Nona, ja se nadam da će nam ovaj ciklus biti uspješan, nas tri se pratimo( Sjuskica i ti ste mislim u dan, ja kaskam jedan dan za vama) Jedva čekam sredinu 12. mj.
Pa nekako mi je i čudno da je te tako rano naručila, ako su ti ovulacije 14-ti dan po školski, mogla je te naručiti 10 dc, tada bi se vjerojatno nešto i vidilo. Oćeš još nastaviti piti klomifen ili ti je danas zadnji dan?
Ajooj ne mogu vjerovat da ne znaju šta je folikulometrija, kuku nama sa takvim zdravstvom.
Ja sam svoju dozu klomifena ispila, sad samo čekam plodne dane i rekla sam da ovaj mjesec nema šale, bez stresa i presinga, te naravno smireno
Draga Nona, bas ti hvalaa i ja tebi zelim sve vec napisano i da muza obradujes sa testicem ispod bora
Ajooj, baš mi čudno to, da je sada lošije reagirao desni jajnik na 2 tablete nego kad si pila po jednu
Ali Nona, ipak moraš razmišljat tako da ti je danas tek 11 dc i da je moguće da ti bude O kasnije, kao što mi je i samoj O dosta kasno, pa je samim tim i realno da budu tako mali folikuli.
Meni je na prošloj folikulometriji 17dc folikul vodeći bio 17 mm i endometrij 12 mm, a O tek bila 21 dc.
Tako da još nije ništa gotovo, nemoj biti u bedu, imaju vremena narasti
Sortiraj odgovore
Najstariji