Bok ženice,javljam se prvi put( nova na forumu) :) Imam sina od 5 god i već dvije i po god radimo na drugoj bebici i ništa :( Radili smo osnovne pretrage i sve je ok s nama. Odlučila sam probati sa Klomifenom,pila sam po jednu tabletu 5 dana išla kod ginekologice na ultrazvuk( ona kaže super sam reagirala na njih) i sad čekam dali ću dobiti i sve me strah da hoću.još 7 dana do menzisa mislim da ću izluditi :(
dixi
Dobro jutro!
Suada.trumic.3 koliko dugo čekaš plusić? Ideš li na folikulometriju, dok piješ klomifen?
Ja čekam skoro 3 god..U tom vremenu sam imala i polip, koji sam odstranila. Najvećei problem mi je preskakanje ovulacije. Barem tako dr kaže, Ove dane sam koristila lh trakice. Jučer sam primjetila promjenu, smanjuje se boja u testnom prozorčiću, znači da LH opada...Pa vidjet ćemo...
Početkom 7. mj radila sam HSG. Pa onda mi je doktorica odredila 3 ciklusa klomifena. Vidjet ćemo što će se događati. Ako ne bi došlo do trudnoće, onda mi je rekla da trebam na laparaskopiju, dijagnostički.
Dixi opusti se! Dobrodošla! Znam da je to lakše reći, nego se tako ponašati. Al' mislim da tom nervozom nećeš sebi uvelike pomoći. Nađi nešto čime ćeš okupirati svoje misli, neku zanimaciju dok čekaš. Želim ti da što prije ugledaš svoj plusić :) Al' i budi zahvalna, jer već imaš jednog anđela pored sebe! Mnogo nas je, koje do sad nismo imale tu sreću..Javljaj nam se, zajedno ćemo lakše izgurati
Cure, da li su vam ginekolozi rekli/preporucili koliko cesto treba imati odnose dok se pije klomifen ? Ja pocinjem piti tek kad dobijem iducu M, a zaboravila sam pitat kad sam bila na pregledu. Rekla mi je samo da dogovorim termin 10. dan ciklusa...pa da znam jel trebamo i prije pregleda, cim M zavrsi ili kak? Vjerojatno je glupo pitanje, ali vi imate vise iskustva od mene.
a ja se cesto povodim za onom, ko pita ne skita
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Dobro jutro! Suada.trumic.3 koliko dugo čekaš plusić? Ideš li na folikulometriju, dok piješ klomifen?
Ja čekam skoro 3 god..U tom vremenu sam imala i polip, koji sam odstranila. Najvećei problem mi je preskakanje ovulacije. Barem tako dr kaže, Ove dane sam koristila lh trakice. Jučer sam primjetila promjenu, smanjuje se boja u testnom prozorčiću, znači da LH opada…Pa vidjet ćemo…
Početkom 7. mj radila sam HSG. Pa onda mi je doktorica odredila 3 ciklusa klomifena. Vidjet ćemo što će se događati. Ako ne bi došlo do trudnoće, onda mi je rekla da trebam na laparaskopiju, dijagnostički.
Dixi opusti se! Dobrodošla! Znam da je to lakše reći, nego se tako ponašati. Al' mislim da tom nervozom nećeš sebi uvelike pomoći. Nađi nešto čime ćeš okupirati svoje misli, neku zanimaciju dok čekaš. Želim ti da što prije ugledaš svoj plusić :) Al' i budi zahvalna, jer već imaš jednog anđela pored sebe! Mnogo nas je, koje do sad nismo imale tu sreću..Javljaj nam se, zajedno ćemo lakše izgurati
Nona ja cekam godinu ipo malo jace od godine ipo al tu je to.aaa u braku sam 4.Ovako ja koristim klomifen na svoju ruku znam da nije pametno al et ima nesto jace u meni.A kod mene je sve ok jajnici ovulacija maternica ali do trudnoce ne dolazi zato hocu da pokusam strah me al et koristim najmanju dozu 50 mg ma dan mislim opet da nije strasno tjesim sama sebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji