Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Veja

Broj poruka: 545

Prijavi adminu

Suada, onda tvoj taj lh testic pokaziva i kad su ti plodni dani i kad je ovulacija, ako je vec par dana zaredom smajlic. Pa onda se nemoj cudit da nisi ostala jos T ako vam je akcija jednom tjedno, kod nas bude skoro pa svaki drugi dan i opet nista. Morat ces promjeniti malo taktiku il ga pitaj zeli li on bebicu, da nemos sama, jos posebno ti pijes na svoju ruku klomifen, a tu moras imat ciljane odnose, a ne samo jednom tjedno, to je malo.Uff, raspisala se ja 

• sudy

Broj poruka: 85

Prijavi adminu

Vecka

Suada, onda tvoj taj lh testic pokaziva i kad su ti plodni dani i kad je ovulacija, ako je vec par dana zaredom smajlic. Pa onda se nemoj cudit da nisi ostala jos T ako vam je akcija jednom tjedno, kod nas bude skoro pa svaki drugi dan i opet nista. Morat ces promjeniti malo taktiku il ga pitaj zeli li on bebicu, da nemos sama, jos posebno ti pijes na svoju ruku klomifen, a tu moras imat ciljane odnose, a ne samo jednom tjedno, to je malo.Uff, raspisala se ja 

Bude samo 2 dana zaredom smajlic pratit cu ovaj ciklus pa cu javit rezultate.Ma on ima dijete iz prvog braka pa mu svedno nije nikad zagrijan za sex takav tip jos smo se cuvali 2 ipo godine jedva namolila da se ne cuvamo.Pa sad godinu ipo cekam.nek si se raspisala drago mi je.pusaaa

Veja

Prijavi adminu

E, onda kad su ti smajlići tad moraš u akciju, i još bar dan poslije smajlića, što je sigurno, sigurno Al isto Suada ako mu značiš u životu to bi mu valjda trebao cilj, san ili kako god već to nazvali, da ima dijete s tobom. Btw., baš mi je čudno čuti to da neki muški nije zagrijan za akciju

Nona, Crnokosa
    , kakvo je stanje?

• Nona1

Broj poruka: 130

Prijavi adminu

Dobro jutro cure!
    Malo sam izbivala preko vikenda!  Vikend mi je neradni pa na red došli kućni poslovi i tako neke sitnice. Kod nas vrijeme nikakvo, južina..a kiša visi u zraku..Ne odgovara mi ovo vrijeme nikako, glava boli..al' proći će!
    Vecka, kakvi su kod tebe simptomi pcos-a? osim neredovnih ciklusa. Kakav ti je testosteron? Meni su svi spolni hormoni u granicama, s tim da je testosteron ponekad znao biti malo bliže gornjoj granici. I vjerojatno zbog toga imam izraženiju dlakavost..Živcira me na rukama..ponekad mi dođe da ih depiliram Ja još čekam da pođem piti dabroston..danas mi je 16.dc. Tako da na tom polju nema novosti ni isčekivanja ovaj mj.
    Crnokosa to što si navela, to su uglavnom simptomi hipo-hashija. Od dosta žena sam čula da imaju aritmije..neke povremeno, neke dosta često.
    Ja sam isto imala dosta tih simptoma, sad se pomalo smirilo, bar mi se čini. I ja sam imala problem skinuti kile..baš je išlo teško. Ima još viška, al' sad je ipak bolje stannje nego prije god. Meni je probava bila katastrofa..a i sad je pomalo usporena.
    Doza lijeka mi je ista za svaki dan. Bili su mi stavili da pijem 5 dana jednu dozu, a onda 2 dana drugu..Nisam to dobro podnosila. I moja endica nije za takav način doziranja. Kaže, nastaju skokovi..organizam dobije jedan dan duplo pa onda pad..I ja sam tako i reagirala, jedan dan ok...poslije kao uvela visibaba. 
    Pokušaj, ako možeš naći prirodne kreme..I ne losione, već malo jače kreme..Vjerojatno imaš deficit nekih vitamina i minerala..
    Ja sam otkrila štitnjaču prije 6 god..tako da sam dosta toga s njom prošla, dosta se svačeg naslušala..Al' jako bitno je, naučiti sam osluškivati svoje tijelo

