Klomifen

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    23. Kolovoz 2015. 11:06

Bas volim doci ovdje na forum i razvedriti si dan. Nadam se da cemo i mi imat te srece da nam Klomifen pomogne.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Tyna24
    23. Kolovoz 2015. 13:21

ja vam držim fige za +! meni je klomifen pomogao

• sudy
    24. Kolovoz 2015. 11:50

Ja sam pratila ovulaciju davno jednom je bila 14 jednom 15 jednom 16 pa sam totalno zbunjena aaa do trudnoce ni traga ni glasa.Sad sa klomifenom neznam da li da pratim pijem najmanju dozu jedna tableta na dan da li cu reagovat neznam ni sam nikakve nus pojave nemam osjecam se super.pila sam femisan a 2 mjeseca stvaro mi je umor nece te vjerovat i sa njim sa dobila na 35 dan ciklusa posle na 30.

• sudy
    24. Kolovoz 2015. 11:53

Drage moje bojim se ako svaki drugi dan opalim hehe da cu promasit  ovulaciju strah me neki uhvati nemogu da se opustim takva sam dugo cekam na plusic.ljubim vas divne ste.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.