Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dixi

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Drage moje samo da vam javim ništa ni od ove druge ture klomifenom,danas sam dobila Baš sam tužna. Baš me neće. U pon idem kod ginekologice da vidim šta će mi reći i ako će mi opet napraviti pauzu ali ovaj put ću je pitati neka mi objasni zašto se radi pauza

dixi

Veja

Broj poruka: 545

Prijavi adminu

Dixi, joooj bas mi je zaaoo  bit c, bit ce, ne gubi nadu 

• dixi

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

a znam da ne trebam gubiti nadu ali baš me to dotuče.Sutra će već biti bolje.Moram si i ja naručiti trakice za ovulaciju pa da si lijepo pratim sama

dixi

Veja

Prijavi adminu

Jutroo Dixi, mislim da je svakome osjećaj isti kad vještica stigne Naruči trakice, neće ti odmoć, samo ti mogu pomoći Samo da ja prijavim da ipak nije bila O 12 dc, bar po bazalnoj, trakice su idalje svjetlije od kontrolne. Iskreno se nadam da moje plodno razdoblje tek dolazi Kakvo je stanje kod vas cure?

• Nona1

Broj poruka: 130

Prijavi adminu

Pozdrav cure!
    Nije me bilo par dana..Jučer mi je bio baš lud, stresan dan na poslu..danas je dobro! Kod mene mirovanje..Još pijem dabroston..Zasad ga dobro podnosim. Ovih par dana prelijepo vrijeme pa nastojim iskoristiti, koliko mogu..
    Dixi žao mi je  Nadam se da si već sad bolje! Znam kako  to teško pada..I bolje je i oplakati, izbaciti iz sebe, nego se iznutra izjedati..Nemoj se predavati..U idućem ciklusu, želim ti puno sreće..
    Jesi li bila kod gin? 
    Vecka ideš li danas na folikulometriju? Držim fige da sve bude ok.Dr često kažu da treba paziti na zdravlje zubi..Da i to može biti jedan od razloga koji onemogućava trudnoću...Pa eto, čisto da podjelim s vama..

Veja

Prijavi adminu

Nona, idem danas u 17:20h mi je, ne mogu dočekati, nadam se da O tek stiže i da sam dobro odreagirala na klomifen. Javim se
    I kad smo kod zubi, ja se baš moram naručiti na pregled.

• Nona1

Prijavi adminu

Vecka držim fige da bude tako kako želiš...dobra reakcija i spreman teren za malog bebača 
    I ja sam krenula kod zubara, imam par plombi za zamjeniti..zato sam se toga i sjetila. Inače, bolje je sve srediti prije trudnoće..zbog lijekova i anestezije.
    Prijateljica od moje tetke nije mogla imati djecu, 13 godina..Išli su na umjetnu i svašta isprobali, al' jednostavno nije išlo. I jedan stari doktor joj rekao da mora povaditi sve zube..i zdrave i liječene..Bilo im je čudno, nezamislivo tako nešto..Al' eto, odlučila se i na to, poslije svih muka...Danas imaju dva odrasla sina  Pa je li to stvarno bilo prekretnica..ne znam
    Malo sam provirila i na drugi pdf..i je Crnokosaaaaa možemo li čestitati na lijepim vijestima?? Držim fige da je sve ok...i javi nam se 

Chichita

Broj poruka: 212

Prijavi adminu

ajme...ovo je već exremni slučaj...nemojmo se dodatno plašiti 

• Nona1

Prijavi adminu

Chichita

ajme…ovo je već exremni slučaj…nemojmo se dodatno plašiti 

Oprosti, ako ti je ovo unijelo nemir..Da, to je baš ekstreman slučaj...Al' svi smo mi priča za sebe...Ta žena danas normalno živi, radi...Ne poznajem je baš toliko dobro da bi znala baš sve detalje..Momci su sad odrasli, srednja škola..i brucoš..

Veja

Prijavi adminu

Nona, bila na folikulometriji imam jedan vodeci folikul od 17 cm na lijevom jajniku, rekla mi je da do petka, najkasnije do nedjelje bi trebao puknuti i da pokrijemo ove dane. Endometrij mi je 12 mm i prezadovoljna je kako sam odreagirala, a i ja sam presretna da je sve super 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.