Nona, nitko od mojih bližih nema dijabetes, hvala Bogu, pa se nadam da je manja i mogućnost da ga dobijem, al opet ne mora značiti. Radim u firmi koja prodaje dijabetes uređaje i sve što ide uz to pa redovno čekiram stanje šećera u krvi, zasad je dobro.
Vecka, super da je tako..i drago mi je da je tako!!! Za utvrđivanje IR potrebno je raditi i inzulin..pa tek onda po izračunima se utvrđuje IR...Isto se može raditi i OGGT test, opterećenje glukozom za utvrđivanje IR.
Isto za nju treba provjeravati i razinu triglicerida...
Meni su isto ti nalazi ok kad sam ih radila zadnji put..Pa ne znam kad ću opet trebat kontrolirati...
Od srca ti želim plusić već u ovom ciklusu...tako da te zaobiđu se zamarajuće pretrage!

Ma dovoljno ti je jedna trakica dnevno minimalno, dvi maksimalno, ako bas vidis da pocinje tamnit trakica. Onda si najbitnije dane preskocila. Najbolje ti je ne govoriti M kad ti je ovulacija, bolje ce se i on opustiti, ovako moze svaki put nervoza i dolazi do preskaknja akcije skoro kad je najbitnije. Tako je meni bilo kad sam mu govorila kad trebamo, nije se dalo ni njemu, a nekad bome ni meni pa eto nek je sa srecom
Ma dovoljno ti je jedna trakica dnevno minimalno, dvi maksimalno, ako bas vidis da pocinje tamnit trakica. Onda si najbitnije dane preskocila. Najbolje ti je ne govoriti M kad ti je ovulacija, bolje ce se i on opustiti, ovako moze svaki put nervoza i dolazi do preskaknja akcije skoro kad je najbitnije. Tako je meni bilo kad sam mu govorila kad trebamo, nije se dalo ni njemu, a nekad bome ni menipa eto nek je sa srecom
Ako je jedna tamnija a druga svjetlija opet pokaze smajlic i sutra kad dodje glavni dan obe crte budu jednake opet je smajlic nije dzaba 25 eura.A necu ni govorit kao sto ti kazes bolje da i njemu ne stvaram nervozu aaa bome ni sebi on je malo cudan covjek covjek sto se tice odnosa hehe jednom u sedmici legnemo koda mu je 40 haha kad trazim odma zna da se nesta desava.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji