velim, naruči preko ebayaNona1
Dobro jutro! Suada.trumic.3 koliko dugo čekaš plusić? Ideš li na folikulometriju, dok piješ klomifen?
Ja čekam skoro 3 god..U tom vremenu sam imala i polip, koji sam odstranila. Najvećei problem mi je preskakanje ovulacije. Barem tako dr kaže, Ove dane sam koristila lh trakice. Jučer sam primjetila promjenu, smanjuje se boja u testnom prozorčiću, znači da LH opada…Pa vidjet ćemo…
Početkom 7. mj radila sam HSG. Pa onda mi je doktorica odredila 3 ciklusa klomifena. Vidjet ćemo što će se događati. Ako ne bi došlo do trudnoće, onda mi je rekla da trebam na laparaskopiju, dijagnostički.
Dixi opusti se! Dobrodošla! Znam da je to lakše reći, nego se tako ponašati. Al' mislim da tom nervozom nećeš sebi uvelike pomoći. Nađi nešto čime ćeš okupirati svoje misli, neku zanimaciju dok čekaš. Želim ti da što prije ugledaš svoj plusić :) Al' i budi zahvalna, jer već imaš jednog anđela pored sebe! Mnogo nas je, koje do sad nismo imale tu sreću..Javljaj nam se, zajedno ćemo lakše izgurati
Tina dobro velis i ja cu preko ebay narucit.
Bok MalaKoza,ja sam počela piti klomifen 8.8 treći dan od M, 14.08 sam išla na ultrazvuk( folikulometriju) i gin mi je rekla sljedeća dva dana da imamo odnos.to su mi bili 10 i 11 dan od M. 17.08 sam išla opet kod nje i rekla mi je isto i da jos dva tri dana imamo odnos.tako da mi smo od 10 do 13 dana poslije M imali odnos ta 4 dana.Vidim da cure kažu da je bolje imati svaki drugi dan ali nemam pojma.I ja sam cijelo vrijeme razmišljala šta sad svaki dan ili…..
dixi
Bok MalaKoza,ja sam počela piti klomifen 8.8 treći dan od M, 14.08 sam išla na ultrazvuk( folikulometriju) i gin mi je rekla sljedeća dva dana da imamo odnos.to su mi bili 10 i 11 dan od M. 17.08 sam išla opet kod nje i rekla mi je isto i da jos dva tri dana imamo odnos.tako da mi smo od 10 do 13 dana poslije M imali odnos ta 4 dana.Vidim da cure kažu da je bolje imati svaki drugi dan ali nemam pojma.I ja sam cijelo vrijeme razmišljala šta sad svaki dan ili…..
Meni ce raditi uzv taj 10. dan, znaci poklapa se s tvojim. S time da je meni rekla da krenem piti 2. dan menge i to svaki dan jednu tabletu 5 dana.
Budemo mi onda pricekali tih10 dana. jer sad kad razmisljam, nema ni smisla prije kad nema ovulacije tih prvih dana jos
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Dixi vjerujem i ja da će biti plusić! :) Znam i ja kako je to, kad je jače od tebe. I sama isto prolazim..i nastojim ostat mirna, koliko god mogu. Jačaj svoj imunitet, organizam..vjerujem da će i to doprinijeti da što prije dobiješ svoj plusić
MalaKoza uvijek je bolje pitati I uvijek se netko nađe da odgovori! Ideš na pregled, da ti dr prati razvoj folikula i da može predvidjeti ovulaciju! Vjerujem da će te još koji put naručiti poslije tog pregleda. Odnose može imati i prije..iz svog gušta a trudnoći se nadati tek kad dođe do ovulacije,
Dr će vam reći za tempirani odnos, kad bi ga trebali imati, da budu najveće šanse za trudnoću..Uživajte jedno s drugim
Suada.trumic.3. mislim da je to ipak opasno uzimati na svoju ruku. Klomifen je za stimulaciju ovulacije, a ako se kod tebe ovulacije uredne, nema potrebe da ga piješ. Možeš sebi napraviti zbrku s hormonima pa sebi stvoriti dodatni problem. Da li si radila briseve, pregled prohodnosti jajovoda, hormonski status? To bi trebalo biti od, da bi se mogao klomifen uopće koristiti.
Glavu gore, doći će i tvoje vrijeme..ja čekam skoro 3 godine
Suada.trumic.3 i dalje mislim da nije dobra ideja da na svoju ruku uzimaš klomifen. Ja trebam početi od idućeg ciklusa.- Već jednom dam ga koristila, po preporuci dr..i išla sam na folikulometriju. Došlo je do ovulacije, dobro sam reagirala na njega..al' nije došlo do trudnoće. Dalje cikluse nisam nastavila uzimati, jer mi druge stvari nisu bile ok. Inače, ne smije se predugo koristit...mislim, 3 ciklusa uzastopno..al' nisam sigurna.
Moj ti je savjet da odradiš briseve, hormonski status pa dalje u dogovoru sa lječnikom vidjeti da li je potrebno još što drugo. I meni je bio papa test uredan, a imala sam ureoplasmu...kako je to moguće, ja ne znam.
Sad se ne sjećam kakvo je stanje kod mene sa veličinom maternice, jajnika..nemam ovdje nalaz. Uglavnom, dr mi je rekla da mi je maternica normalnog oblika i veličine, jajnici - jedan ok, drugi policističan
Sortiraj odgovore
Najstariji