Klomifen

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bubamarac2
    29. Svibanj 2015. 17:36

o to je dobra vijest. a reci mi Tyna24, molim te, kad si napravila test na trudnocu? Ja sam malo nestrpljiva. Trebam dobit za 5 dana, a najradje bi ga sutra napravila. Ne znam jel to ima smisla. Mislim da clearblue rano pokazuje stanje.

katerina
    29. Svibanj 2015. 21:37

Držim fige bubamarac!
    Ima testova koji su dovoljno osjetljivi da otkriju trudnoću 4 dana prije menstruacije, al ako daju negativan rezultat ne triba se razočarati, možda je ipak prerano...obavezno nam javi! Nadam se +!!

• maja873
    29. Svibanj 2015. 21:53

Curke evo i mene... trebam pomoć!
     Mengu bi trebala sutra dobiti.
    Ali užasno me grudi i badavice bole. Čitam da bi to mogli biti simptomi. 
    Ali ima jedan problem. Jel ikoga bolili jajnici j maternica? Već nekih tijedan dana i to jako. SAD se već zabrinula. U pon cu doktoru ali treba čekati do ponedjeljka.

• maja873
    29. Svibanj 2015. 21:54

Bubamarac i ja ti držim fige :)

• bubamarac2
    30. Svibanj 2015. 01:19

Hvala vam curke moje drage. Svakako cu vam javiti. Mislim i ja na sve vas i nadam se nekoj zajednickoj "festi" na forumu s hrpu pluseva.  

• bubamarac2
    30. Svibanj 2015. 01:51

maja87 ne brini. to bi mogli biti prvi znakovi trudnoce. ja imam sve iste simptome. napravi test za koji dan. i sretno

• maja873
    30. Svibanj 2015. 15:16

Curke napravila sam test i pozitivan je :)
    Ali nemrem ginekologu prije pon a užasno me brine ta bol u jajnicima i maternici. Dok mokrim isto jako boli. I strah me. A opet ne bi tijela na hitnu. Jel zna neko to normalno ili da se zabrinem hvala vam

• bubamarac2
    30. Svibanj 2015. 15:53

maja87 cestitaaaaaam

ma to ti je 100% simptom trudnoce. 

katerina
    31. Svibanj 2015. 21:28

Cestitam maja87!odlične vijesti!
    a ja isto mislim da je moguće da je to sve od trudnoće...
    Ja se moram strpiti još koji dan za napraviti test!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.