to je skupo. ja sam ih za 50 kuna dobila 50... a isto su dobre ko i ove iz ljekarne...
Tyna24, imas mozda link za ove jeftine s ebaya?
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Bok ženice,javljam se prvi put( nova na forumu) :) Imam sina od 5 god i već dvije i po god radimo na drugoj bebici i ništa :( Radili smo osnovne pretrage i sve je ok s nama. Odlučila sam probati sa Klomifenom,pila sam po jednu tabletu 5 dana išla kod ginekologice na ultrazvuk( ona kaže super sam reagirala na njih) i sad čekam dali ću dobiti i sve me strah da hoću.još 7 dana do menzisa mislim da ću izluditi :(
dixi
Nona1 hvala na podršci,znam da ne smijem razmišljati previše ali to je valjda jače od mene Naravno da sam sretna što imam jedno dijete jer neke žene se muče pa nikako ni jedno,to je još bolnije..... valjda će biti ja se nadam
dixi
Cure, da li su vam ginekolozi rekli/preporucili koliko cesto treba imati odnose dok se pije klomifen ? Ja pocinjem piti tek kad dobijem iducu M, a zaboravila sam pitat kad sam bila na pregledu. Rekla mi je samo da dogovorim termin 10. dan ciklusa...pa da znam jel trebamo i prije pregleda, cim M zavrsi ili kak? Vjerojatno je glupo pitanje, ali vi imate vise iskustva od mene.
a ja se cesto povodim za onom, ko pita ne skita
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji