Vecka, žao mi je da je M stigla..Al' glavu gore, idemo dalje..nema predaje! :)
Tu sam ja, smao sam se malo primirila. Na poslu već kreću pripreme za godišnju inventuru..pa dosta gnjavaže oko toga. Meni M stigla u subot, danas 3.dc..Al' mi je čudno..pila sam dabroston i M stigla tek 12. dan poslije prestanka terapije dabrostonom..U srijedu počinjem opet sa klomifenom..Danas bi trebala sa gin dogovorite za folikulometriju, a baš nešto nemam volje za ništa..samo bi spavala, zavukla se u neki svoj miran kutak..
Nadam se da ste mi i vi sve dobro...i sretno svima u idućim ciklusima!!
Dixi, ajoooj pa kud da se sad javi, al opet bolje da si odma otkrila nego kad bi vec uzela klomifen.Nona, tek 12 dana poslije dobila, bas cudno. Meni je danas 2 dc i vec sam pocela piti klomifen do 5 dc. Ja cu probat jos ovaj ciklus, vidit cui sta kaze doktorica, al mi je dosadilo sve ovo i bas bi se kao i ti negdi zavukla i odmarala mozak.
Mi se Nona znaci ovaj mjesec pratimo drzim nam fige, da ispod bora muzicima darujemo najljepsi poklon
Dixi, ajoooj pa kud da se sad javi, al opet bolje da si odma otkrila nego kad bi vec uzela klomifen.Nona, tek 12 dana poslije dobila, bas cudno. Meni je danas 2 dc i vec sam pocela piti klomifen do 5 dc. Ja cu probat jos ovaj ciklus, vidit cui sta kaze doktorica, al mi je dosadilo sve ovo i bas bi se kao i ti negdi zavukla i odmarala mozak.
Mi se Nona znaci ovaj mjesec pratimo drzim nam fige, da ispod bora muzicima darujemo najljepsi poklon
Ti piješ od 2-5 dana ciklusa? Koliko;po jednu ili po dvije? Ja moram piti od 5 d.c.,pet dana po dvije!
Ti piješ od 2-5 dana ciklusa? Koliko;po jednu ili po dvije? Ja moram piti od 5 d.c.,pet dana po dvije!
Sjuskice, daa pijem od 2-5 dc po dvije, jednu ujutro, jednu uvečer. I svaki put bi dobro odreagirala, ali očito promašimo O. Baš se obradujem kad mi kaže da sve super i onda kako dani odmiču, pokrivaš i kad dođe najvažniji dan, mi promašimo, što ti je peh
Ja bih trebala sutra krenuti sa klomifenom i u petak na folikulometriju, ali...dr mi ne radi..Jučer je nisam uspjela dobiti pa ću danas svratiti do ordinacije da vidim što i kako ću..hoće li mi pomjerati klomifen ili kako da se dogovorimo za folikulometrije. Ovaj mj na red dolazi desni jajnik i on je zdrav. Prvu folikulometriju, reagirao je super..sa jednom tabletom imala sam 2 vodeća folikula. Prošliciklus, na red došao lijevi jajnik, koji mi je policističan..i nije reagirao na jednu tabletu dnevno..Sad mi je dr rekla po 2 tablete na dan, iako je desni..pa vidjet ćemo što će se događati.
Već sam 2 puta ranije pila dabroston i jednom dobila 5. dan poslije prestanka uzimanja, drugi put 10. dan i evo sad tek 12dan...Valjda ja na njega ne reagiram ili što već..jer, inače većinom cure dobiju u roku 4dana, bar koliko sam čula.
A iskreno..i meni je ovo sve više tako dosadilo, muka mi je od svih ovih tableta..I neke dane se baš osjećam nikako i jadno, a onda opet, dođe super razdoblje..i tako u krug.
Dixi, bolje da si sad otkrila ureoplasmu i da je liječiš..nego u trudnoći. Ona često priječi trudnoću, a također može uzrokovati i spontani..Uz terapiju, jačajte imunitet i bit će to gotova priča i onda opet u akciju ;)
Dobro jutro cure!!!
Od danas, evo opet sa klomifenom...pa što bude, bit će..Sad po dvije tablete. Pit ću jednu ujutro, jednu navečer..nekako mi se čini previše popiti obje odjednom. Želudac me zna zezati..pa moram paziti kad što pijem.Jučer sam se dogovorila sa doktoricom. U petak mi je prva folikulometrija..Privatno taj dan ne radi pa mi je rekla da dođem u bolnicu, s uputnicom. Malo mi je nezgodno izlazizi s posla, al' valjda ću to nekako riješiti..Pa za dalje, taj ćemo dan dogovarati.
Vecka ideš li na folikulometriju ovaj ciklus?
Pijete li išta za imunitet? Moj nije baš sjajan Feritin mi je pao na donju granicu..
Nona, meni evo danas treći dan klomifena, još sutra i gotovo i također pijem 2 tablete ujutro i navečer, ne bi mogla odjednom popiti obje Na folikulometriju ću vjerojatno ići, al tek za 10-tak dana, jer meni je kasno ovulacija od 18-24 dc, ovisno kako kad, zadnji ciklus mi bila 21 dc. I da, doktorica mi je dala Folacin, folnu kiselinu da pijem, svaki dan po jednu.
Ajme koliko sam u zadnje vrijeme popila tableta, ne sjećam se jesam li u životu ovoliko, već mi se pomalo gade!
Vecka neka bude sretno ovaj ciklus! Pokušaj se što više opustiti!
O tabletama... nadam se da će i ovo ubrzo prestati. Baš su se i meni ogadile..Ja moram za štitnjaču piti svako jutro...s tim sam se nekako pomirila, al' isto dođu dani kad mi je muka i od njih.
Meni dr odredila 7dc prvu folikulometriju..pa za dalje, vidjet ćemo. Boji se da mi ne bude previše dvije tablete za ovaj zdravi jajnik..pa iz tog razloga tako rano prva folikulometrija.
Ovaj zadnji ciklus nikako se ne računa u normalne...sav je bio čudan..Pa što bude, bit će..
Ja koristim matičnu mliječ s proplisom, već 2mj..Al' nema baš pomaka..tako da ću morat malo agresivnije..
Sortiraj odgovore
Najstariji