Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Veja

Broj poruka: 545

Prijavi adminu

Pozdrav Cure,da se i ja pridružim ovoj temi, sutra počinjem sa drugom turom klomifena, napokon mi je M stigla, ovaj ciklus trajao 64 dana, grozno, ovulacija bila tek 52 dc.
    Što se tiče mjerenja bazalne temp, meni je totalno točna, već je mjerim 2 ciklusa, predložila bi vam da instalirate na mob fertility frend aplikaciju i da upisivate temp. po temp će vam on odrediti ovulaciju.
    Meni je ovaj ciklus poslije ovulacije bila visoka temp, danas mi je pala i dobila sam mengu.
    Sorry ako sam nekome nešto pomrsila, al evo u mom slučaju je temp. točna.Ispričavam se na dugom postu i držim fige da vam je ovaj ciklus dobitan

• Nona1

Broj poruka: 130

Prijavi adminu

Pozdrav i tebi Vecka i neka i tebi bude sretno! 
    Kako ti je tako dugo trajao ciklus, ako si pila klomifen? Jesi li išla na folikulometriju?
    I moji ciklusi su šareni, znaju se odužiti..al' uz klomifen, zadnji ciklus se skretio, jer je ovulacija bila ranije nego inače, što bi bila po prirodnom ciklusu..ili, nekad je ne bi ni bilo.
    Meni je kroz tjedan različit ritam, ustajanje u različito vrijeme..pa je i to jedan od razloga što sam odustala od mjerenja bazalne. Pokušavala jesam..ali, odustala. A tko zna, možda sad uz vas opet krenem! 

Veja

Prijavi adminu

Hvala Nona1, nadam se da hoće
    A nisam ga ovaj ciklus pila, nego prošli i tad mi je ciklus  trajao 35 dana, O mi bila 24 dc, doktorica mi je tada rekla da sam super odreagirala i da mi je endometrij dosta zadebljan za razliku od prije, što je isto super. Na folikulometriju ja nisam nikako išla, jer mi je doktorica u drugom gradu(kod privatnice sam) nego sam pratila ovulaciju sa lh trakicama. Ovaj ciklus idem i folikulometriju, tako da točno znam događanja i na čemu sam.
    Cure, koji vam je ovo ciklus pokušavanja? Meni 17

Veja

Prijavi adminu

I da zaboravih napisati za bazalnu, ja kako radim, preko tjedna mjerim u 7:15h, a preko vikenda kad se probudim,(8:30, nekad i oko 9:30, ovisi) bitno je da izmjeriš temp. prije nego se digneš iz kreveta, odnosno prije ikakvog kretanja

• Nona1

Broj poruka: 130

Prijavi adminu

Hvala Vecka! Pa mogla bih onda pokušati od ujutro...ponovo! Mislim da ću koristit živin termometar, u digitalne nemam previše povjerenja.
    A ciklusi pokušavanja..eh, ima ih puno, nažalost! 3god smo u braku..i isto toliko želimo trudnoću! Prvu god se nisam uopće time zamarala. Kontala sam, već ćće to nekako doći samo od sebe. Tad sam imala i polip na maternici..i riješila sam to, zahvat prošao uspješno..polip se više nije vraćao.
    Uz to, štitnjača mi radi usporeno..PCOS još prije nego sam otkrila štitnjaču. Zbog toga i ciklusi šetaju...nekad ok, nekad kasne. Uglavnom, redovno idem na kontrole, štitnjača pod kontrolom..
    Radila sam briseve, hsg, hormonalni status. Ovo mi je drugi ciklus sa klomifenom. Prošli sam pila jednu tabletu i bila je dobra reakcija..pa i ovaj sam ciklus ostala po jednu tabletu dnevno..pa danas ću vidjeti kakvo je stanje. I ja idem privatno kod ginekologice jer u bolnici teško dočekati red, a ne mogu uvijek izlaziti s posla.
    Prošlu god mi endokrinologica nije dopuštala da idem na stimulaciju zbog štitnjače..vjerovala je da će to doći prirodno. Često mi se čini da se samo vrtim u krug..
    Eto, neka vas ne obeshrabri ovo što sam napisala....Svima nam želim što prije ostvarenje želje 

• dixi

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

pozdrav cure! Evo mi smo za vikend trebali imati odnose ustvari od petka do ponedjeljka tako mi je ginekologica rekla jer kaze ona sad tocno treba potrefiti.Jesmo sve osim subote pa sam se naljutila na muza Ha,ha,ha   Vidjeti cemo dali je uspjelo ovaj put.Meni je to drugi ciklus da pijem klomifen.Inace nisam imala nikakvih problema,svi nalazi ok ali 2 i po godine nista.Imam dijete od 5 god i njega dobili ni planirali nismo a sada drugo nece pa nece   Citala sam forum od pocetka i vidim da je puno zena ostalo u drugom stanju uz njegovu pomoc,nadam se da cemo i mi ostale imati dobre vijesti i ugledati+. Ja sad cekam 26.10 tada trebam dobiti premda prvi put sa klomifenom mi je kasnilo 5 dana i nista.Puno srece svima

dixi

• dixi

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

E da temperaturu nisam nikad mjerila ne znam ni kako to ide,kolika mora biti

dixi

Veja

Prijavi adminu

Nona, dosta dugo kod tebe traje, al svega ti se i nakupilo, al nek je sad sve ok. Ja isto imam PCOS, pa je nama samim tim i teze, al uspit cemo mi 
    Dixi, ako ste promasili jedan dan nije to strasno, mogao bi past i plusic ovaj mjesec 
    Evo stavit cu slikicu kako je izgledalo mjerenje moje bazalne u ovih 64 dc, ovdje di mi se krizaju crvene crte taj dan je bila O i mozete vidit kako je se povisila temp nakon O i danas je pala temp i danas sam odma i dobila M

Crnokosa

Broj poruka: 113

Prijavi adminu

Mi isto tako pokušavamo 3 god.nalazi svi u redu,osim što sam ja imala povišen tsh,ništa preko granice,ali kao za trudnoću je idealan oko 2,tako da sam sad već više od pola god.na tabletama da se slučajno opet ne podigne! Osim toga imam autoimuni tireoiditis,odnosno hipotireozu,ali navodno da to nije problem dok su mi svi dr.hormoni u redu! Ja sam sad dr.ciklus bila na klomifenu i ovaj mj.nisam mogla noću spavati dok sam ih pila,stalno bih se budila i uzasno sam bila nervozna,pojavio mi se i nekakav osip,ali nisam sigurna da je od toga! Naravno svi smo mi slučaj za sebe! Ja pijem klomifen od 3-7 dana ciklusa po 2 tabl.... ne znam zašto tako puno,jer vidim da neke piju i po pola,jer meni su ciklusi u redu i iako ja mislim da sam imala redovno ovulaciju nije mi gin.ni jedan mjesec pratio prije nego što mi je propiso klomifen

Veja

Prijavi adminu

Jutroo Crnokosa, vidila sam da cure pišu da tsh treba biti oko 2 da je najbolje. Al ako to već reguliraš tabletama, onda nemaš razloga za brigu što se toga tiče. Ja isto pijem po 2 tablete od 2-5 ciklusa, i stvarno hvala Bogu nisam imala nikakvih nuspojava i promjena raspoloženja, super sam ga podnijela i dobro odreagirala, pa se nekako nadam da bi ovaj ciklus ako se potrudimo mogao možda i uroditi plodom

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.