Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nona1

Broj poruka: 130

Prijavi adminu

Vecka zašto kod tebe tako kasnije folikulometrija? Meni prva bila na 9.dc. A za idući ciklus mi dr rekla da dođem 7.dc, jer mi povećala dozu..a opet ću isto piti..od 7. - 9.dc. 
    Za dabroston mi dr tako rekla, da krenem 20.dc..Nije mi sad propisan za reguliranje ciklusa, već da ne bi previše oduljio. A vjeruj mi..i paše mi malo da odmorim od tableta. Ionako me opet čeka klomifen. Nisu ove hormonske tablete ni tako bezazlene, al' o tome neću razmišljati...
    Za duljinu ciklusa mi dr rekla, da se do 35 dana može smatrat normalnim ciklusom, ako je tako ustaljeno. To je kao zadnja granica. Sve preko toga je poremećaj ciklusa. I za kasnije ovulacije mi rekla, da tad ne bude dovoljno kvalitetna jajna stanica..Pa ne zna je li tko uspio zatrudniti, kad bude ovulacija preko 30 i nekog dc.
    Na zadnjim nalazima, od prije mj dana testosteron mi je 1,21..ista ref. granica kao i kod tebe. Nekad lani mi je bio 1,58..Pa mi baš ta dlakavost i ne ide u glavu..jer, nije to vrijednost preko granice..
    U 4.mj sam radila nalaz androstendion (muški spolni hormon) Ginekologica predložila, iaok je testosteron bio ok. Taj nalaz je vezan za nadbubrežnu žlijezdu, povezano sa pcos. I nije mi bio dobar 4,81 ng/ml (1,3 - 3,5). Nisam dobila nikakvu terapiju. Ponovila ga prije mjesec dana, sad vrijednost 1,82. Ne znam što je na to utjecalo..Pila sam jedino čaj od sladića. On se često daje kod pcos-a, povišenog testosterona. I ograničeno je vrijeme, koliko se smije piti...jako je sladak..Sad ga ne smijem piti, kad se uzimaju hormoni.
    Uz tsh, je li ti rađen još ijedan nalaz za štitnjaču..ft3, ft4, antitijela, uvz?
    Želim ti od srca dobru reakciju na klomifen..da te jedno malo srčeko obraduje!!! 
    To želim i svim drugim curama....ispunjenje naše želje! 

• Nona1

Broj poruka: 130

Prijavi adminu

Dixi pusti ljude neka pričaju što ih volja! I sama sam se toga naslušala..i šaputanje iza leđa i oni prodorni pogledi u stomak..Nemaju pametnijeg posla..ni svoga života pa kopaju po tuđima. Svi su uvijek kao dobronamjerni, a iz njih viri znatiželja..Isto kao da mi to sami sebi ne želimo..al' nije sve u našoj moći. Znala sam i ja oplakati na neke komentare, al' ne dam se više..Moj život, moja stvar..Bila sretna, tužna..nikakva, nasmijana..moja stvar!
    I nemoj misliti na pms..simptomi često zavaravaju. Pusti, dan po dan..To i sebi samoj često ponavljam, iako psiha zna ludovati...Ali, ne preostaje nam nego se smiriti..i dan po dan..
    Suada znam da klomifen stanjuje sluznicu pa ne znam da li to ima veze sa tvojim problemom. A razgovaraj s mužem, što on uistinu želi...Ne trebate se svađati...ali, ako te voli, poštuje..saslušat će te, pokušat razumjeti..više se u sve uključiti..
    I nemoj više tako piti klomifen..Radije sačekaj pregleda, ako ćeš ići..Cijeni svoje zdravlje, sebe samu..

Veja

Broj poruka: 545

Prijavi adminu

Nona, naručila me je tako kasno jer su mi inače ovulacije kasnije,od 17 do 24 dc, kad sam pila klomifen O mi bila 24 dc. Radila sam nalaze ft3 i ft4, baš ću ih pogledati kad dođem doma, i njih sam radila prije godinu dana, antitijela i uzv nisam radila, nije me doktorica slala, zašto nemam pojma.
    Vjerujem da ti je preko glave tableta i meni je isto, al se iskreno nadam da će urodit plodom.
    Ja pratim O bazalnom temp i LH trakicama da je ne daj Bože ne bi preskočila i pokušat ću akciju za svaki slučaj bar svaki drugi dan, da ne promašimo ako se nešto pobrka sa svim ovim mjerenjima, pa šta Bog dadne
    I ja vam želim što prije jedno malo slatko stvorenje ispod vašeg srca

Crnokosa

Broj poruka: 113

Prijavi adminu

Bok curke...evo mene malo i na ovoj temi! Vještica treba doći u petak,pa sam u iščekivanju,a od simptoma ne mogu reći da neke imam,osim bolnih grudi! Ali ne osjećam se drugačije,tako da mislim da ni ovaj ciklus nije uspio Vecka trebala bi za svaki sl.tražiti i da ti vade anti tpo jer samo po njemu možeš skužiti ako imaš autoimunu bolest! Meni je tsh isto bio 3 i nešto i iako je to u granicama normale dobila sam tablete da mi ga spuste na 2 i pijem ih već neko vrijeme da mi održava tu vrijednost,jer je oko 2 idealno za trudnoću!

