Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maja873

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

Jesam bila sam. I evo me u bolnici. Nista se ne vidi osim 2 žuta tijela i jedna cista. A beta je dosta velika. Pa me sada prate. 
    Veli doktor da bude to sve OK. Ja se nadam :)

• bubamarac2

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Drzi se majo.  Forum je uz tebe. Biti ce sve ok. Samo polako.

• bubamarac2

Prijavi adminu

bok cure, eto mene da vam javim da mi ovaj mjesec nije uspjelo. Imala sam super osjecaj i hrpu simptoma trudnoce i onda mi dodje m i sve pokvari. 
    Idemo dalje. 
    Kako vama ide?

• maja873

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

Bubamarac baš mi je žao, ali glavu gore...
    Curke imam pitanje. Neznam dali mi tu možete pomoći, ako ne daje mi recite di da odem. 
    Znači, sve se dobro razvija za sada su 3 gestacijske vrećice i to mene brine. 3??? Je li imao iskustva tko s tim? Dali postoji mogućnost da se ne oplode sve. Jer imala sam 4 folikula i doktorica je spominjala samo blizance.

• nikolinaaa1

Broj poruka: 64

Prijavi adminu

maja87 cestitammmmmmmmmmmmmmmm jako mi je drago radi tebeeeeeeee! bubamarac zao mi je :( nadam se da ce sljedeci put biti plus :)

• Anci18

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Zdravo svima. Nova sam na forumu. Ja i mm pokusavamo vec 6-7 mjeseci. Dr mi je nakon 6 ciklusa rekla da provjerim polne hormone i muz da uradi spermogram. Ti su nam nalazi u redu, kao i brisevi i papa test. HSG nisam radila i bila sam na klomifenu ovaj mjesec (od 4-9 dana, po 2 tablete). Nemam nikakve.nus pojabe a danas sam orci put(13.ti dc)bila na folikulometriji.Rekla mi jeda lijevi jajnik nije odreago ao, a desni jeste. Nije pominjala broj fikula niti debljinu endom. Dala mi je pregnyl injekciju i rekla da imamo odnose veceras, ujutro i sj.poodne i da posle odnosa lezim. U slucaju da ipak dobijem menstruaciju iduci mjesec necu moci da pijem klomifen jer je ona na odmoru tako da nazalost ne mogu ni nastaviti terapiju dok se ne vrati u septembru. To je moja situacija. :)

• bubamarac2

Prijavi adminu

Dobrodosla Anci
    Za pocetak, nemas brige jer jedan ciklus Klomifena ima djelovanje 3 mjeseca. Ja sam prosli mjesec prosla prvu kuru, imala ovulaciju ali nazalost nisam ostala trudna. Sad ne pijem klomifen iduca 3 mjeseca, al mi se svejedno prati ovulacija i ciljaju odnosi...
    Zelim ti puno srece i strpljenja. 
    Javljaj kako ide.

Tyna24

Broj poruka: 874

Prijavi adminu

maja87

Bubamarac baš mi je žao, ali glavu gore…
    Curke imam pitanje. Neznam dali mi tu možete pomoći, ako ne daje mi recite di da odem. 
    Znači, sve se dobro razvija za sada su 3 gestacijske vrećice i to mene brine. 3??? Je li imao iskustva tko s tim? Dali postoji mogućnost da se ne oplode sve. Jer imala sam 4 folikula i doktorica je spominjala samo blizance.

3 gestacijske vrećice??? znači 3 bebe?? čestitaaaam!!!!
    ja sam zatrudnjela klomifenom ali očekujemo 1 bebu

Tyna24

Broj poruka: 874

Prijavi adminu

maja87, a dali se ti u gestacijskim vrečicama vidi nešto? ja kad sam bila prvi put na pregledu, rekla mi je da je jedna gestacijska vrečica i kad je micala ultrazvuk ugledala je mrvicu ( bebu)...
    tebi ili je prerano da bi se vidjelo nešto unutra ili ti nije ništa rekla/rekao?

• nikolinaaa1

Broj poruka: 64

Prijavi adminu

Anci, dobro nam došla! Nadam se da ćešse ubrzo preseliti na neki drugi forum! :)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.