Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bubamarac2

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

o to je dobra vijest. a reci mi Tyna24, molim te, kad si napravila test na trudnocu? Ja sam malo nestrpljiva. Trebam dobit za 5 dana, a najradje bi ga sutra napravila. Ne znam jel to ima smisla. Mislim da clearblue rano pokazuje stanje.

katerina

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

Držim fige bubamarac!
    Ima testova koji su dovoljno osjetljivi da otkriju trudnoću 4 dana prije menstruacije, al ako daju negativan rezultat ne triba se razočarati, možda je ipak prerano...obavezno nam javi! Nadam se +!!

• maja873

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

Curke evo i mene... trebam pomoć!
     Mengu bi trebala sutra dobiti.
    Ali užasno me grudi i badavice bole. Čitam da bi to mogli biti simptomi. 
    Ali ima jedan problem. Jel ikoga bolili jajnici j maternica? Već nekih tijedan dana i to jako. SAD se već zabrinula. U pon cu doktoru ali treba čekati do ponedjeljka.

• maja873

Prijavi adminu

Bubamarac i ja ti držim fige :)

• bubamarac2

Prijavi adminu

Hvala vam curke moje drage. Svakako cu vam javiti. Mislim i ja na sve vas i nadam se nekoj zajednickoj "festi" na forumu s hrpu pluseva.  

• bubamarac2

Prijavi adminu

maja87 ne brini. to bi mogli biti prvi znakovi trudnoce. ja imam sve iste simptome. napravi test za koji dan. i sretno

• maja873

Prijavi adminu

Curke napravila sam test i pozitivan je :)
    Ali nemrem ginekologu prije pon a užasno me brine ta bol u jajnicima i maternici. Dok mokrim isto jako boli. I strah me. A opet ne bi tijela na hitnu. Jel zna neko to normalno ili da se zabrinem hvala vam

• bubamarac2

Prijavi adminu

maja87 cestitaaaaaam

ma to ti je 100% simptom trudnoce. 

katerina

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

Cestitam maja87!odlične vijesti!
    a ja isto mislim da je moguće da je to sve od trudnoće...
    Ja se moram strpiti još koji dan za napraviti test!

• bubamarac2

Prijavi adminu

maja87

Curke napravila sam test i pozitivan je :)
    Ali nemrem ginekologu prije pon a užasno me brine ta bol u jajnicima i maternici. Dok mokrim isto jako boli. I strah me. A opet ne bi tijela na hitnu. Jel zna neko to normalno ili da se zabrinem hvala vam

jesi bila danas kod ginekologa? Sta kaze?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.