Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sudy

Broj poruka: 85

Prijavi adminu

Kupovala sam i ja trakice 25 eura kutija jest skupo alll ima i efekta.

Tyna24

Broj poruka: 874

Prijavi adminu

to je skupo. ja sam ih za 50 kuna dobila 50... a isto su dobre ko i ove iz ljekarne...

• sudy

Prijavi adminu

Sto sam ja uzimala trakice dodje 10 u kutiji ali kosta 25 eura nigdje jeftinije nisam nasla posto sam u evropi.clearblue kako se vec zovu dobijes aparatic ali opet nista nisam postigla.

Tyna24

Broj poruka: 874

Prijavi adminu

velim, naruči preko ebaya

MalaKoza

Broj poruka: 589

Prijavi adminu

Tyna24, imas mozda link za ove jeftine s ebaya?

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• dixi

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Bok ženice,javljam se prvi put( nova na forumu) :) Imam sina od 5 god i već dvije i po god radimo na drugoj bebici i ništa :( Radili smo osnovne pretrage i sve je ok s nama. Odlučila sam probati sa Klomifenom,pila sam po jednu tabletu 5 dana išla kod ginekologice na ultrazvuk( ona kaže super sam reagirala na njih) i sad čekam dali ću dobiti i sve me strah da hoću.još 7 dana do menzisa mislim da ću izluditi :(

dixi

• Nona1

Broj poruka: 130

Prijavi adminu

Dobro jutro! 
    Suada.trumic.3 koliko dugo čekaš plusić? Ideš li na folikulometriju, dok piješ klomifen?
    Ja čekam skoro 3 god..U tom vremenu sam imala i polip, koji sam odstranila. Najvećei problem mi je preskakanje ovulacije. Barem tako dr kaže, Ove dane sam koristila lh trakice. Jučer sam primjetila promjenu, smanjuje se boja u testnom prozorčiću, znači da LH opada...Pa vidjet ćemo...
    Početkom 7. mj radila sam HSG. Pa onda mi je doktorica odredila 3 ciklusa klomifena. Vidjet ćemo što će se događati. Ako ne bi došlo do trudnoće, onda mi je rekla da trebam na laparaskopiju, dijagnostički.
    Dixi opusti se! Dobrodošla!  Znam da je to lakše reći, nego se tako ponašati. Al' mislim da tom nervozom nećeš sebi uvelike pomoći. Nađi nešto čime ćeš okupirati svoje misli, neku zanimaciju dok čekaš. Želim ti da što prije ugledaš svoj plusić :) Al' i budi zahvalna, jer već imaš jednog anđela pored sebe! Mnogo nas je, koje do sad nismo imale tu sreću..Javljaj nam se, zajedno ćemo lakše izgurati 

• dixi

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Nona1 hvala na podršci,znam da ne smijem razmišljati previše ali to je valjda jače od mene   Naravno da sam sretna što imam jedno dijete jer neke žene se muče pa nikako ni jedno,to je još bolnije..... valjda će biti ja se nadam

dixi

MalaKoza

Broj poruka: 589

Prijavi adminu

Cure, da li su vam ginekolozi rekli/preporucili koliko cesto treba imati odnose dok se pije klomifen ? Ja pocinjem piti tek kad dobijem iducu M, a zaboravila sam pitat kad sam bila na pregledu. Rekla mi je samo da dogovorim termin 10. dan ciklusa...pa da znam jel trebamo i prije pregleda, cim M zavrsi ili kak? Vjerojatno je glupo pitanje, ali vi imate vise iskustva od mene.
    a ja se cesto povodim za onom, ko pita ne skita

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• sudy

Prijavi adminu

Nona1

Dobro jutro! Suada.trumic.3 koliko dugo čekaš plusić? Ideš li na folikulometriju, dok piješ klomifen?
    Ja čekam skoro 3 god..U tom vremenu sam imala i polip, koji sam odstranila. Najvećei problem mi je preskakanje ovulacije. Barem tako dr kaže, Ove dane sam koristila lh trakice. Jučer sam primjetila promjenu, smanjuje se boja u testnom prozorčiću, znači da LH opada…Pa vidjet ćemo…
    Početkom 7. mj radila sam HSG. Pa onda mi je doktorica odredila 3 ciklusa klomifena. Vidjet ćemo što će se događati. Ako ne bi došlo do trudnoće, onda mi je rekla da trebam na laparaskopiju, dijagnostički.
    Dixi opusti se! Dobrodošla!  Znam da je to lakše reći, nego se tako ponašati. Al' mislim da tom nervozom nećeš sebi uvelike pomoći. Nađi nešto čime ćeš okupirati svoje misli, neku zanimaciju dok čekaš. Želim ti da što prije ugledaš svoj plusić :) Al' i budi zahvalna, jer već imaš jednog anđela pored sebe! Mnogo nas je, koje do sad nismo imale tu sreću..Javljaj nam se, zajedno ćemo lakše izgurati 

Nona ja cekam godinu ipo malo jace od godine ipo al tu je to.aaa u braku sam 4.Ovako ja koristim klomifen na svoju ruku znam da nije pametno al et ima nesto jace u meni.A kod mene je sve ok jajnici ovulacija maternica ali do trudnoce ne dolazi zato hocu da pokusam strah me al et koristim najmanju dozu 50 mg ma dan mislim opet da nije strasno tjesim sama sebe.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.