Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nona1

Broj poruka: 130

Prijavi adminu

MalaKoza

Evo mene s vijestima. Imam dva folikula. Na lijevom jajniku 14 mm, na desnom 16 mm, rekla je da do ovulacije dolazi kad dosegnu 22 mm. i to bi bilo jucer. Ali zbog nekih konflikata s dragim, nisam sigurna da bude ista…pokrili smo samo jedan dan, u subotu.
    I danas mi se pojavile nuspojave Klomifena. Trnule su mi ruke i usnice, povracala sam, vrtilo mi se, pritisak u donjem dijelu trbuha i muka cijelo vrijeme. totalno sam placljiva i ne mogu si pomoci. 
    Vidjet cemo sto nam naredni mjesec donosi

Eeeej draga  Baš sam mislila na tebe..i čekala kad ćeš nam se javiti!
    Nadam se da će te nuspojave što prije proći. Mene nisu baš tako jako hvatale..al' sam bila plačljiva, užas jedan! Al' više u one dane dok sam pila tablete....I meni se tako dogodilo, sa dragim nesporazumi..Uuuuh, kad se sjetim onih dan-dva..suza za suzom. Bila sam puno osjetljivija nego inače..I onda, kad tako nisi ok..nije lako ni imati odnose. Meni dr nije ništa rekla kad bi mogla biti ovulacija..Sutra opet idem kod nje..i mislim da je ovulacija već bila. Nisam imala baš neki osjećaj ni bolova..Pa sad..što bude da bude..ni ja se previše ne nadam..

• sudy

Broj poruka: 85

Prijavi adminu

MalaKoza

Evo mene s vijestima. Imam dva folikula. Na lijevom jajniku 14 mm, na desnom 16 mm, rekla je da do ovulacije dolazi kad dosegnu 22 mm. i to bi bilo jucer. Ali zbog nekih konflikata s dragim, nisam sigurna da bude ista…pokrili smo samo jedan dan, u subotu.
    I danas mi se pojavile nuspojave Klomifena. Trnule su mi ruke i usnice, povracala sam, vrtilo mi se, pritisak u donjem dijelu trbuha i muka cijelo vrijeme. totalno sam placljiva i ne mogu si pomoci. 
    Vidjet cemo sto nam naredni mjesec donosi

I ne preporucuje se odnost svaki dan radi sperme tako sam citala jer joj treba 24 sata da sazriju spermatozoidi koji nama trebaju za oplodnju zato no sikiriki

MalaKoza

Broj poruka: 589

Prijavi adminu

Suada,  to sam i ja mislila pa smo prošli ciklus od 6. dana prakticirali svaki 3. Jer toliko u prosjeku spermiji mogu preživjeti pa smo mislili da ćemo tako pogoditi ovulaciju ali nista. I sad mi je ginekologica rekla da u ovom slucaju svaki dan obavezno.  Čak i dva puta dnevno možemo minimalno  5 dana za redom.
    Jer je vidjela razvoj folikula. 
    A i danas mi je cervikalna sluz ekstra rastezljiva ( pardon na gadosti, ali primjetila sam na wc papiru ) tako da je danas definitivno to to. Mislim pik ovulacije.  I ovulacijska trakica je pokazala ovulaciju. 
    Sada se samo molim da mi se uskoro nastani u trbuscicu moja mala kopija

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• sudy

Prijavi adminu

MalaKoza

Suada,  to sam i ja mislila pa smo prošli ciklus od 6. dana prakticirali svaki 3. Jer toliko u prosjeku spermiji mogu preživjeti pa smo mislili da ćemo tako pogoditi ovulaciju ali nista. I sad mi je ginekologica rekla da u ovom slucaju svaki dan obavezno.  Čak i dva puta dnevno možemo minimalno  5 dana za redom.
    Jer je vidjela razvoj folikula. 
    A i danas mi je cervikalna sluz ekstra rastezljiva ( pardon na gadosti, ali primjetila sam na wc papiru ) tako da je danas definitivno to to. Mislim pik ovulacije.  I ovulacijska trakica je pokazala ovulaciju. 
    Sada se samo molim da mi se uskoro nastani u trbuscicu moja mala kopija

Eee to je to onda ovulacija aaa ja kad sam se cuvala uvjek sam je primjecivala sad kad se ne cuvam te sluzi nema jednostavno jer sam opterecena proznajem jbg nismo svi isti u srpljenju moram pustit kraju koji to je to dan od ciklusa dosla ovulacija i sluz.

