Klomifen

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dixi
    07. Prosinac 2015. 22:57

Cure moje evo mene.Poslije 15 dana antibiotika opet sam isla na briseve.nalaz na ureoplazmu je negativan,rijesila sam to.E sad ginekologica me salje vaditi hormone i onda idem u bolnicu kod doktorice koja je specijalizirala za humanu reprodukciju.njoj nosim sve nalaze pa cemo vidjeti sta ona kaze.za sada nista od klomifena.Moram cekati sada da prodju praznici pa se naruciti kod nje.u novoj godini ce biti valjda nekih pomaka i promjena.Vama zelim isto da sto prije ugledate plusice

dixi

• dixi
    09. Prosinac 2015. 18:55

Nona1 bok,ja i dragi smo oboje pili antibiotik.dobila ja jednu kutiju jednu dragi.Mislim sad za blagdane mozak na pasu,malo mira i odmora od svega toga sta drugo.Puno srece i tebi i sigurno u iducoj godini bolji rezultati.

dixi

• Nona1
    10. Prosinac 2015. 14:01

Vecka kako si nam ti? Kako ide tvoje isčekivanje? Danas sam podigla nalaz štitnjače i punooo bolji nego prošli..tsh 0,976 

Veja
    11. Prosinac 2015. 08:15

Nona, baš mi je drago da su ipak Ok ovi iz fertility care, mi ako ne uspijemo ovaj mjesec iz Nove godine, idem na daljnje pretrage vjerojatno, premda mi je više doktora preko glave. Btw. odlično za TSH, samo neka tako ostane Što se tiče moga iščekivanja, ne mislim da smo uspili, al znaš kako je, uvijek postoji neki tračak nade duboko u meni. Za 5 dana ne bi trebala dobiti, pa ćemo viditi.
    Kakvo je stanje kod tebe?

Dixi, super da si se rijesila ureoplasme, sad polako i u nove pobijede, možda Božični blagdani donesu ono što željno iščekuješ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.