nikolina od srca se nadam da ce ovaj put uspjeti, zasluzili ste nakon toliko vremena i patnje. obavezno javite kada postupak bude u tijeku :) sretno!!
Lijep pozdrav, prije dvije godine družila sam se na klokanici kao trudnica i tome se nadamo opet! :-) Nažalost imam problema s policističnim jajnicima i ciklusima bez ovulacije. Ovaj mj prvi put sam uzimala klomifen. Danas me jaaako boli "dolje" ono kao pred mengu i donji dio leđa. Menga bila prije tri tj, zadnji klomifen sam popila prije tjedsn i pol, Rano mi je još za mengu. Boli li to od klomifena? Hvala vam na odgovorima
Lijep pozdrav, prije dvije godine družila sam se na klokanici kao trudnica i tome se nadamo opet! :-) Nažalost imam problema s policističnim jajnicima i ciklusima bez ovulacije. Ovaj mj prvi put sam uzimala klomifen. Danas me jaaako boli "dolje" ono kao pred mengu i donji dio leđa. Menga bila prije tri tj, zadnji klomifen sam popila prije tjedsn i pol, Rano mi je još za mengu. Boli li to od klomifena? Hvala vam na odgovorima
Pozdrav cure, sutra mi je 2. godišnjica braka, ovaj mjesec sam prvi put na klomifenu sve je super reagiralo, 2 folikula i sad čekamo nadam se da ćemo uspjeti
Ja bi danas trebala dobiti, kako mjerim bazalnu temperaturu već mi je 4 dana 37.0 što je dobar znak, ginekolog mi je rekao da test napravim tek nakon tjedan dana od kašnjenja.
Sortiraj odgovore
Najstariji