• sudy

Prijavi adminu

Alooo zene imal vas sta se desaje kako ide.pozzz od mene

MalaKoza

Prijavi adminu

Ja sam u velikom iscekivanju jos 10ak dana da piskim test. Zasad imam simptome koji mogu i ne moraju biti simptomi trudnoce- imam bolne bradavice, umorna sam i pritisak u donjem dijelu trbuha. Nadam se da ce naici jos koji da se vise mogu nadati.Suada, ti nastavljas s klomifenom i ovaj ciklus ?Nona1, ima kod tebe kakvih novosti?

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Nona1

Broj poruka: 130

Prijavi adminu

Dobro vam jutro!! 
    Evo i mene...prehlađena sam od srijede, četvrtka..Imala sam temp samo jednu večer. 37,5..a ove ostale dane samo kašalj i počeli se sinusi čistiti. Nisam pila nikakve ljekove, samo sam koristila prirodne stvari..Pa nadam se da kroz dan-dva da će to biti potpuno ok. A imala sam i drugih kontrola..za štitnjaču, dermatologu..pa mi je i to uzelo vremena..
    A što se sveg ostalog tiče, nemam ama baš nikakav osjećaj..i ne razmišljam puno..bit će, kako mora biti. Naravno da bi volila da ovaj ciklus bude dobitni...al' isto tako se bojim razočarenja..pa sam sve pospremila tamo negdje u glavi ;)
    Dr mi rekla da bi trebala raditi betu početkom 10.mj..četvrtak..Meni se to nekako malo rano čini, pa vidjet ću..Dobila sam štopericu 17.10....Pa nadam se, ovaj tjedan ću znati na čemu sam...
    I vama od srca želim ispunjenje vaših želja 

MalaKoza

Prijavi adminu

Znas sta mi je zanimljivo. Citam po forumu kako sve salju raditi betu u Hrvatskoj. Cak i ako menga kasni samo jedan dan. A ja sam prosli ciklus dosla kod svoje ginekologice tu i 32.dan ciklusa kad sam imala iscjedak i mislila da je to mozda implantacijsko i pitala jel mi moze izvaditi betu, rekla je da nije potrebno i da je prerano pa nek sacekam jos da ili dobijem mengu ili ako ne, da napravim prvo kucni test pa dodem dogovorit uzv.
    Mislim, na kraju je dosla menga, ai meni je bilo upitno jer sam trebala poceti piti klomifen i nisam znala dal da pijem ili ne. Jer da sam bila trudna ne bi ga smijela piti.

kitinita

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

Ej curke. pišem prvi put na ovoj temi jer sam prvi puta uzimala i Klomifen.
    Kod mm je sve ok, a ja imam neredovite menstruacije, PCOS i anovularne cikluse, te neprohodan lijevi jajovod.
    Klomifen sam pila od 4-8 dana ciklusa, bilo je ok samo sam imala neke napade vručine, kao valunge.
    9.dan ciklusa - 1 folikul na desnom jajniku od 12 mm, i 3 komada na lijevom (koje je neprohodan) od 12 mm.
    14 dan ciklusa - ovaj jedan kojem sam se nadala više nije rastao, a na lijevom 2 komada od 24mm.
    I doktor kaže da je to super i da danas ili sutra treba biti ovulacija, te da to odradimo iako je jajovod neprohodan jer se koji spremić možda provuće.
    Mene zanima zar folikuli od 24 mm nisu preveliki? 
    Počeo me boljeti trbuh i tako me strah da to nisu ustvari ciste jer nisam osjetila nikakve simptome ovulacije.
    I htjela sam pitati čemu služi štoperica?

Svi pravi životi su lijepi i teški. (I.A.)

MalaKoza

Prijavi adminu

Meni je moja ginekologica rekla da kad narastu do 22 mm prsnu i tad je ovulacija.  Iako mislim da ovisi od osobe do osobe i možda kod nekog mogu narasti i veći.  Stoperica je injekcija koja se daje da se produži vrijeme ovulacije tako da imaš više šanse za zacece.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.