Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Veja

Broj poruka: 545

Prijavi adminu

Nona, ja se nadam da će nam ovaj ciklus biti uspješan, nas tri se pratimo( Sjuskica i ti ste mislim u dan, ja kaskam jedan dan za vama) Jedva čekam sredinu 12. mj.

• Nona1

Broj poruka: 130

Prijavi adminu

Vecka

Nona, ja se nadam da će nam ovaj ciklus biti uspješan, nas tri se pratimo( Sjuskica i ti ste mislim u dan, ja kaskam jedan dan za vama) Jedva čekam sredinu 12. mj.

I ja se nadam  To bi bilo nešto najljepše..Ja evo danas drugi dan se družim sa klomifenom  Nekako imam osjećaj da sam malo usporenija, spava mi se..ostalo ništa strašno. Možda me malo i anestezija smantala, sinoć sam bila kod zubara i za sad s time gotovo, mirna do iduće kontrole :)
    Sutra idem na folikulometriju, da vidimo događa li se išta..Pa još ne znam kad očekivati ovulaciju...samo neka bude 

Veja

Prijavi adminu

Nona1

Vecka

I ja se nadam  To bi bilo nešto najljepše..Ja evo danas drugi dan se družim sa klomifenom  Nekako imam osjećaj da sam malo usporenija, spava mi se..ostalo ništa strašno. Možda me malo i anestezija smantala, sinoć sam bila kod zubara i za sad s time gotovo, mirna do iduće kontrole :)
    Sutra idem na folikulometriju, da vidimo događa li se išta..Pa još ne znam kad očekivati ovulaciju…samo neka bude 

Zamisli pod bor muževi dobiju testiće, šta će im ljepši dar u životu Mene je ovaj put zezao želudac i izgleda jednjak, jer sam jutros imala osjećaj ko da mi je nešto zastalo, pa ni dole,a ni gore, al sad je ok
    Mene je doktorica utješila kad sam išla po recept za klomifen, kaže da i kod najzdravijih partnera mogućnost začeća je 25%, tako da ako se potrefi i sve posloži. Javi kako je prošlo, držim fige

• Nona1

Prijavi adminu

Evo mene!  Bila sam maloprije na folikulometriji, malo pobjegla s posla..Zasad još ništa pa nadam se da će do ponedjeljka biti poboljšanja. Meni se ovo čini malo rano za folikulometriju, 7dc i 3. dan kako pijem klomifen.
    Nadala sam se da će se bar malo nešto ukazati, al' zasad je tako, kako jest. Ovdje u bolnici puno je lošiji ultrazvuk nego kod dr privatno. Ponovo idem ponedjeljak..al' to ću onda privatno..Sad sam gore bila zaglavila među trudnicama. Kad sam predavala uputnicu med sestri, pita za što je..i kažem joj da trebam na folikulometriju..a ona sva zbunjena pita u kojem sam tjednu trudnoće  Čudno mi je to..da ne znaju što to znači, ipak rade na ginekologiji..Al' dobro! Samo da nama bude uspjeha, lako ćemo za sve njih...

Veja

Prijavi adminu

Pa nekako mi je i čudno da je te tako rano naručila, ako su ti ovulacije 14-ti dan po školski, mogla je te naručiti 10 dc, tada bi se vjerojatno nešto i vidilo. Oćeš još nastaviti piti klomifen ili ti je danas zadnji dan?
    Ajooj ne mogu vjerovat da ne znaju šta je folikulometrija, kuku nama sa takvim zdravstvom.
    Ja sam svoju dozu klomifena ispila, sad samo čekam plodne dane i rekla sam da ovaj mjesec nema šale, bez stresa i presinga, te naravno smireno

• Nona1

Prijavi adminu

Da, nastavljam piti..imam još dva dana po dvije tablete. Kaže da me naručila ovako rano, zbog prve folikuilometrije (tad je isto bio na redu zdravi jajnik ;) )...tad sa jednom tabletom, bilo dva folikula..pa da mi ne bi ovo bila prevelika doza..Al' izgleda da nije,..samo neka se u pon pokaže bar jedan folikul  A ciklusi mi nisu redovni, školski..lutaju, produženi..ma nikakvi..Al' s klomifenom se pobrza ovulacija..bar je tako bilo za onaj prvi mj sa klomifenom.
    Baš sam jedva čekala pobjeći iz bolnice..u čekaonici sam se naslušala svakakvih priča, a to mi nije baš trebalo..Pa vidjet ćemo, kako i što će dalje biti. Idući vikend, imamo u gradu organizirano predavanje o Fertility Care metodi liječenja neplodnosti i planiranja obitelji..Pa sam planirala otići, ako ništa, čisto informativno..
    Vecka neka bude sretno...Okruži se ljudima koje voliš, koji te vole..čuvaj dobro raspoloženje..i nadam se, da će ovaj ciklus biti dobitni..To ti želim!

Veja

Prijavi adminu

Draga Nona, bas ti hvalaa  i ja tebi zelim sve vec napisano i da muza obradujes sa testicem ispod bora 

Veja

Prijavi adminu

Nona, jesi bila na ultrazvuku?? Ima li folikulica ??

• Nona1

Prijavi adminu

Vecka

Nona, jesi bila na ultrazvuku?? Ima li folikulica ??

Jutrooo, cure!
    Kod mene baš i nema nekih lijepih vijesti  Bila sam sinoć kod dr, nije zadovoljna stanjem. Desni jajnik nije reagirao, a  na lijevom 2 veća folikula, 12 mm i endometrij 8..Kaže da su slabi i da teško danće išta biti ovaj ciklus. Rekla mi je da opet dođem sutra, da vidi ima li imalo pomaka...Čudno joj je, da na prvu turu klomifena, sa jednom tabletom dnevno, imala sam dva dobra folikula na desnom jajniku, koji su super napredovali..a sada ništa..I meni je to čudno, ne znam zato..al' eto, tako je, nažalost. 
    Od kako sam bila prošli petak na prvoj folikulometriji i kad mi je rekla da nije dobro stanje, nekako se nisam mogla osloboditi tog lošeg osjećaja da neće ni biti bolje..A nisam nešto puno ni osjećala jajnike, dva dana samo malo nekog probadanja i to je to..
    Baš je nešto teško palo sve to...nekako mi se sve skupilo..Oplakala sam svoje sinoć..i sad je bolje, lakše dalje...
    Vama želim lijepe, zdrave folikuliće...i onda plusiće!

Veja

Prijavi adminu

Ajooj, baš mi čudno to, da je sada lošije reagirao desni jajnik na 2 tablete nego kad si pila po jednu
    Ali Nona, ipak moraš razmišljat tako da ti je danas tek 11 dc i da je moguće da ti bude O kasnije, kao što mi je i samoj O dosta kasno, pa je samim tim i realno da budu tako mali folikuli.
    Meni je na prošloj folikulometriji 17dc folikul vodeći bio 17 mm i endometrij 12 mm, a O tek bila 21 dc.
    Tako da još nije ništa gotovo, nemoj biti u bedu, imaju vremena narasti

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.