Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

katerina

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

maja87 ne brini, duphastone se pije poslije ovulacije.
    Ne pije se samo zbog izazivanja menstruacije već je i on  čuvar trudnoće pa se daje i preventivno da pomogne jajnoj stanici ako se oplodi da se implementira u maternicu. Neke stvari i meni nisu bile jasne, pa su mi objasnile cure s klokanice, a posli i potvrdila ginekologinja, al baš mi je rekla da se pije poslije.
    Silvach žao mi je što je stigla  vještica :-( budi optimistična za slijedeći ciklus!
    Bubamarac sretno! Preporučuje se dizanje nogu u zrak 
    Ja sam na 3. turi klomifena ovaj mjesec, a naručila sam se i za briseve i da uzmem uputnicu za prohodnost jajovoda, pa ćemo viditi...

• maja873

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

Eto to je problem onda..jer ja sam počela prije ovulacije. Od 15-tog dana a ovulacija mi tad još nije bila. Rekla je ona da nem veze a očito ipak ima. 
    SAD sam se baš zbedirala

• Silvach

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

katerina- na što misliš kad kazes prohodnost jajovoda? ako HSG namjeravaš radit toplo ti preporučam da ga radiš ultrazvučno-ja sam ga napravila u 10mj prošle godine i odma taj ciklus ostala trudna,sada idem opet-sumnjaju da opet nije priraslica začepila il kap krvi il nešto...
    Ugl,ja sam radila i opet ću privatno al ako si Zg onda znaj da ti bolnica Sv.Dug počela taj zahvat tako radit ostale bolnice sve to na rtg rade...

katerina

Prijavi adminu

Maja87 oprosti nisam te htjela zbedirati. ali ako ti je potvrdjena ovulacija ne trebas se brinuti. Koliko znam ne smiju se prije piti jer mogu spriječiti ovulaciju. Al ako si popila samo koju tabletu prije ovulacija mislim da je to premala doza da spriječi ovulacija. 
    Silvach nisam iz zagreba al bi zato i došla u zg. Znate li koju dobru i privatnu polikliniku koja to obavlja? I ja bi ultrazvučni iako moja ginekologinja kaže da se bolje rendgenski vidi,ali ja nebi na zračenje....

katerina

Prijavi adminu

E i pišem preko mobitela koji ima T9 pa mi padezi nisu kako treba :-)
    majo87 još jednom oprosti al mislim ako ti je ovulacija bila brzo nakon tog 15. da ne tribas brinuti!

• nina153

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

pozdrav cure
    danas sam napravila test opet negativno.Ovo mi je drugi ciklus sa kolmifenom imala sam tri vodeca flolikula i opet nista. stvarno sam vise ocajna. kakva su vasa iskustva, stvarno mi nije jasno ako je sve uredu zasto se vise ne dogadja.doktor mi je rekao jos jedan ciklus da mogu sa klomifenom i onda da ne treba gubiti vrijeme da treba na nesto jace ici

nina

• Silvach

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

Bok zene,
    nina-mene zanima dali si ti išla na HSG prije korištenja klomifena? jer kod mene je baš bio slučaj da me stavio na klomifen prvo a tek nakon 6mj pokušavanja i gubljenja živaca i potoka suza,shvatio da to trebam napravit-i vidi vraga to napravim i odma taj isti ciklus ostala trudna!!! katerina- ja idem sad to drugi puta,evo baš se naručila za pon 27.05 na 10dc,idem privatno kod dr.Gruic Koracin(dr mi je zaista predivna,njezna,sve objasni-bas mi sjela) ali imaš poliklinika BetaPlus,Vili i još par koji isto rade kao i ona,cijena je približno ista od 1200kn do 1500kn..
    Opet,možeš i na uputnicu,u tom slučaju ideš na rtg,a ne ultrazvuk(osim bolnice Sv.Duh za koju sam čula da su počeli radit ultrazvučno)..

• nina153

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

pozdrav,
    Da isla sam u 12 mjesec na propuhivanje i nalaz mi je uredu. Naj gore od svega je da je kod mene i supruga sve uredu al vec dvije godine se nista ne desava.

nina

• bubamarac2

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Nina nista ne spominjes pucanje jednog od folikula...
    ako ti  folikul nije puko i nije se stvorilo zuto tijelo, nema ovulacije.Da vas malo oraspolozim: meni odlicno jajnici reagirali na klomifen. Desni ovulirao ko veliki...
    sad smo mm i ja stalno u akciji bili ova 3 dana. 
    drzite mi fige da se primi...

Tyna24

Broj poruka: 874

Prijavi adminu

bubamarac ja ti prva držim fige! meni se primilo poslje treće ture klomifena
    ne gubite nadu! ali isto tako, ako previše mislite o tome, isto se onda baš neće primiti... ja sam treći mjesec skroz zaboravila računati kad će ovulacija i sve, uopče se nisam nadala plusu, a eto, nenadano, stigao +
    tako da cure, smirite see, i ne mislite stalno o tome hoće li se primiti.
    SRETNOOOOOOO svima koje ste na klomifenu!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.