Joj MalaKoza baš mi je drago zbog tebe,bitno da srceko kuca! Sad uživaj,jer je ovo ono što sve čekamo!
Test sam danas kupila,ali ne mislim ga raditi do ponedjeljka...čisto sumnjam da neću procuriti sutra ili preksutra,ali nek sam pripremljena...Danas nisam procurila vjerovatno kao i zadnji ciklus zbog duphastona,ali ako samo izdržim još dva dana mislim da imam šansu!Vecka moja sve isto kao i ovih dana,samo me prehlada uhvatila!Bolovi i dalje prisutni cicke,stomak,temp.i dalje stabilna 36,7!Iako se nadam najviše do sada....mislim da ću svejedno procuriti,nisam ja te sreće...ali eto
Crnokosa, iskreno se nadam da ce ti biti kao i kumi kakvo je danas stanje?
Ma sve je isto i temp.i bolovi....sad me ovo sve već lagano umara...nikada nisam imala toliko dugo bolove u stomaku prije M i ne znam više šta bi mislila! Stalno sam napeta i ako već mora doći...neka dođe i skrati mi muke!Zabrinjava me što je temp.stalno ista,šta ne bi trebala još porasti??? Još danas i sutra,pa radim testić....ako prije ne dođe!
Mislim da ne treba rasti, bitno da je povisena, jer nije od svakoga temp tijela ista, netko ima visu netko nizu, meni se isto krece iza O temp 36,7-36,8 i kad menga stize padne na 36,4-36,3.
Bas sam pisala na drugi pdf, da ne znam sta mi se dogadja, te da li mi je danas O, pala mi je temp sa 36,4 na 36,1 dok je lh trakica negativna nema uopce nikakve nijanse od testne crtice, a do jucer je bila, svjetlija od kontrolne al je se vidila dobro za razliku od danas. Ako je danas O 12dc, ne znam sta bi mislila, bojim se da mi je ovaj ciklus promasen, pokrili smo danas al se nisam nadala da mi O mogla uranit ocekivala sam je iza 17 dc. Doktorica me narucila na folikulometriju 15dc, jer i ona ne ocekuje da ce O biti ranije, luda sam vise, jedva cekam jutro da vidim sta kaze bazalna
Mislim da ne treba rasti, bitno da je povisena, jer nije od svakoga temp tijela ista, netko ima visu netko nizu, meni se isto krece iza O temp 36,7-36,8 i kad menga stize padne na 36,4-36,3.
Bas sam pisala na drugi pdf, da ne znam sta mi se dogadja, te da li mi je danas O, pala mi je temp sa 36,4 na 36,1 dok je lh trakica negativna nema uopce nikakve nijanse od testne crtice, a do jucer je bila, svjetlija od kontrolne al je se vidila dobro za razliku od danas. Ako je danas O 12dc, ne znam sta bi mislila, bojim se da mi je ovaj ciklus promasen, pokrili smo danas al se nisam nadala da mi O mogla uranit ocekivala sam je iza 17 dc. Doktorica me narucila na folikulometriju 15dc, jer i ona ne ocekuje da ce O biti ranije, luda sam vise, jedva cekam jutro da vidim sta kaze bazalna
Takva je i moja 36,7-36,8!A gle,ja se ne bi još brinula,pričekaj da vidiš šta će biti sutra! Meni je dr.isto predviđo O tamo oko 17DC jer mi je tako bilo s prvom turom klomifena,a na kraju je bila najvjerovatnije 14DC! Možda ti je došlo do promjene zbog nečeg drugog!Moja je baš šetala :dva dana 36,4 pa tri dana 36,1 pa 13DC 36,2; 14DC 36,4, 15DC 36,7 ; 16DC 36,7 pa dva dana 36,4 i od tad je cijelo vrijeme 36,7 ili 36,8! A s obzirom da sam bila na folikulometriji 13 DC još nije bilo ništa, a 15og se već vidjelo žuto tijelo...znači u međuvremenu se dogodila! Ma držim fige da nije još prošla! Meni je dr.prvi puta naručio od 9 DC,a drugi puta od 11-og
Meni je 5 dc bila 34,1, pa je od 6-11dc bila 36,4, 12dc odnosno jutros je 36,1, bila je prisutna bol u jajnicima,nista jako, ali dovoljno i sad ih pomalo osjecam. Stvarno ne bi htjela da je danas ovulacija, pa nismo uopce dane prije pokrili, samo smo danas zadnji ciklus kad sam pila klomifen O bila 24 dc. Ovaj ciklus je izgleda poseban
Sortiraj odgovore
Najstariji