Jutroo Dixi, mislim da je svakome osjećaj isti kad vještica stigne Naruči trakice, neće ti odmoć, samo ti mogu pomoći Samo da ja prijavim da ipak nije bila O 12 dc, bar po bazalnoj, trakice su idalje svjetlije od kontrolne. Iskreno se nadam da moje plodno razdoblje tek dolazi Kakvo je stanje kod vas cure?
Pozdrav cure!
Nije me bilo par dana..Jučer mi je bio baš lud, stresan dan na poslu..danas je dobro! Kod mene mirovanje..Još pijem dabroston..Zasad ga dobro podnosim. Ovih par dana prelijepo vrijeme pa nastojim iskoristiti, koliko mogu..
Dixi žao mi je Nadam se da si već sad bolje! Znam kako to teško pada..I bolje je i oplakati, izbaciti iz sebe, nego se iznutra izjedati..Nemoj se predavati..U idućem ciklusu, želim ti puno sreće..
Jesi li bila kod gin?
Vecka ideš li danas na folikulometriju? Držim fige da sve bude ok.Dr često kažu da treba paziti na zdravlje zubi..Da i to može biti jedan od razloga koji onemogućava trudnoću...Pa eto, čisto da podjelim s vama..
Vecka držim fige da bude tako kako želiš...dobra reakcija i spreman teren za malog bebača
I ja sam krenula kod zubara, imam par plombi za zamjeniti..zato sam se toga i sjetila. Inače, bolje je sve srediti prije trudnoće..zbog lijekova i anestezije.
Prijateljica od moje tetke nije mogla imati djecu, 13 godina..Išli su na umjetnu i svašta isprobali, al' jednostavno nije išlo. I jedan stari doktor joj rekao da mora povaditi sve zube..i zdrave i liječene..Bilo im je čudno, nezamislivo tako nešto..Al' eto, odlučila se i na to, poslije svih muka...Danas imaju dva odrasla sina Pa je li to stvarno bilo prekretnica..ne znam
Malo sam provirila i na drugi pdf..i je Crnokosaaaaa možemo li čestitati na lijepim vijestima?? Držim fige da je sve ok...i javi nam se
ajme…ovo je već exremni slučaj…nemojmo se dodatno plašiti
Oprosti, ako ti je ovo unijelo nemir..Da, to je baš ekstreman slučaj...Al' svi smo mi priča za sebe...Ta žena danas normalno živi, radi...Ne poznajem je baš toliko dobro da bi znala baš sve detalje..Momci su sad odrasli, srednja škola..i brucoš..
Sortiraj odgovore
Najstariji