Radila test negativan a od menstruacije nista jos.Kasni mi 3 dana.
Možda ti se zbog svih tih tableta poremetio ciklus..Nervoza, stres isto mogu utjecati na promjene u ciklusu. Molim te, nemoj više na svoju ruku uzimati klomifen. Jer, tako bez liječničkog praćenja ne znaš što se događa, kako ti je organizam odreagovao...
Jučer sam opet bila kod dr..Oba folikula rastu..Jučer su bili 20 i 19 mm, a prekjučer 17 i 17,5mm. Sluznica ostala ista. Dobila sam i injekciju...pa ovulaciju očekivati u ovim danima..i akcija
Rekla mi je da opet dođem u utorak, da vidimo je li bila ovulacija..
MalaKoza zelim ti danas lijepe vijesti
Radila test negativan a od menstruacije nista jos.Kasni mi 3 dana.Možda ti se zbog svih tih tableta poremetio ciklus..Nervoza, stres isto mogu utjecati na promjene u ciklusu. Molim te, nemoj više na svoju ruku uzimati klomifen. Jer, tako bez liječničkog praćenja ne znaš što se događa, kako ti je organizam odreagovao…
Jučer sam opet bila kod dr..Oba folikula rastu..Jučer su bili 20 i 19 mm, a prekjučer 17 i 17,5mm. Sluznica ostala ista. Dobila sam i injekciju…pa ovulaciju očekivati u ovim danima..i akcija
Rekla mi je da opet dođem u utorak, da vidimo je li bila ovulacija..
MalaKoza zelim ti danas lijepe vijesti
Pokusat cu se opustit to mi jedino preostaje a klomifen sam uzimala po jedan 5 dana nisam vecu dozu.Ma vjerovatno od toga poremetilo se.
Pa tako se i kreće sa klomifenom, manja doza..pa ako ne bude reakcije jajnika, onda se povećava. I ja sam pila samo jednu tabletu 5 dana...Dva su mi vodeća folikula...i dr mi je rekla, da su tri, bilo bi previše..ne bi smjeli imati odnose dok ne prođe ovulacija..Jer, velik je rizik..
Iz tog razloga sam ti rekla, nemoj to više bez doktora.. Možda je i od antibiotilka..i to što si bila bolesna..Uzmi neke čajeve, nešto za imunitet..u to vrijeme dok čekaš da ti se sredi zdravstveno.
Pa tako se i kreće sa klomifenom, manja doza..pa ako ne bude reakcije jajnika, onda se povećava. I ja sam pila samo jednu tabletu 5 dana…Dva su mi vodeća folikula…i dr mi je rekla, da su tri, bilo bi previše..ne bi smjeli imati odnose dok ne prođe ovulacija..Jer, velik je rizik..
Iz tog razloga sam ti rekla, nemoj to više bez doktora.. Možda je i od antibiotilka..i to što si bila bolesna..Uzmi neke čajeve, nešto za imunitet..u to vrijeme dok čekaš da ti se sredi zdravstveno.
Dobila sam i znala sam da cu dobit hehe...Ja neznam kako da se opustim i da ne mislim na plodne dane itd.po ovom racunanju ako je O 14 dana prije ciklusa bila onda 18dc kod mene ma kasno ako je tako klomifen odreagovao.Treba da dodje lijecenje oticu prvo prohodnost jajnika da vidim jel moze za jedan dan to vidjeti kad se zakaze nisam to nikad radila idel to uz pregled ili ima posebno nesto.
Kad je već nije trudnoća, onda je bolje da si dobila..i da što prije prođe! :) Sad u nove pobjede i jačanje organizma ;)
Sam pregled ne traje dugo..Radi se u nekim početnim danima ciklusa, po prestanku krvarenja. Trebaš imati uredne nalaze..briseve i urin..Negdje to rade ultrazvučno, negdje rendgen. Koliko znam, nitko zbog toga ne ostaje ležati u bolnici.
Ja sam isto to odradila preko zdravstvenog..Dr kod koje idem privatno, radi i u bolnici pa sam se s njom dogovorila za termin i ona mi je to odradila. Dobila sam lokalnu anesteziju...Nije da je bezbolno, al' nije ni nešto neizdrživo..
A pokušaj naći sebi neki hobi, nešto što te ispunja, što voliš raditi da to to malo odvuče misli od trudnoće..I nemoj stalno računati i preračunavati koji je dan ciklusa, kad su koji dani..kakva je sluz. Pokušaj to malo preskočiti...sa dragim u šetnju, družite se, razgovarajte..Teško je to potpuno izbaciti iz misli, kad je to ono što jako želiš...al' vrijedi se potruditi
A pokušaj naći sebi neki hobi, nešto što te ispunja, što voliš raditi da to to malo odvuče misli od trudnoće..I nemoj stalno računati i preračunavati koji je dan ciklusa, kad su koji dani..kakva je sluz. Pokušaj to malo preskočiti…sa dragim u šetnju, družite se, razgovarajte..Teško je to potpuno izbaciti iz misli, kad je to ono što jako želiš…al' vrijedi se potruditi
Nona1 hvala ti puno u tudjoj sam zemlji pa kako se snac i objasnit sta hocu vidjet cu hehe.A sto se tice sluzi kako sam krenula pratit i nema je a kad sam se cuvala sve simptome ovulacije sam imala bolijo me jajnik rastezljivu sluz sve svoj mozak sam preopteretila puno znam da nevalja al ima nesto jace u meni.
Kad je već nije trudnoća, onda je bolje da si dobila..i da što prije prođe! :) Sad u nove pobjede i jačanje organizma ;)
Sam pregled ne traje dugo..Radi se u nekim početnim danima ciklusa, po prestanku krvarenja. Trebaš imati uredne nalaze..briseve i urin..Negdje to rade ultrazvučno, negdje rendgen. Koliko znam, nitko zbog toga ne ostaje ležati u bolnici.
Ja sam isto to odradila preko zdravstvenog..Dr kod koje idem privatno, radi i u bolnici pa sam se s njom dogovorila za termin i ona mi je to odradila. Dobila sam lokalnu anesteziju…Nije da je bezbolno, al' nije ni nešto neizdrživo..
Ja sam se dugo cuvala pa mislim da je i to jedan veliki problem pa sumnjam na prohodnost jajnika.Jedino sto sam radila prvi put u zivotu je papa test i ultra zvucni pregled jajnika i to je to.
Evo mene s vijestima. Imam dva folikula. Na lijevom jajniku 14 mm, na desnom 16 mm, rekla je da do ovulacije dolazi kad dosegnu 22 mm. i to bi bilo jucer. Ali zbog nekih konflikata s dragim, nisam sigurna da bude ista...pokrili smo samo jedan dan, u subotu.
I danas mi se pojavile nuspojave Klomifena. Trnule su mi ruke i usnice, povracala sam, vrtilo mi se, pritisak u donjem dijelu trbuha i muka cijelo vrijeme. totalno sam placljiva i ne mogu si pomoci.
Vidjet cemo sto nam naredni mjesec donosi
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji