Bubamarac baš mi je žao, ali glavu gore...
Curke imam pitanje. Neznam dali mi tu možete pomoći, ako ne daje mi recite di da odem.
Znači, sve se dobro razvija za sada su 3 gestacijske vrećice i to mene brine. 3??? Je li imao iskustva tko s tim? Dali postoji mogućnost da se ne oplode sve. Jer imala sam 4 folikula i doktorica je spominjala samo blizance.
Zdravo svima. Nova sam na forumu. Ja i mm pokusavamo vec 6-7 mjeseci. Dr mi je nakon 6 ciklusa rekla da provjerim polne hormone i muz da uradi spermogram. Ti su nam nalazi u redu, kao i brisevi i papa test. HSG nisam radila i bila sam na klomifenu ovaj mjesec (od 4-9 dana, po 2 tablete). Nemam nikakve.nus pojabe a danas sam orci put(13.ti dc)bila na folikulometriji.Rekla mi jeda lijevi jajnik nije odreago ao, a desni jeste. Nije pominjala broj fikula niti debljinu endom. Dala mi je pregnyl injekciju i rekla da imamo odnose veceras, ujutro i sj.poodne i da posle odnosa lezim. U slucaju da ipak dobijem menstruaciju iduci mjesec necu moci da pijem klomifen jer je ona na odmoru tako da nazalost ne mogu ni nastaviti terapiju dok se ne vrati u septembru. To je moja situacija. :)
Dobrodosla Anci
Za pocetak, nemas brige jer jedan ciklus Klomifena ima djelovanje 3 mjeseca. Ja sam prosli mjesec prosla prvu kuru, imala ovulaciju ali nazalost nisam ostala trudna. Sad ne pijem klomifen iduca 3 mjeseca, al mi se svejedno prati ovulacija i ciljaju odnosi...
Zelim ti puno srece i strpljenja.
Javljaj kako ide.
Bubamarac baš mi je žao, ali glavu gore…
Curke imam pitanje. Neznam dali mi tu možete pomoći, ako ne daje mi recite di da odem.
Znači, sve se dobro razvija za sada su 3 gestacijske vrećice i to mene brine. 3??? Je li imao iskustva tko s tim? Dali postoji mogućnost da se ne oplode sve. Jer imala sam 4 folikula i doktorica je spominjala samo blizance.
3 gestacijske vrećice??? znači 3 bebe?? čestitaaaam!!!!
ja sam zatrudnjela klomifenom ali očekujemo 1 bebu
Sortiraj odgovore
Najstariji