Klomifen

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    21. Listopad 2015. 08:16

Crnokosa, evo meni doktorica nije ništa spominjala za nalaze štitnjače budući da su preko 3, njoj je to izgleda normalno iskreno što se tiče anti tijela, evo tek čujem od vas da se to treba vadit, ne znam više ni šta treba nit išta Ako se ne varam na drugom pdfu ti ne trebaš dobiti 23.10., još malo, držim fige

Veja
    21. Listopad 2015. 09:17

Nona, nisam imala problema sa štitnjačom, jučer sam mislila pogledat nalaze koje sam radila za ft3 i ft4, al sam zaboravila, gosti mi bili, pa nisam o tome razmišljala, al danas ću baš pogledat. Ja sam kod privatnice i sad, jer moja soc ginekologinja je grozna, malo reč.Ovaj ciklus ćemo dati sve od sebe, da pokrijemo što je moguće više, baš se nekako nadam, al se bojim da ću se razočarat, dosad sam to nekako i podnosila, al već ciklusi odmiču, a nikako pozitivnog ishoda. Što mi je još najgore, počela su ispitivanja o prinovi i te sheme, a stvarno mi se neda odgovarat i objašnjavat, zapravo ni ne objašnjavam nikome, samo kažem kad Bog dadne i šta On odluči tako će bit.
    Većinu nalaza sam ja odradila al su već ti nalazi stari godinu dana, malo jače, trebala bi vjerojatno ponoviti, prohodnost jajovoda nisam radila, nije me uputila na to. Probat ću još dva ciklusa, ako ne bude ništa, idem kod dr. Poljaka u Split, pa ćemo vidit što on kaže.

MalaKoza
    23. Listopad 2015. 11:48

Samo da se i vama kratko javim.  Bila sam na ultrazvuku i srceko kuca ko veliko! Prema njihovoj procjeni sam 6+ 2. Što znači 3 dana manje nego sta sam mislila.  Crnokosa, kad ti radis test?

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Veja
    23. Listopad 2015. 11:51

Malakoza, supeeeeer baš mi je drago, sada uživaj u čarima trudnoće

Crnokosa, kakvo je stanje???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.