Tyna24 je vide se SAD i srceka
Dva super a jedan malo slabije ali veli da je tu.
Meni se svi primili odma. I ja se još privikavam na to.
Pozdrav cure, evo mene s novim cijestima. Danas ujutro pozitivan test na trudnocu. Sutra idem vaditi betu da budem sigurna.
Kako vama ide? Ima li kod vas ista novo?
Hvala na cestitkama. Radila jucer sve pretrage regularne, nalazi u ponedjeljak. Prvi pregled ionako tek 23.7. jer kazu da se prije 7. tjedna trudnoca ni ne pregledava (prerano). Dakle, 23. 7. cu biti pametnija, a do tad strpljen-spasen.
Drage moje trudnice i trudilice,
čitam Vas i dalje,pisala koji mj unazad baš na ovu temu dok sam uzimala kolomifen,i danas saznala da sam TRUDNA-slučajno preko krvi jer mi i beta hcg radili...
iako,jako je niska beta al danas mi je tek 10dpo pa se nadam u pon puuuuuno većem :*
Uspilo se ulovit prirodno full,taman u 9mj trebali krenut na humanu i sa svim pretragama,ja rekla mm da mi dosta za sad svega i oću se opustit za ljeto i eto....čini se da opuštanje upalilo <3
Stoga svima od srca zelim jedan veliki +,i dalje ću Vas sve pomno pratit i veselit se svakoj novoj bebici..
puse cure
Drage curke maja87, bubamarac i silvach iskrene cestitke!! Odlične vijesti!!!
Upravo sam se vratila od ginekologice koja mi je propisala Klomifen, i uz to nabrojala hrpu nuspojava. ( i jednu za koju ne smatram da je losa - viseplodna trudnoca) Znam da se za malu bebicu sve isplati, ali zanima me jel koja od vas koje ste pile osjetila koju nuspojavu na svojoj kozi?
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji