Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Crnokosa

Broj poruka: 113

Prijavi adminu

Nona, ja sam dobro...za sad je sve ok..još se ne osjećam nešto naročito trudnom,povremeno me još zna zaboliti trbuh kao kad imam M,sise me rasturaju sad već skoro mj.dana,a počela me zezati i žgaravica od sinoć,i malo se osjećam kao napuhanom...ali to je za sada sve ok! Užasno sam nestrpljiva jer čekam odg.od ginekologinje da vidim kada ću moći na uzv...jer nisam nikome osim najuže familije htjela reći dok ne prođe taj prvi pregled! Samo želim čuti to malo srce i znati da je sve ok!
    Žao mi je što sve moramo prolaziti kroz tako teške situacije da dobijemo svog anđela...ali valjda postoji razlog za sve!Tako je bilo i meni,njegovi nalazi ok i ja sam ok...ali naravno da se onda sumnjalo na mene!Doduše u početku sam imala povišen tsh,pa sam imala ureoplasmu...ali na prvom pregledu taj ginekolog mi je rekao da se ništa ne brinem,zdrava sam i da budem strpljiva ali sigurno ću ostati trudna,možda ne ove godine...ali ću imati bebu...i evo čovjek je bio u pravu!
    Vecka probaj ga nagovoriti ako ikako možeš,jer ako nešto nije u redu može se ispraviti ako se na vrijeme skuži! I moj nije htjeo,bilo mi je grozno pričati s njim o tome...ali šta se može,u ostalom malo je to sebično od njih...kako bi im bilo da su na našem mjestu i da svaki pregled moraju širiti noge tamo nekom neznancu...joj...ti muški...imaju sreće,od svega su se izvukli!
    Mene je samo bilo strah da neću završiti kao jedna poznanica,u braku bez djece,gdje je na površini sve super...a ustvari je jako loše....mislim da kad ne obaviš sve pretrage i ne napraviš sve što si mogao koliko god se trudili mora ostati neka griznja savjesti,kajanje ili predbacivanje,a to na kraju uništi sve! Zato je najbolje popričati i maximalno se potruditi ...koliko god neke stvari bile bolne ili neugodne!

Veja

Broj poruka: 545

Prijavi adminu

Crnokosa, hvala na podršci nagovaram ga već, morat će, pa makar ga puškom natjerala, hahahahhaha... kako to zapravo ide? jel moš donit u čašici ili baš mora tamo to odradit? njemu je tlaka jer je on sebi u glavi zacrtao da to izgleda tako da će on morat odradit to, a da će pred njim biti doktor, hahahhaha... muško, odma najgore scenarije si vrte u glavi
    Nona, evo jutros moj fertility frend mi pokazao po bazalnoj da je u pon bila O, a mi pokrili do nedjelje, tako da ni ovaj mjesec ne očekujem ništa

id20

Broj poruka: 331

Prijavi adminu

Vecka

Crnokosa, hvala na podršci nagovaram ga već, morat će, pa makar ga puškom natjerala, hahahahhaha… kako to zapravo ide? jel moš donit u čašici ili baš mora tamo to odradit? njemu je tlaka jer je on sebi u glavi zacrtao da to izgleda tako da će on morat odradit to, a da će pred njim biti doktor, hahahhaha… muško, odma najgore scenarije si vrte u glavi

evo, ja ću Vam probati približiti.. moj suprug je radio spermiogram više puta!! i zaista ne želim nikome, ali ako dođete do postupka mpo morat ćete imati i 2, čak i 3 nalaza spermiograma.. mome nikada nije bio problem otići, a sada kad mi svaki dan daje injekcije (jer ja ne mogu sama) shvatio je da on zaista ne prolazi ništa koliko ja prolazim, pa u kome god bio problem, bitno je da je ljubav iza svega!!  tako da, neugodnost postoji, ali nema doktora, pa nitko nije s njima, imaju sobu, obave, donesu čašicu i uputnicu i kraj priče.. možete pitati, neki čak dozvole i da se donese.. sretno svima i velike ++ svima želim!!