MalaKoza

Broj poruka: 589

Prijavi adminu

Crnokosa, da te utjesim, ja jos uvijek nemam simptome, osim povremenog bockanja u trbuhu u smislu rastezanja maternice i od jucer nesto u jajniku.I sad su me tek cicke pocele jace boljeti i rasti, a danas sam 6+2. 
    Meni su jedini simptomi bili lagano bolne bradavice i bol u trbuhu ko dok imam mengu. I to je sve. Nikakva mucnina, metalni okus u ustima, pojacani mirisi, gadenje na hranu i ostalo sto ima 90% trudnica. bas nista

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Crnokosa

Prijavi adminu

MalaKoza

Crnokosa, da te utjesim, ja jos uvijek nemam simptome, osim povremenog bockanja u trbuhu u smislu rastezanja maternice i od jucer nesto u jajniku.I sad su me tek cicke pocele jace boljeti i rasti, a danas sam 6+2. 
    Meni su jedini simptomi bili lagano bolne bradavice i bol u trbuhu ko dok imam mengu. I to je sve. Nikakva mucnina, metalni okus u ustima, pojacani mirisi, gadenje na hranu i ostalo sto ima 90% trudnica. bas nista

Znači još ima nade! A kako si nam ti,sve ok kod tebe i mrvice??

MalaKoza

Broj poruka: 589

Prijavi adminu

Naravno da ima. Dobro sam, kao sto rekoh, bez nekih vecih simptoma. I dok mi drugi zavide, ja ih prizeljkujem. 
    A nasu mrvicu idemo dragi i ja u petak gledati na ekrancic i nadat se da cemo cuti srceko 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Crnokosa

Prijavi adminu

MalaKoza

Naravno da ima. Dobro sam, kao sto rekoh, bez nekih vecih simptoma. I dok mi drugi zavide, ja ih prizeljkujem. 
    A nasu mrvicu idemo dragi i ja u petak gledati na ekrancic i nadat se da cemo cuti srceko 

Da,mi koje već duže pokušavamo jedva čekamo simptome..
    Nadam se da će vam sve proći super...i u petak i općenito trudnoća! Javi nam kako si prošla..da se radujemo s tobom!

• sudy

Broj poruka: 85

Prijavi adminu

Nona1

Dixi pusti ljude neka pričaju što ih volja! I sama sam se toga naslušala..i šaputanje iza leđa i oni prodorni pogledi u stomak..Nemaju pametnijeg posla..ni svoga života pa kopaju po tuđima. Svi su uvijek kao dobronamjerni, a iz njih viri znatiželja..Isto kao da mi to sami sebi ne želimo..al' nije sve u našoj moći. Znala sam i ja oplakati na neke komentare, al' ne dam se više..Moj život, moja stvar..Bila sretna, tužna..nikakva, nasmijana..moja stvar!
    I nemoj misliti na pms..simptomi često zavaravaju. Pusti, dan po dan..To i sebi samoj često ponavljam, iako psiha zna ludovati…Ali, ne preostaje nam nego se smiriti..i dan po dan..
    Suada znam da klomifen stanjuje sluznicu pa ne znam da li to ima veze sa tvojim problemom. A razgovaraj s mužem, što on uistinu želi…Ne trebate se svađati…ali, ako te voli, poštuje..saslušat će te, pokušat razumjeti..više se u sve uključiti..
    I nemoj više tako piti klomifen..Radije sačekaj pregleda, ako ćeš ići..Cijeni svoje zdravlje, sebe samu..

Necu piti sebi sam najpreca imam lh testove i mirna sam.Ma pricali smo sto puta takav tip covjeka nije zagrijan.A na pregled obavezno uskoro.A kad sam pila klomifen cijeli mjesec suha bila nemozes navlazit i nikad se ne trazi.

• sudy

Broj poruka: 85

Prijavi adminu

MalaKoza

Super cestitam.Koja ti je dura klomifena i koliko dugo si cekala?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.