Klomifen

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dixi
    16. Studeni 2015. 18:28

evo mene,danas nosila nalaze od briseva doktorici i rekla mi je da imam bakteriju ureoplazmu.dobila antibiotike ja i muz.tako da sad nista od klomifena dok to ne rijesim

dixi

Veja
    16. Studeni 2015. 19:13

Dixi, ajoooj  pa kud da se sad javi, al opet bolje da si odma otkrila nego kad bi vec uzela klomifen.

Nona, tek 12 dana poslije dobila, bas cudno. Meni je danas 2 dc i vec sam pocela piti klomifen do 5 dc. Ja cu probat jos ovaj ciklus, vidit cui sta kaze doktorica, al mi je dosadilo sve ovo i bas bi se kao i ti negdi zavukla i odmarala mozak.
    Mi se Nona znaci ovaj mjesec pratimo  drzim nam fige, da ispod bora muzicima darujemo najljepsi poklon 

Veja
    17. Studeni 2015. 22:34

Nona, znaci dosao je red da zdravi jajnik odradi svoje  sto se tice duphastona, ja bi uvijek dobila za dan-dva kad bi prestala ih piti.

Veja
    18. Studeni 2015. 12:13

Nona, meni evo danas treći dan klomifena, još sutra i gotovo i također pijem 2 tablete ujutro i navečer, ne bi mogla odjednom popiti obje Na folikulometriju ću vjerojatno ići, al tek za 10-tak dana, jer meni je kasno ovulacija od 18-24 dc, ovisno kako kad, zadnji ciklus mi bila 21 dc. I da, doktorica mi je dala Folacin, folnu kiselinu da pijem, svaki dan po jednu.
    Ajme koliko sam u zadnje vrijeme popila tableta, ne sjećam se jesam li u životu ovoliko, već mi se pomalo gade!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.