Klomifen

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    25. Studeni 2015. 11:07

Nona, javi se sa novostima, držim fige da se mjenja stanje
    Ne znam da li si pročitala na planiranje beba, Miska nam je objavila da je ugledala svoje dvije crtice nakon 18 ciklusa truđenja, sreća neopisiva

Veja
    26. Studeni 2015. 08:38

Ma Nona, neka si uživala, da malo odahneš od svega, znam koliko je to potrebno Baš mi je nejasno kako da nisi odreagirala još si imala veću dozu Znaš šta, sad ćeš ti kad prestaneš sa svim tim ugledat ono što željno iščekuješ Meni izgleda da je O pred vratima, ja koristim Lh trakice i već je počela dobro tamniti i pravo me iznenađuje jer izgleda da će O ovaj mjesec uraniti, tek mi je 12 dc, a mogla bi za 2 dana najkasnije biti, danas ću baš viditi kad opet popiškim trakicu. Prošli ciklus je bila 21 dc, pa mi je ovo šok, od danas moram počet pokrivat dane, da ne profulamo Ja nisam išla na folikulometriju, moram danas se čuti sa doktoricom da vidim oću li uopće dolaziti.
    Ne znam zašto, al polažem nade u ovaj ciklus, nadam se da se neću razočarati.

Veja
    26. Studeni 2015. 09:57

Joj nadam se da ćemo se družiti, ne smijem spominjati da su plodni dani, jer nastane blokada u glavi
    Ako je tako, možda je i najbolje da potražiš drugo mišljenje i da ako nešto ima da to i riješiš.
    Samo se nemoj brinuti, proći će sve ovo, pa ćemo se jednog dana vjerojatno smijati svemu

Veja
    01. Prosinac 2015. 09:11

Nona, jesi više ikako išla na folikulometriju? Na kraju je li bila O?
    Ja nisam uopće išla na folikulometriju, doktorica mi rekla da nema potrebe, da mogu i LH trakicama pratiti. Evo danas je 17 dc, trakice tamne, al još nema pika, tako da ga očekujem svaki dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.