Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

sjuskica30

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

undefined

Sjuskica je na godišnjem u akciji, pa bi se mogla radovati za koji dan plusiću na testiću

Draga Vecka ,iz tvojih usta u Božje uši!!!!!

• Nona1

Broj poruka: 130

Prijavi adminu

Vecka

Nona, ajooj je te krenilo Ajde nek je dragi ozdravio. Baš mi čudno da ne priznaju nalaz koji doneseš Iskreno prvi put čujem za taj program Fertility Care, ajde baš javi kako je bilo na predavanju.
    Ja super, bar zasad.. evo baš mi jučer LH trakica pokazala pik, nadam se da ćemo ovaj mjesec imati sreće i da ćemo uspjeti.
    E, baš sam se i ja pitala di su ostale cure, Dixi?
    Sjuskica
    je na godišnjem u akciji, pa bi se mogla radovati za koji dan plusiću na testiću

Dobro jutro cure!!!
    Kako ste sve? Ima li lijepih novosti? 
    Kod nas evo i jutros sunce..pa odmah ljepši početak dana  Prošli tjedan sam trebala dobiti nalaze od štitnjače..al' morat ću ponovo po uputnicu i novo vađenje krvi. Ili su mi zagubili uzorak..ili kako kažu, nije aparat radio..To mi je čudno, jer uvijek se napiše na nalazu, ako aparati ne rade..Uh, baš sam bila ljuta..3 dana su me vozali da bi rekli, aparat nije radio...Al' barem mislim da su mi ovi drugi nalazi ok..
    Nisam ni ja znala ovo za Cito..i to im je bezveze, da ne priznaju nalaz urađen u drugom labu..Al' opet i ne čudi, to je način da sebi povećaju zaradu. Kad smo radili briseve...i onda dr nije naklonjena svim labosima..Čini mi se, kao da imaju neke svoje klanove..a pacijenti ispaštaju.
    BIli smo u subotu na predavanju..i nastavljamo s njihovim programom. Za dva tjedna imamo novi susret..Zasad mi se činio ohrabrujuće..pa vidjet ćemo za dalje..A možeš o njima naći na internetu..
    Dobili smo kalendar, u kojem svaki dan trebam bilježiti..i neki materijal, za bolje razumjevanje..

Veja

Broj poruka: 545

Prijavi adminu

Nona1

Vecka

Nona, ajooj je te krenilo Ajde nek je dragi ozdravio. Baš mi čudno da ne priznaju nalaz koji doneseš Iskreno prvi put čujem za taj program Fertility Care, ajde baš javi kako je bilo na predavanju.
    Ja super, bar zasad.. evo baš mi jučer LH trakica pokazala pik, nadam se da ćemo ovaj mjesec imati sreće i da ćemo uspjeti.
    E, baš sam se i ja pitala di su ostale cure, Dixi?
    Sjuskica
    je na godišnjem u akciji, pa bi se mogla radovati za koji dan plusiću na testiću
    Dobro jutro cure!!!
    Kako ste sve? Ima li lijepih novosti? 
    Kod nas evo i jutros sunce..pa odmah ljepši početak dana  Prošli tjedan sam trebala dobiti nalaze od štitnjače..al' morat ću ponovo po uputnicu i novo vađenje krvi. Ili su mi zagubili uzorak..ili kako kažu, nije aparat radio..To mi je čudno, jer uvijek se napiše na nalazu, ako aparati ne rade..Uh, baš sam bila ljuta..3 dana su me vozali da bi rekli, aparat nije radio…Al' barem mislim da su mi ovi drugi nalazi ok..
    Nisam ni ja znala ovo za Cito..i to im je bezveze, da ne priznaju nalaz urađen u drugom labu..Al' opet i ne čudi, to je način da sebi povećaju zaradu. Kad smo radili briseve…i onda dr nije naklonjena svim labosima..Čini mi se, kao da imaju neke svoje klanove..a pacijenti ispaštaju.
    BIli smo u subotu na predavanju..i nastavljamo s njihovim programom. Za dva tjedna imamo novi susret..Zasad mi se činio ohrabrujuće..pa vidjet ćemo za dalje..A možeš o njima naći na internetu..
    Dobili smo kalendar, u kojem svaki dan trebam bilježiti..i neki materijal, za bolje razumjevanje..

