Prva i jedina tura klomifena urodila plodom
Držim fige da i vama uspije. 23.10.idem na prvi uzv bebice
Čestitam ti od iiiii baš mi je drago! Neka ti bude ovo sretan i lijep period života..uživaj u svakom trenutku!
Ja sam jutros bila na kontroli za štitnjaču...sve ok, kontrola za godinu dana..ili po potrebi!
Nadam se da će ovaj mj donijeti još plusića
Dixi sretnooo!
Što ti je dr rekla, zašto ste morali preskakati jedan ciklus? Koliko piješ tableta, jednu ili?
Ja od sutra krećem, od 5. do 9. dc pa što bude. Rješila sam se viroze..i sad se puno bolje osjećam :)
Moja gin kaže, kad imaju tri vodeća folikula...baš i ne preporuča odnose, zbog višeplodne trudnoće..Mislim, ako svi rastu istim tempom..i postoji velika šansa da svi ovuliraju u isto vrijeme..
Nisam stigla pitati doktoricu zasto je bila pauza,bila joj je velika guzva a ja kasnila na posao.Rekla je tri folikula priblizno iste velicine i da su dva odmah jedan kraj drugog i da je moguce i da bude blizanacka trudnoca ali ne mora biti.E sad sta bude bude.Premda iskreno ja se ne zelim puno nadati jer tko zna opet da se ne razocaram.Nona1 zelim ti puno srece! MalaKoza javi nam se koji put kako si
dixi
Hvala, Dixi !
Neka je i tebi sretno! Ma nemoj o tome ni razmišljati, onoliko koliko je moguće...Skreni misli na nešto drugo. A doktori, svaki ima svoj pristup, svoj način rada..Ove dane se samo okruži pozitivom!
Ja sam jutros popila prvi klomifen..Zasad, bolje se osjećam nego prošli ciklus. Prošli ciklus me već prvi dan uhvatila neka nervoza, lako me bilo rasplakati..svašta nešto mi smetalo..Zasad je ok, nadam se da će tako i ostati...
Suada javi nam se i ti ponekad
Gdje ste cure,kako ste.Kako vam ide?
Nervozno Ja sam odradila drugi ciklus s klomifenom,imala 3 folikula,zadnji puta mjerena 17 i 17,5 te 12...slj.put kad sam došla ovulacija je već bila kod ova dva veća! Počela sam si ovaj ciklus i temp.mjeriti..pa sam sad malo u bedu jer koliko sam čitala šta druge cure pišu temp.bi trebala ostati povišena u slučaju T! Moja je bila 36,1 pa na 36,2,36,4 pred ovulaciju onda dva dana 36,7 i jutros 36,4...šta nije onda trebala ostati 36,7???? A tako sam se poradovala,jer od ovulacije stalno imam taj neki čudan osjećaj u trbuhu,kao da ću dobiti
Tyna24 hvala! A i vi koje ste uspjele, dajete nam nadu da će i kod nas biti sve ok!
Dixi kako si ti? Ja danas idem na prvu folikulometriju. Danas sam popila zadnji klomifen..Podnijela saam ga bolje ovaj ciklus..za razliku od prošlog.
Crnokosa nemoj se toliko opterećivati temperaturom..Znam da isčekivanje nije lako...al' ni time ne možeš ništa pobrzati...
Ja inače ne pratim bazalnu..jer i ciklusi mi znaju bit nikakvi. Puno faktora utječe na to, da bi bilo vjerodostojno..Tako da se nisam htjela s time zamarati...Kako bude, bit će..
Sortiraj odgovore
Najstariji