Klomifen

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sudy
    24. Kolovoz 2015. 18:07

Kupovala sam i ja trakice 25 eura kutija jest skupo alll ima i efekta.

Tyna24
    24. Kolovoz 2015. 18:39

to je skupo. ja sam ih za 50 kuna dobila 50... a isto su dobre ko i ove iz ljekarne...

Tyna24
    24. Kolovoz 2015. 19:55

velim, naruči preko ebaya

MalaKoza
    24. Kolovoz 2015. 20:57

Tyna24, imas mozda link za ove jeftine s ebaya?

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• dixi
    24. Kolovoz 2015. 23:25

Bok ženice,javljam se prvi put( nova na forumu) :) Imam sina od 5 god i već dvije i po god radimo na drugoj bebici i ništa :( Radili smo osnovne pretrage i sve je ok s nama. Odlučila sam probati sa Klomifenom,pila sam po jednu tabletu 5 dana išla kod ginekologice na ultrazvuk( ona kaže super sam reagirala na njih) i sad čekam dali ću dobiti i sve me strah da hoću.još 7 dana do menzisa mislim da ću izluditi :(

dixi

• dixi
    25. Kolovoz 2015. 10:19

Nona1 hvala na podršci,znam da ne smijem razmišljati previše ali to je valjda jače od mene   Naravno da sam sretna što imam jedno dijete jer neke žene se muče pa nikako ni jedno,to je još bolnije..... valjda će biti ja se nadam

dixi

MalaKoza
    25. Kolovoz 2015. 10:19

Cure, da li su vam ginekolozi rekli/preporucili koliko cesto treba imati odnose dok se pije klomifen ? Ja pocinjem piti tek kad dobijem iducu M, a zaboravila sam pitat kad sam bila na pregledu. Rekla mi je samo da dogovorim termin 10. dan ciklusa...pa da znam jel trebamo i prije pregleda, cim M zavrsi ili kak? Vjerojatno je glupo pitanje, ali vi imate vise iskustva od mene.
    a ja se cesto povodim za onom, ko pita ne skita

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.