Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Crnokosa

Broj poruka: 113

Prijavi adminu

Nona pisala sam na drugoj temi,još ništa ne znam do sutra!Vecka drago mi je da si dobro odreagirala na klomifen,želim ti svu sreću ...i da se zajedno prebacimo na drugu temu!
    Htjela sam ti samo reći..ne znam dali ti je dr.rekla kada da imate odnose s obzirom da prati folikule....meni je rekao da imamo četv. i sub.znači svaki dr.dan i mislio je da će O biti u nedj. Mi smo odlučili da ga nećemo poslušati tako da smo odradili i četvr.i petak..a sub.kad sam došla već se vidjelo žuto tijelo...nekako mislim da je ipak bolje pokriti sve dane,da se poslije ne grizeš...jer ako nećeš dobiti štopericu ni oni ne mogu sa sigurnošću reći kada će biti O!

• Nona1

Broj poruka: 130

Prijavi adminu

Crnokosa nadam se i želim ti svim srcem da nalaz bude dobar..i da je pred tobom uredna, zdrava trudnoća  Ako Bog da, tako će i biti...a ti nova sretna mamica  I nada nama koje čekamo...
    Vecka jeeeee drago mi je za dobru reakciju..i držim fige za uspješan nastavak  To je dobra reakcija..i endometrij skroz dobar. Baš mi je drago čitati ovako lijepe vijesti..Držite se obje u dobrom i vedrom raspoloženju..Hoćeš li više ići na folikulometriju? 
    Kod moje dr se jednom plaća, a dolazi se uglavnom 3 puta..A dr kojeg sam prije imala, svaki dolazak naplaćuje..tako da je bio 3puta skuplji..
    Dixi gdje si nam ti? Nadam se da si dobro...

Veja

Broj poruka: 545

Prijavi adminu

Crnokosa, hvalaaa doktorica mi je rekla da već od danas možemo pokrivati svaki dan ako smo u mogućnosti, jer ne zna ni ona kad će točno puknuti, budući da neću dobiti štopericu. Tako da ćemo pokušati pokriti sve dane al sada čekam kad ćeš se ti javiti sa ako Bog da dobrim vijestima, baš se radujem Nona, hvalaaa ti što se raduješ samnom neću više na folikulometriju, al pratim dalje događanja sa lh trakicama i bazalnom kada će biti O. Ovaj mjesec se baš, baš nadam da bi moglo biti nešto, samo da se ne razčaram, jer mi nikad nije bio ovakav osjećaj. 

• dixi

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Nona1 evo me,ok sam.A šta da se radi idemo dalje.Bila sam kod ginekologice i popričala malo duže s njom,skoro se i rasplakala tamo Ona kaže da se ide sa klomifenom do 6 ciklusa a ja sam imala 2 tako da ćemo probati još.Pitala sam je zašto se radi pauza jer i ovaj mj pauziram.Ona kaže da nije za to svaki mj jer su tablete agresivne ne strašno ali da je po njoj bolje svaki drugi mj jer i taj mj kad se pauzira one još djeluju.Pošto je nisam išla provjeravati prohodnost jajnika to će me slati sada da napravim tako i da to riješimo.Rekla je da nažalost ni oni nemaju odgovore na sve u takvim slučajevima kada je sve u redu a nikako da se primi.Treba imati puno strpljenja i gotovo.Tako da ja u 11 mj opet počinjem sa klomifenom.Možda bude treća sreća!

dixi

Crnokosa

Broj poruka: 113

Prijavi adminu

Vecka….evo mene..doktor potvrdio trudnoću,kaže da je nalaz jako dobar ,beta 600,61,sutra idem opet vaditi krv da vidim dali ok raste! Malo sam nestrpljiva jer mi je rekao da se na uzv naručim tek 6.tj.od kako je trebala doći M! Tko će do tada izdržati...nadam se da će sve biti ok! Ne znam dali da kažemo obitelji ili da čekamo tih 6 tj.da vidimo da je sve ok! Čekam te da mi se pridružiš...pa da idemo zajedno u ljetne bebe!
    MalaKoza di si mi???? Vidiš da sam i ja dočekala sretnu vijest! Blaženi klomifen!
    Dixi nemoj biti tužna,doći će red i na tebe!I mene je to sve frustriralo što 3 god.pokušavamo i ništa,a kao sve ok! Ja baš nisam puno nade polagala u klomifen...ni sad ne mogu da vjerujem da je uspjelo...ja sam cijelo vrijeme mislila da ću na potpomognutu pa ću imati blizance Mislim da je dobro da odradiš i tu prohodnost...možda se odčepi šta ako je začepljeno....ja sam bila u 8 mj.Želim ti od treću sreću

• dixi

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Crnokosa,sad kad čitam vidim da je sličan slučaj kod tebe kao kod mene.Sad će biti isto 3 god da pokušavamo i ništa i isto sve ok.Ja sam slučajno čula za klomifen i tako počela.Mogu reći da sam se baš dosta nadala s njim kao to je to doktorica je rekla super si na njega reagirala i ponadaš se sad će uspijeti,ali nije.Nema veze ja se još nadam! Vidim da je dosta cura ovdje uspijelo s njim tako da vjerujem da ćemo ubrzo i mi ostale za njima i dopisivati se na drugom forumu.Drage moje javim vam se ja svako toliko

dixi

Veja

Prijavi adminu

Crnokosa, imala sam osjećaj da jesi T, baš mi je drago i baš se veselim radi tebe, zaslužila si
    Proletiti će vrijeme do pregleda sigurno i onda ćeš čuti malo srćeko, prekrasno Joooj ja da sam na tvom mjestu vjerojatno bih rekla, jer ne znam kako bi još tri tjedna čuvala za sebe da jedna mala mrvica raste ispod mog srca, ufff Duboko se nadam da ću se i ja za 2-3 tjedna preselit na ljetne, nitko sretniji od mene ne bi bio Btw. ja sam jučer saznala da ću postati tetka i baš sam sretnaa
    Ovih dana oko mene samo lijepe vijesti i baš se lijepo i osjećam
    Dixi, uspjet ćemo mi, moramo Ja sam godinu i po u pokušavanju i stvarno se nadam da neću čekat toliko dugo kao vi, ali opet Crnokosa nam je primjer da ne gubimo nadu
    Ljubim vas cure

Tyna24

Broj poruka: 874

Prijavi adminu

bokić curke, nisam vas jedno vrijeme čitala, crnokosa, čestitam na +
    jesam još kojeg + propustila?? da ne čitam sve stranice iza

Veja

Prijavi adminu

Tyna, nisi... mislim da je Crnokosa jedina, a za Malukozu znas koliko se sjecam 

• Nona1

Broj poruka: 130

Prijavi adminu

Evo samo malo da vam se javim...Vecka očekujemo s tobom lijepe vijesti..Neka bude ciklus dobitni  A nekako vjerujem da hoće..
    Dixi razumim te, al' ne daj se i ne predaji..I ja čekam evo skoro pa 3 godine. Vjerujem, doći će kad bude vrijeme za to...
    Uživajte u vikendu...i odmorite se!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.