• sudy

Prijavi adminu

Vecka

E, onda kad su ti smajlići tad moraš u akciju, i još bar dan poslije smajlića, što je sigurno, sigurno Al isto Suada ako mu značiš u životu to bi mu valjda trebao cilj, san ili kako god već to nazvali, da ima dijete s tobom. Btw., baš mi je čudno čuti to da neki muški nije zagrijan za akcijuNona, Crnokosa, kakvo je stanje?

Ma joj takav tip od pocetka braka valjda sa njom izvoljio i samnom onako zivi od pocetka braka neznam kako je imati odnos 2-3 dana uzastopno ako mi vjerujes.A pokusat cu ga namolit makar 2 dana haha.

Veja

Prijavi adminu

Nona, svi su mi nalazi bili uredu od prosle godine, testosteron je bio 1,58 podrucje normale je 0,00-2,53, bas gledam TSH mi je 3,15, a dosta je cura govorilo da je najidealnije oko 2. Nemam pojma vise. Meni je isto dlakavost problem, preko glave mi je. Zasto ne bi pocela vec pit duphastone, ja sam ga pila 16 dc do 26 dc i dobila bi 27 dc ili 28dc. Sto je kao normalan ciklus. 
    Ja se danas cula sa doktoricom i idem na folikulometriju 14 il 15dc da vidimo sta se dogadja, jedva cekam, da vidim kako cu odreagirat na klomifen. Danas mi se manta, ne znam da li je posljedica klomifena, premda sam ga prekjucer zadnji put popila.

Veja

Prijavi adminu

Suada, divim ti se da moras ti njega molit, kod vas si izgleda ti musko  sretno ti bilo ovaj ciklus 

• dixi

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Nona1 hvala ti puno na podršci,stvarno svaki put riječi utjehe a i samoj ti je teško Volim doći na forum pa se izjadati jer sve imamo iste želje i slične probleme.Nerviraju me više ljudi okolo kao daju ti savjete a ustvari ne znaju kako je to.Ja Čekam M još 8 dana ali kao da mi je pms već počeo tako da mislim i ovaj put ništa.A idemo dalje ja isto cijelo vrijeme mislim ma stpi se još malo i biti će.Puno sreće želim i ja svima vama i da ubrzo ugledate +

dixi

• sudy

Prijavi adminu

Vecka

Suada, divim ti se da moras ti njega molit, kod vas si izgleda ti musko  sretno ti bilo ovaj ciklus 

Ma kad pijem klomifen uvjek sam suha ko barut nikad mi se ne trazi pila sam pred prosli ciklus katastofa da izvines gace uvjek suhe od zavrsetka menzesa do pocetka tako mi je bilo.Da li je jos nekom tako bilo mozda tako klomifen reaguje na mene nemam pojma.Imali jos neko takav problem?Ja sam musko imam muske hormone hahaha od pocetka braka od mog zivota dobru knjigu mogu napisat hehe.

• sudy

Prijavi adminu

dixi

Nona1 hvala ti puno na podršci,stvarno svaki put riječi utjehe a i samoj ti je teško Volim doći na forum pa se izjadati jer sve imamo iste želje i slične probleme.Nerviraju me više ljudi okolo kao daju ti savjete a ustvari ne znaju kako je to.Ja Čekam M još 8 dana ali kao da mi je pms već počeo tako da mislim i ovaj put ništa.A idemo dalje ja isto cijelo vrijeme mislim ma stpi se još malo i biti će.Puno sreće želim i ja svima vama i da ubrzo ugledate +

Dixi svi se mi ovdje nadamo ko i ti bit ce radosan dan i nama dozivit cemo mi to mi smo zene kraljice.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.