi put čujem za taj program Fertility Care, ajde baš javi kako je bilo na predavanju.
Ja super, bar zasad.. evo baš mi jučer LH trakica pokazala pik, nadam se da ćemo ovaj mjesec imati sreće i da ćemo uspjeti.
E, baš sam se i ja pitala di su ostale cure, Dixi?
Sjuskica je na godišnjem u akciji, pa bi se mogla radovati za koji dan plusiću na testiću
Sortiraj odgovore
Najstariji