Drage moje samo da vam javim ništa ni od ove druge ture klomifenom,danas sam dobila Baš sam tužna. Baš me neće. U pon idem kod ginekologice da vidim šta će mi reći i ako će mi opet napraviti pauzu ali ovaj put ću je pitati neka mi objasni zašto se radi pauza
dixi
a znam da ne trebam gubiti nadu ali baš me to dotuče.Sutra će već biti bolje.Moram si i ja naručiti trakice za ovulaciju pa da si lijepo pratim sama
dixi
Jutroo
Dixi, mislim da je svakome osjećaj isti kad vještica stigne Naruči trakice, neće ti odmoć, samo ti mogu pomoći
Samo da ja prijavim da ipak nije bila O 12 dc, bar po bazalnoj, trakice su idalje svjetlije od kontrolne. Iskreno se nadam da moje plodno razdoblje tek dolazi
Kakvo je stanje kod vas cure?
Nona, idem danas u 17:20h mi je, ne mogu dočekati, nadam se da O tek stiže i da sam dobro odreagirala na klomifen. Javim se
I kad smo kod zubi, ja se baš moram naručiti na pregled.
Nona, bila na folikulometriji imam jedan vodeci folikul od 17 cm na lijevom jajniku, rekla mi je da do petka, najkasnije do nedjelje bi trebao puknuti i da pokrijemo ove dane. Endometrij mi je 12 mm i prezadovoljna je kako sam odreagirala, a i ja sam presretna da je sve super
Sortiraj odgovore
Najstariji