o to je dobra vijest. a reci mi Tyna24, molim te, kad si napravila test na trudnocu? Ja sam malo nestrpljiva. Trebam dobit za 5 dana, a najradje bi ga sutra napravila. Ne znam jel to ima smisla. Mislim da clearblue rano pokazuje stanje.
Držim fige bubamarac!
Ima testova koji su dovoljno osjetljivi da otkriju trudnoću 4 dana prije menstruacije, al ako daju negativan rezultat ne triba se razočarati, možda je ipak prerano...obavezno nam javi! Nadam se +!!
Curke evo i mene... trebam pomoć!
Mengu bi trebala sutra dobiti.
Ali užasno me grudi i badavice bole. Čitam da bi to mogli biti simptomi.
Ali ima jedan problem. Jel ikoga bolili jajnici j maternica? Već nekih tijedan dana i to jako. SAD se već zabrinula. U pon cu doktoru ali treba čekati do ponedjeljka.
Hvala vam curke moje drage. Svakako cu vam javiti. Mislim i ja na sve vas i nadam se nekoj zajednickoj "festi" na forumu s hrpu pluseva.
maja87 ne brini. to bi mogli biti prvi znakovi trudnoce. ja imam sve iste simptome. napravi test za koji dan. i sretno
Curke napravila sam test i pozitivan je :)
Ali nemrem ginekologu prije pon a užasno me brine ta bol u jajnicima i maternici. Dok mokrim isto jako boli. I strah me. A opet ne bi tijela na hitnu. Jel zna neko to normalno ili da se zabrinem hvala vam
Curke napravila sam test i pozitivan je :)
Ali nemrem ginekologu prije pon a užasno me brine ta bol u jajnicima i maternici. Dok mokrim isto jako boli. I strah me. A opet ne bi tijela na hitnu. Jel zna neko to normalno ili da se zabrinem hvala vam
jesi bila danas kod ginekologa? Sta kaze?
Cestitam maja87!odlične vijesti!
a ja isto mislim da je moguće da je to sve od trudnoće...
Ja se moram strpiti još koji dan za napraviti test!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji