Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dixi

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

pozdrav cure,ja danas opet pocinjem piti klomifen.Vidjeti cemo kako ce ovaj put biti

dixi

Tyna24

Broj poruka: 874

Prijavi adminu

dixi, sretno ovaj mjesec!!!

• dixi

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Hvala Tyna24,nadam se da ce uspijeti ovaj put. Sta se kod drugih desava,ima li nekih vijesti?

dixi

MalaKoza

Broj poruka: 589

Prijavi adminu

dixi, sretno!
    Ja cekam da vidim jel se beba primila ovaj mjesec, ako ne, uskoro krecem s 2. turom klomifena. danas mi je 28 dc i 12 dpo. u ponedjeljak sam mislila raditi test pa cemo vidjeti

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• sudy

Broj poruka: 85

Prijavi adminu

Ne nestavljam sa klomifenom ovaj mi je ciklus bez toga nesmijem strah me na svoju ruku vise koristila jedan mjesec i to je to lijecenje cekam jos 2 mjeseca se ceka pa kad dodje oticu doktoru i to je to.Kako vama ide?

• sudy

Broj poruka: 85

Prijavi adminu

Dixi Sretno da se primi.

Crnokosa

Broj poruka: 113

Prijavi adminu

Bok cure...evo da vam se i ja pridružim na ovoj temi!Nakon 2 i pol god.pokušavanja,sad smo na klomifenu(inače svi nalazi su ok) Prvu turu odradili,bez uspijeha!Doduše bilo je malo čudno,folikuli su rasli,pa prestali rasti...gin.mi je rekla da taj.mj.ništa od ovulacije,ali kada sam otišla nakon 2 dana kod svog gin.da vidi šta se desilo rekao je da on kako vidi da je do ovulacije došlo...e sad ti budi pametan! Uglavnom ja klomifen pijem od 3-7 dana ciklusa,a onda nakon O duphaston 2t na dan! U utorak idem na folikulometriju pa ćemo vidjeti kakva je sad situacija! Inače mi M traje 5 dana,3 ful a 2 onako u prolazu,ali ovaj mj.mi je trajala 5 ful,a još uvijek bi se moglo reći da je u prolazu! Šta to nije malo previše dana,jel moguće da je to od tableta??

MalaKoza

Broj poruka: 589

Prijavi adminu

Moguće.  Meni je ovaj ciklus s Klomifenom trajala 7 dana.  Inace do 5 dana bude

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Crnokosa

Broj poruka: 113

Prijavi adminu

Jutro cure,dali neka od vas zna smijem li piti čaj od vrkute ako sam na klomifenu,tj.za ovaj ciklus sam ga popila i sad čekam O????

Pepita2109

Broj poruka: 2751

Prijavi adminu

Uskačem kao padobranac,ali ne, ne smije se vrkuta piti sa klomifenom jer je to hormonalna tableta..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.