Nona, kod mene nikakvih novosti, ali se ni ne nadam ovaj ciklus, preskočili smo kad je bilo najbitnije, muž dobio informaciju za jedan obiteljski problem, tako da mu nije bilo ni do čega, posebno ne do toga, dobro sam se isplakala, jer ja se kljokam tabletama, da bi nas neki tuži problem zeznuo u svemu, al nemam ništa od živciranja, bit će kad Bog dadne.
    Aaa pa ne mogu vjerovat šta ti ljudi po tim bolnicama rade

• Nona1

Prijavi adminu

Vecka žao mi je zbog obiteljskih problema! Ako ste imali odnose prije..ne znači da je sve izgubljeno! Na ovom predavanju su rekli..da imaju slučajeve, da je žena zatrudnila i kad je par imao odnos 5 dana prije ovulacije..Ako žena u to vrijeme ima dosta sluzi, to pomaže spermijima da duže prežive. Vjeruj da će biti dobro! Ako i ne ovaj put...bit će! Znam kako je to sve teško prolaziti..jer i sama isto prolazim..Ali, sve dok se nadaš i imaš volju, dobro je! A dobro je nekad se i isplakati, izbaciti sve iz sebe! I meni je više pun kufer i tableta i svega..al' eto, opet dođu vedriji dani.
    Ne znam gdje živiš...ako ne uspije ovaj ciklus, raspitaj se o ovom fertility care..U Hr imaju 9 podučavatelja, a od toga 2 u Splitu. Ja sam dobila kalendar..i svaki dan trebam pratiti sluz..da li je ima ili ne..ako je ima, kakva je , boja..i sve dr karakteristike. Prati se tokom cijelog dana i navečer pravi bilješka. Sviđa mi se što prati i cijeni prirodu žene..i prilagođava se svakome, prema njegovom ciklusu. A kod dr Poljaka zasad neću ići..pričekat ću neko vrijeme..pa ići, ako bude potreba. 
    Glavu gore...i kod tebe još nije ništa izgubljeno...nastoj ne misliti o tome..pusti, neka se dogodi samo od sebe..

• dixi

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Cure moje evo mene.Poslije 15 dana antibiotika opet sam isla na briseve.nalaz na ureoplazmu je negativan,rijesila sam to.E sad ginekologica me salje vaditi hormone i onda idem u bolnicu kod doktorice koja je specijalizirala za humanu reprodukciju.njoj nosim sve nalaze pa cemo vidjeti sta ona kaze.za sada nista od klomifena.Moram cekati sada da prodju praznici pa se naruciti kod nje.u novoj godini ce biti valjda nekih pomaka i promjena.Vama zelim isto da sto prije ugledate plusice

dixi

• Nona1

Prijavi adminu

dixi

Cure moje evo mene.Poslije 15 dana antibiotika opet sam isla na briseve.nalaz na ureoplazmu je negativan,rijesila sam to.E sad ginekologica me salje vaditi hormone i onda idem u bolnicu kod doktorice koja je specijalizirala za humanu reprodukciju.njoj nosim sve nalaze pa cemo vidjeti sta ona kaze.za sada nista od klomifena.Moram cekati sada da prodju praznici pa se naruciti kod nje.u novoj godini ce biti valjda nekih pomaka i promjena.Vama zelim isto da sto prije ugledate plusice

Dixi drago mi je da si se riješila te beštije...i sad samo pazi na imunitet, da ga ojačaš..I antibiotici ga dosta narušavaju..Da li ti je dragi pio terapiju zbog ureoplasme?
    Drago mi je da se nešto događa, da nije uvijek 5 min kod doktorice i gotovo. Vjerujem da će u idućoj godini krenuti na bolje i da će konačno biti i rezultata! Za blagdane se opusti, odmaraj i uživaj..
    Ja sam isto završila sa klomifenima..Pa za dalje, vidjet ćemo kako će ići..

• dixi

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Nona1 bok,ja i dragi smo oboje pili antibiotik.dobila ja jednu kutiju jednu dragi.Mislim sad za blagdane mozak na pasu,malo mira i odmora od svega toga sta drugo.Puno srece i tebi i sigurno u iducoj godini bolji rezultati.

dixi

• Nona1

Prijavi adminu

Hvala, Dixi!
    Pitala sam za dragog...jer ima doktora koji daju samo ženi da pije lijek..al' od toga nema koristi..Može liječiti ureoplasmu kod sebe..i ako u dragog ostane, opet se brzo vraća..

• Nona1

Prijavi adminu

Vecka kako si nam ti? Kako ide tvoje isčekivanje? Danas sam podigla nalaz štitnjače i punooo bolji nego prošli..tsh 0,976 

Veja

Broj poruka: 545

Prijavi adminu

Nona, baš mi je drago da su ipak Ok ovi iz fertility care, mi ako ne uspijemo ovaj mjesec iz Nove godine, idem na daljnje pretrage vjerojatno, premda mi je više doktora preko glave. Btw. odlično za TSH, samo neka tako ostane Što se tiče moga iščekivanja, ne mislim da smo uspili, al znaš kako je, uvijek postoji neki tračak nade duboko u meni. Za 5 dana ne bi trebala dobiti, pa ćemo viditi.
    Kakvo je stanje kod tebe?
    Dixi, super da si se rijesila ureoplasme, sad polako i u nove pobijede, možda Božični blagdani donesu ono što željno iščekuješ

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.