Evo mene s vijestima. Imam dva folikula. Na lijevom jajniku 14 mm, na desnom 16 mm, rekla je da do ovulacije dolazi kad dosegnu 22 mm. i to bi bilo jucer. Ali zbog nekih konflikata s dragim, nisam sigurna da bude ista...pokrili smo samo jedan dan, u subotu.
I danas mi se pojavile nuspojave Klomifena. Trnule su mi ruke i usnice, povracala sam, vrtilo mi se, pritisak u donjem dijelu trbuha i muka cijelo vrijeme. totalno sam placljiva i ne mogu si pomoci.
Vidjet cemo sto nam naredni mjesec donosi
Evo mene s vijestima. Imam dva folikula. Na lijevom jajniku 14 mm, na desnom 16 mm, rekla je da do ovulacije dolazi kad dosegnu 22 mm. i to bi bilo jucer. Ali zbog nekih konflikata s dragim, nisam sigurna da bude ista…pokrili smo samo jedan dan, u subotu.
I danas mi se pojavile nuspojave Klomifena. Trnule su mi ruke i usnice, povracala sam, vrtilo mi se, pritisak u donjem dijelu trbuha i muka cijelo vrijeme. totalno sam placljiva i ne mogu si pomoci.
Eeeej draga Baš sam mislila na tebe..i čekala kad ćeš nam se javiti!
Nadam se da će te nuspojave što prije proći. Mene nisu baš tako jako hvatale..al' sam bila plačljiva, užas jedan! Al' više u one dane dok sam pila tablete....I meni se tako dogodilo, sa dragim nesporazumi..Uuuuh, kad se sjetim onih dan-dva..suza za suzom. Bila sam puno osjetljivija nego inače..I onda, kad tako nisi ok..nije lako ni imati odnose. Meni dr nije ništa rekla kad bi mogla biti ovulacija..Sutra opet idem kod nje..i mislim da je ovulacija već bila. Nisam imala baš neki osjećaj ni bolova..Pa sad..što bude da bude..ni ja se previše ne nadam..
Evo mene s vijestima. Imam dva folikula. Na lijevom jajniku 14 mm, na desnom 16 mm, rekla je da do ovulacije dolazi kad dosegnu 22 mm. i to bi bilo jucer. Ali zbog nekih konflikata s dragim, nisam sigurna da bude ista…pokrili smo samo jedan dan, u subotu.
I ne preporucuje se odnost svaki dan radi sperme tako sam citala jer joj treba 24 sata da sazriju spermatozoidi koji nama trebaju za oplodnju zato no sikiriki

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji