Klomifen

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Iv@
    02. Studeni 2016. 16:04

Lijepi pozdrav svima..trazim po forumima i ne nalazim odgovor😩 naime,3.sam ciklus na klomifenu pod terapijom 5×1,dakle 200mg/dan..do sada nije bilo neke ocekivane reakcije na klomifene (2×1,3×1) pa dr.povisava terapiju na max. Ukoliko ne uspijemo neznam što slijedi!? Klomifeni su se činili kao najjednostavniji način, ali ipak ne ko što smo očekivali 😞 ima li tko iskustva sa 5×1 i što nakon ako ne uspije..

nena27
    03. Studeni 2016. 14:13

Ja sam pila od 5 do 9 dc po 2 tablete a koliko je to bilo 25 ili 50 nemam pojma. Prvi put sam imala 2 folikula na desnom jajniku, a ovaj ciklus sam na desnom isto 2, na lijevom 3. Na desnom je bila ovulacija jedan folikul je pukao a drugi je otišao u cistu. Sad mi već kasni pa se nadam da sam trudna nisam još pravila test.

• majjaa
    04. Studeni 2016. 19:13

pozdrav svim trudilicama,
    imam problem sa policisticnim jajnicima, 2 godine pokusavam zanjeti ali bez uspjeha. Nepravilni ciklusi (30-60 dana), hormonalna inverzija lh i fsh, jajovodi prohodni, muzev spermiogram uredan, na ultrazvuku sve uredno, doktorica na ultrazvuku cesto vidi vodeci folikul, provjeravam ovulaciju lh trakicama i pokaze mi ovulaciju oko 23 dc ali do oplodnje ne dolazi. doktorica mi je na zadnjem pregledu rekla da mi je najveci problem u glavi, da se moram opustiti ali to je nemoguce. sad nakon provjere prohodnosti jajovoda doktorica mi je rekla da pokusavamo 3 mjeseca pa ako ne dode do oplodnje da pokusamo s klomifenom.

zanimaju me iskustva s klomifenom... dali je potrebno ici na folikulometriju ili ga se moze samo piti i provjeravati ovulaciju lh trakicama? kakvih simptoma i nuspojava ima od tableta?

lagano padam u depresiju jer imam osjecaj da su svi oko mene trudni, jako mi tesko pada kada se razocaram svaki mjesec, vise me nista ne cini sretnom, jako mi je tesko

• jassy28
    07. Studeni 2016. 20:17

bok cure imam neredovite menstruacije, no kako dečko i ja radimo već 6 mjeseci na bebi pa još ništa se nije dogodilo. Tražila sam ginekologa klomifen i pila sam od 4 do 8 dana 2x1 tabletu. Inače imam bolne jajnike  od ovulacije do menge , no sada me ne boli uopće. Dali je imao tko sličnu situaciju.

nena27
    24. Studeni 2016. 12:56

Meni je ginekolog dao odmah klomifen bez ikakvih nalaza, sljedeći korak koji je rekao je propuhivanje jajnika. Ja sam otišla privatno i ginekologinja mi je rekla da bi trebala napraviti nalaze hormona i briseve a tek onda propuhivanje. Bila sam kod nje jedan ciklus na folikolumetriji i rekla je da je sve uredu jajnici mi odlično rade i da ne vidi nikakve smetnje. Mislim da ću promijeniti ginekologa jer ovaj moj sve nešto na preskokce radi

kathryn
    16. Prosinac 2016. 12:41

Pozdrav svima, ono sto mene zanima je, koji ginekolog vam daje Klomifen? Socijalni ili dr u klinici za humanu? Ja imam neredovite cikluse, od 30-45 dana, bila sam 4 mjeseca na Duphastonu, naravno tad je sve bilo super i sad se vratilo na staro..Na zadnjem pregledu mi je moja ginekologica rekla da pokusamo par mjeseci bez terapije pa da se prijavimo u kliniku za humanu... 
    Zanima me zar me ne moze i ona, bar jedan ciklus pratiti folikumetrijom da se uvjeri da li dolazi ovulacija i kada, da li mi i ona moze propisati Klomifen ili ne?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.