Drage cure, žao mi je što Vam već neko vrijeme nisam pisala. :( Na žalost kod nas još uvijek nema bebice. Još malo nam je treće godišnjica braka (ajde barem smo još u braku :D), a od bebice ni traga ni glasa. Nekako si mislim da svaku od nas čeka baš njezina bebice, pa pretpostavaljam da moja još uvijek negdje spava ako je na mamicu :). Ne bih to nazvala ljenošću nego komocijom :D.Ali šalu na stranu, krenuli smo u Petrovu i trenutno čekam menstruaciju da počnem piti Jazz. Piti ću ih 2 mjeseca. doktorica želi da na taj način pokušamo izazvati prirodnu ovulaciju. Svi ostali nalazi su nam u redu (dijagnoza su policistični jajnici, ovulacije ili uopće nema ili preskače). Za cca 2 mjeseca trebali bi na svoju prvu insiminaciju. Želim Vam svu sreću na svijetu da Vam ova godina bude najbolja, najsretnija i najljepša na svijetu! Pozdrav curke do sljedećeg tipkanja :)
Draga Maya91, čestitam ti od srca i želim da ti trudnoća prođe što je lakše moguće <3, zbilja prekrasna vijest i samo mogu zamisliti vašu sreću.. Kod nas se opet zakompliciralo :/. Konačno sam popila Jazz, napravila sve moguće dodatne pretrage (koje su hvala dragom Bogu u redu) i na kraju dobijem bris - bakterija. Tako da se sve odgađa do daljnjeg. Na sreću nije ništa strašno ali ipak produžuje ovu agoniju. Malo sam ljuta i na svog ginekologa jer je taj bris ostavio za zadnji čas s pretpostavkom da je sve u redu. Naime prije Jazz-a sam bila kod njega da napravim bris ali je rekao da imamoooo joššš vremena. Možda je bakterija od ''jučer ali možda i nije .....
Nikolinaa i ja sam pila Jazz do sijecnja ove god, isto par mjeseci samo radi hormonalnih razloga i u veljaci odma nakon vjencanja sam zatrudnila, ko zna mozda radi jazza kako kazes potakne prirodnu ovulaciju, ne znam
Drage moje cure, kod nas još uvijek ništa. 31. trebam u Petrovu, a ovaj mjesec ni menstruaciju nisam dobila :/ sve ide nizbrdo :/. Otišla sam kod ginekologa i dao mi je tablete za izazivanje mjesečnice pa ih sad pijem. Odlučila sam da ginekologici neću spominjati te tablete jer mi je već dosta svega. Pila sam ih prije i znam da će mi menga doći cca 14 dana nakon uzimanja, kad me pita kada trebam dobiti reći ću taj datum i gotovo. Ne želim da me više promatraju i šalju okolo, a da se ništa ne poduzima, Već nam 4 godina bez bebe teče i svaki dan je sve teže... :(
Pozdrav cure,
nova sam ovdje, predstavila sam se ukratko na temi potpomognuta oplodnja jer ćemo morati u postupak, još ne znamo gdje da krenemo...Do tada sam na klomifenima, no kako MM ima astenozoo male su šanse za začeće prirodnim putem. Ali nade uvijek ima..
Prvi mjesec na klomifenu mi je prošao savršeno, nisam imala nuspojava i imala sam urednu ovulaciju 21 dc, no ništa se nije primilo.
Ovaj mjesec isto ok što se tiče nuspojava, ali već mi je 23 dc i ništa od O. Dr je rekao da mi ne treba fm ovaj mjesec pa pratim bazalnu i mjerim s LH trakicama. Ne znam da li još uopće ima šanse za O ovaj mjesec, ciklusi su mi 36dana, a LH je tek sad pokazao blago tamnjenje druge crte...
Svaki propušteni mjesec i novo čekanje mi je agonija
Sortiraj odgovore
Najstariji