Klomifen

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dixi
    24. Listopad 2015. 18:44

Drage moje samo da vam javim ništa ni od ove druge ture klomifenom,danas sam dobila Baš sam tužna. Baš me neće. U pon idem kod ginekologice da vidim šta će mi reći i ako će mi opet napraviti pauzu ali ovaj put ću je pitati neka mi objasni zašto se radi pauza

dixi

Veja
    24. Listopad 2015. 18:55

Dixi, joooj bas mi je zaaoo  bit c, bit ce, ne gubi nadu 

• dixi
    24. Listopad 2015. 19:13

a znam da ne trebam gubiti nadu ali baš me to dotuče.Sutra će već biti bolje.Moram si i ja naručiti trakice za ovulaciju pa da si lijepo pratim sama

dixi

Veja
    26. Listopad 2015. 08:27

Jutroo

Dixi, mislim da je svakome osjećaj isti kad vještica stigne Naruči trakice, neće ti odmoć, samo ti mogu pomoći

Samo da ja prijavim da ipak nije bila O 12 dc, bar po bazalnoj, trakice su idalje svjetlije od kontrolne. Iskreno se nadam da moje plodno razdoblje tek dolazi

Kakvo je stanje kod vas cure?

Veja
    27. Listopad 2015. 14:43

Nona, idem danas u 17:20h mi je, ne mogu dočekati, nadam se da O tek stiže i da sam dobro odreagirala na klomifen. Javim se
    I kad smo kod zubi, ja se baš moram naručiti na pregled.

Chichita
    27. Listopad 2015. 15:39

ajme...ovo je već exremni slučaj...nemojmo se dodatno plašiti 

Veja
    27. Listopad 2015. 21:22

Nona, bila na folikulometriji imam jedan vodeci folikul od 17 cm na lijevom jajniku, rekla mi je da do petka, najkasnije do nedjelje bi trebao puknuti i da pokrijemo ove dane. Endometrij mi je 12 mm i prezadovoljna je kako sam odreagirala, a i ja sam presretna da je sve super 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.