Eto jbg ja to nisam znala i popila sam 2 šalice,mislite da mi sad može biti šta od toga? Jer danas mi je 9 dan ciklusa i prije nekih sat-dva sam počela osjećati bol lijeve strane,tipa kao kad je O! A ne vjerujem da još može biti,jer mi je prošli ciklus bila oko 17-18 dc uz klomifen!A počela sam prije 2 dana i mjeriti temp.do sad mi se nije dalo zezati s tim,ali eto...i jučer i danas 36,4...kolike su normalne vrijednosti,ako sam dobro skužila temp.padne prije ovulacije pa pos.naraste ili???
Eto jbg ja to nisam znala i popila sam 2 šalice,mislite da mi sad može biti šta od toga? Jer danas mi je 9 dan ciklusa i prije nekih sat-dva sam počela osjećati bol lijeve strane,tipa kao kad je O! A ne vjerujem da još može biti,jer mi je prošli ciklus bila oko 17-18 dc uz klomifen!A počela sam prije 2 dana i mjeriti temp.do sad mi se nije dalo zezati s tim,ali eto…i jučer i danas 36,4…kolike su normalne vrijednosti,ako sam dobro skužila temp.padne prije ovulacije pa pos.naraste ili???
Nece ti nista biti od dvije soljice i ja sam pila macinu travu.
Eto jbg ja to nisam znala i popila sam 2 šalice,mislite da mi sad može biti šta od toga? Jer danas mi je 9 dan ciklusa i prije nekih sat-dva sam počela osjećati bol lijeve strane,tipa kao kad je O! A ne vjerujem da još može biti,jer mi je prošli ciklus bila oko 17-18 dc uz klomifen!A počela sam prije 2 dana i mjeriti temp.do sad mi se nije dalo zezati s tim,ali eto…i jučer i danas 36,4…kolike su normalne vrijednosti,ako sam dobro skužila temp.padne prije ovulacije pa pos.naraste ili???Nece ti nista biti od dvije soljice i ja sam pila macinu travu.
Koliko ti je duzina ciklusa?
Pozdrav svim curama!
Evo da vam se malo javim...Izgleda da mi danas M stiže, već je počelo malo krvarenje...Jedan ciklus klomifenom..i sad uskoro krećem u drugi. Danas trebam kod dr da se dogovorim za detalje, termine folikulometrije.
Ovaj prošli ciklus sam imala dva vodeća folikula..Danas mi je 30dc..Kraći je zbog klomifena, a ineče su neredoviti, nepredvidivi..Radila sam betu 02.10....rezultat bio <1,2...Na zadnjoj folikulometriji sam bila 17.09. i tad dobila štopericu...
Nadam se da će idući ciklus biti više sreće! To i vama svima želim!
Eto jbg ja to nisam znala i popila sam 2 šalice,mislite da mi sad može biti šta od toga? Jer danas mi je 9 dan ciklusa i prije nekih sat-dva sam počela osjećati bol lijeve strane,tipa kao kad je O! A ne vjerujem da još može biti,jer mi je prošli ciklus bila oko 17-18 dc uz klomifen!A počela sam prije 2 dana i mjeriti temp.do sad mi se nije dalo zezati s tim,ali eto…i jučer i danas 36,4…kolike su normalne vrijednosti,ako sam dobro skužila temp.padne prije ovulacije pa pos.naraste ili???Nece ti nista biti od dvije soljice i ja sam pila macinu travu.Koliko ti je duzina ciklusa?
Inače je 28,ali sam prošli ciklus bila na klomifenu i pos.na duphastonu pa ne znam dali su ga te tablete produžile na 30 prošli puta!
Nona, bas mi je zao. Nadam se da ce iduci ciklus biti uspjesniji
ja cu sutra vidjeti sta mi je klomifen donio
Želim ti danas lijepe vijesti
Ja od petka opet krećem s klomifenom. Ostajem na istoj dozi, po jednu tabletu....jer po ovom ciklusu, to je bilo dovoljno. Pa vidjet ćemo što će vrijeme donijeti...
Prođe stotine pitanja kroz glavu, što..kako..al' trudit ću se što manje razmišljati o svemu..U utorarak će mi vjerojatno biti prva folikulometrija..
Dixi sretnooooo! Neka bude dobra reakcija..i uspješan ovaj ciklus!!! Ja isto koliko sam shvatila, sa klomifenom se ide ciklus za ciklusom..Pa pitaj dr što te bude zanimalo, bolje nego da sama razbijaš glavu svakakvim pitanjima! Mada znam, i samoj mi se to dogodi, nekad me dr toliko zbuni da zaboravim što sam htjela pitati..Zato se dobro spremi za pregled.
I ja sam malo vrtila film unatrag...i baš sam bila pomalo nervozna u dane pred ovulaciju, dane poslije..uglavnom, taj period koji je najbitniji. Ne mora to biti razlog neuspjeha, al' psiha čini čuda..Često mi prolazilo kroz glavu, hoću li napravit sve kako treba..hoćemo li imat odnos u pravo vrijeme..pa onda umor od posla, nekih drugih obveza..Sve to odigra svoju ulogu..
Obećala sam samoj sebi, ovaj ciklus ostavljam sve po strani..I koliko bude moguće, ne misliti o svemu...Mada, teško je potpuno izbaciti iz misli, kad moraš ići na folikulometrije i znaš što se događa..koliki je napredak...
Jučer sam bila i nervozna i tužna kad sam dobila..iako mi je beta pokazala <1,20,,,kontala sam, postoji nada dok ne dobijem..I prošlo mi je stotine misli jučer kroz glavu..MalaKoza kako si nam ti? Ima li kod tebe lijepih novosti?
Sortiraj odgovore
Najstariji