3/15 - prirodni, bez js
    4/15 - stimulirani, beta=0
    11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
    5/16 - FET, beta=0
    6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt

• Nona1

Broj poruka: 130

Prijavi adminu

Crnokosa drago mi je da se dobro osjećaš, neka tako i potraje! Mislim da je i bolje, nikome puno i ne govoriti dok ne prođe taj prvi pregled, uvz. A sigurna sam da će biti sve ok..budi vedra i raspoložena i uživaj u svojoj sreći! 
    Vecka nemoj se još predavati, još ima nade! Sve te spravice, aplikacije mogu lako pogriješiti..a počinju i opterećivati psihu. Znam da su ti dani isčekivanja dugiiii i da bi najradije odmah sve znala..Držimo fige da bude sve ok!
    Za spermiogram...ovisno gdje se radi, negdje daju donijeti uzorak, a negdje se to mora kod njih. Naravno, dobiju prostoriju za sebe gdje su sami. Mm nije htio u bolnicu, oba puta radio privatno tako da mu nije trebala uputnica. Potrebni su određeni dani apstinencije, 2-5 dana..mada je sredina najbolja. I postoji određeni vremenski rok, ako se uzorak donosi, za koliko treba biti predan u laboratorij. Mm je išao i na briseve..Tako da..sve je preživio, nigdje se nije onesvijestio  al' zato bio presretan kad je sve završilo. Razgovarajte, neka se prije informira nego što sebi stvori u glavi te najgore scenarije..Reci mu što i sama sve prolaziš..da nije nimalo ugodno koristiti sve te hormone ići na preglede..
    I ja sam uvjerena u to, ako je u braku iskrena ljubav, otvorenost jednog prema drugom da taj brak opstaje, imali djecu ili ne..I da, potruditi se učiniti ono što je do nas, obaviti pretrage, što je u našoj mogućnosti..a sve ostalo je Božja volja!
    Id20 i tebi želim svu sreću svijeta, da što prije dočekaš svoje plusiće! 

Veja

Prijavi adminu

Id20, hvala ti na objašnjenju! Nona, po temp mi je ff pprikazao da je O bila u ponedjeljak, a mi petak, subotu i nedjelju pokrili i to je to, ne znam ni sama bili očekivala ili ne. za 8 dana bi M trebala stić, ako ne stigne onda je to to, jer mi lutealna faza traje 12-13 dana. Btw. jučer sam išla spavat u 21:30h, ne pamtim kad sam tako rano išla leć, još uz to sam se dizala u wc, što je isto neuobičajno, jer se ne dižem navečer skoro pa nikad.
    Svjesna sam da je prerano je za ikakve simptome budući da je danas tek 4 dpo, al eto netko se igra sa mojom psihom

sjuskica30

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Drage moje,evo pročitala sam vrijedno svih 52 stranice.... prvo nikako da se javim,a sad sam se javila na dvije teme i treću otvorila.... Ja sam ovaj mjesec popila svoju prvu turu Clomifena,ujutro i navečer po jednu...iako na folikulometriju nisam išla...naime uopće mi ginekolog nije rekao da moram ići....rekao mi je samo neka ga pijem 5 dana počevši od 5.d.c. i da imamo nadalje odnose svaka dva dana....očito svaki ima neki svoj način! Inače,kupila sam i trake za ovulaciju čisto da provjerim,ali vjerujte toliko sam osjećala jajnike da nisam mogla ni sjesti kako treba! Pretpostavljam da je to zbog tableta....uglavnom pokrili smo sve pa sad čekamo još 8 dana kao i Vecka da vidimo idemo li na drugu turu sljedeći mjesec!
    Nadam se za nas sve da ne....

Veja

Prijavi adminu

Sjuskica, dobrodosla  iskreno se nadam da cemo onda skupa preci u ljetne bebice 

sjuskica30

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Evo cure,meni stigla nakon prve ture Clomifena....za 5 dana počinjemo sa drugom turom!!!

Veja

Prijavi adminu

Da i ja prijavim da je danas stigla nazalost 😯Nona, nema te, kakvo je kod tebe stanje??

• dixi

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Pozdrav cure,ja evo čekam da mi stigne za 4 dana pa onda počinjem sa trećom turom klomifena.Možda bude napokon treća sreća

dixi

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.