Nisam stigla pitati doktoricu zasto je bila pauza,bila joj je velika guzva a ja kasnila na posao.Rekla je tri folikula priblizno iste velicine i da su dva odmah jedan kraj drugog i da je moguce i da bude blizanacka trudnoca ali ne mora biti.E sad sta bude bude.Premda iskreno ja se ne zelim puno nadati jer tko zna opet da se ne razocaram.Nona1 zelim ti puno srece! MalaKoza javi nam se koji put kako si
Hvala, Dixi !
Neka je i tebi sretno! Ma nemoj o tome ni razmišljati, onoliko koliko je moguće...Skreni misli na nešto drugo. A doktori, svaki ima svoj pristup, svoj način rada..Ove dane se samo okruži pozitivom!
Ja sam jutros popila prvi klomifen..Zasad, bolje se osjećam nego prošli ciklus. Prošli ciklus me već prvi dan uhvatila neka nervoza, lako me bilo rasplakati..svašta nešto mi smetalo..Zasad je ok, nadam se da će tako i ostati...
Suada javi nam se i ti ponekad
dixi
malakoza, čestitam baš mi je drago pročitati da je klomifen pomogao kao i meni..
uživaj sad, nadam se bez mučnina!
vi ostale curke, ne gubite nadu, sve ćete ugledati plusić uskoro!

Gdje ste cure,kako ste.Kako vam ide?
Gdje ste cure,kako ste.Kako vam ide?
Nervozno Ja sam odradila drugi ciklus s klomifenom,imala 3 folikula,zadnji puta mjerena 17 i 17,5 te 12...slj.put kad sam došla ovulacija je već bila kod ova dva veća! Počela sam si ovaj ciklus i temp.mjeriti..pa sam sad malo u bedu jer koliko sam čitala šta druge cure pišu temp.bi trebala ostati povišena u slučaju T! Moja je bila 36,1 pa na 36,2,36,4 pred ovulaciju onda dva dana 36,7 i jutros 36,4...šta nije onda trebala ostati 36,7???? A tako sam se poradovala,jer od ovulacije stalno imam taj neki čudan osjećaj u trbuhu,kao da ću dobiti
dixi
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji