Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maya91

Broj poruka: 78

Prijavi adminu

nikolinaaa1

Drage moje cure, kod nas još uvijek ništa. 31. trebam u Petrovu, a ovaj mjesec ni menstruaciju nisam dobila :/ sve ide nizbrdo :/. Otišla sam kod ginekologa i dao mi je tablete za izazivanje mjesečnice pa ih sad pijem. Odlučila sam da ginekologici neću spominjati te tablete jer mi je već dosta svega. Pila sam ih prije i znam da će mi menga doći cca 14 dana nakon uzimanja, kad me pita kada trebam dobiti reći ću taj datum i gotovo. Ne želim da me više promatraju i šalju okolo, a  da se ništa ne poduzima, Već nam 4 godina bez bebe teče i svaki dan je sve teže… :(

Draga Nikolina bas mi je jako zao da i dalje nema pomaka :( jos gore je sto su Vam nalazi u redu pa je teze shvatiti koji je razlog svemu.. Pretpostavjam da Vam je dao duphastone da pijete? Jeste probali vi mozda s nekim cajevima ili sl.? mozda uzeti pauzu od svega i pokusati na taj nacin.. zaista neznam sto bih Vam savjetovala, da nama sada nije uspjelo slijedeci korak bi bio potpomognuta oplodnja jer ja jednostavno nisam reagirala na ove blaze stimulacije..

• nikolinaaa1

Broj poruka: 64

Prijavi adminu

Draga Maya91, hvala ti na lijepim rijecima. Moji policistični jajnici su problem. Od sljedećeg mjeseca sam opet na Klomifenima uz insiminaciju pa se javim s novim vijestima :)

• Maya91

Broj poruka: 78

Prijavi adminu

nikolina od srca se nadam da ce ovaj put uspjeti, zasluzili ste nakon toliko vremena i patnje. obavezno javite kada postupak bude u tijeku :) sretno!!

Dea23

Broj poruka: 718

Prijavi adminu

Lijep pozdrav, prije dvije godine družila sam se na klokanici kao trudnica i tome se nadamo opet! :-) Nažalost imam problema s policističnim jajnicima i ciklusima bez ovulacije. Ovaj mj prvi put sam uzimala klomifen. Danas me jaaako boli "dolje" ono kao pred mengu i donji dio leđa. Menga bila prije tri tj, zadnji klomifen sam popila prije tjedsn i pol, Rano mi je još za mengu. Boli li to od klomifena? Hvala vam na odgovorima

Dea23

Broj poruka: 718

Prijavi adminu

Lijep pozdrav, prije dvije godine družila sam se na klokanici kao trudnica i tome se nadamo opet! :-) Nažalost imam problema s policističnim jajnicima i ciklusima bez ovulacije. Ovaj mj prvi put sam uzimala klomifen. Danas me jaaako boli "dolje" ono kao pred mengu i donji dio leđa. Menga bila prije tri tj, zadnji klomifen sam popila prije tjedsn i pol, Rano mi je još za mengu. Boli li to od klomifena? Hvala vam na odgovorima

nena27

Broj poruka: 342

Prijavi adminu

Pozdrav cure, sutra mi je 2. godišnjica braka, ovaj mjesec sam prvi put na klomifenu sve je super reagiralo, 2 folikula i sad čekamo nadam se da ćemo uspjeti

• nikolinaaa1

Prijavi adminu

Draga Dea, i ja ti želim to isto ! Što se tiče bolova pročitaj si malo o nuspojavama Klomifena, na tvom bih mjestu odmah posjetila liječnika jer može biti opasno. Javi nam kako je prošlo...

• nikolinaaa1

Prijavi adminu

Draga nena i ja se nadam od srca <3. Javi nam kako je prošlo. Ja krećem za cca 2 tjedna pa se tipkamo uskoro :)

• nikolinaaa1

Prijavi adminu

Naravno, još malo <3! Veselim se kak da je to gotova stvar ali nikad nisam bila bliže bebi pa se sada hvatam za slamke :). U srijedu idem k doktorici, javim se svakako. Kod tebe je sve u redu?

nena27

Broj poruka: 342

Prijavi adminu

Ja bi danas trebala dobiti, kako mjerim bazalnu temperaturu već mi je 4 dana 37.0 što je dobar znak, ginekolog mi je rekao da test napravim tek nakon tjedan dana od kašnjenja.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.