Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Tyna24

Broj poruka: 874

Prijavi adminu

suada.trumic.3

Drage moje odavno trazim forum koji je aktivan u vezi klomifena i evo me tu sam jupiiii bas mi je drago.Od juce sam prvi put pocela piti klomifen 50mg na dan ne pretjerujem zato sto uzimam na svoju ruku.Doktor mi je rekao da je sve ok imam ovulaciju jajnici ok al ne ostajem godinu i po i krenula sam sa klomifenom da pokusam.sta me ceka vidjet cemo da li neko provjereno zna koji dan dolazi ovulacija sa klomifenom pit cu ga od 4 do 9 dana ciklusa.izvinite na dugom postu.

ovulacija ti je sredinom ciklusa... ustvari, ja sam koristila trakice za ovulaciju pa sam onda znala kad je, tako bi i tebi preporučila... jednostavnije je, i sigurnija si
    nemojte imati odnose svaki dan... svaki drugi je dovoljno. jer ako imate svaki dan, onda spermići nisu tako kvalitetni

• sudy

Broj poruka: 85

Prijavi adminu

Kod mene je ciklus 29 30 31 kako kad.a svaki drugi dan super godi mi.hvala na savjetu pijem klomifen pa cemo vidjeti.

MalaKoza

Broj poruka: 589

Prijavi adminu

Bas volim doci ovdje na forum i razvedriti si dan. Nadam se da cemo i mi imat te srece da nam Klomifen pomogne.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Tyna24

Prijavi adminu

ja vam držim fige za +! meni je klomifen pomogao

• maja873

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

suada.trumic.3

maja873

Pozzzz…
    Evo došla skinuti malo kaj ima…
    Katerina evo ja ti čekam svoje blizance, jedan plod se prestao razvijati tako da su sada dvojceki  u 16 tj sam i sve je za sada super! Kak VI ostale cure? 
    Samo polako, eto ni ja nisam mogla vjerovati da će uspijeti pa je uspijelo od druge :) samo polako! I sretno svima!!! 
    Cestitam ti nadam se da cemo i mi kojim danom si praktikovala keks hehe ako nije tajna.koji dan ti je bila ovulacija.

Meni nisu bile redovite menstroacije i nisam imala ovuaciju pa sam išla na folikolumetriju. Sa klomifenom mi bila negdje16 dan. Sve zavisi o ciklusu ali kak ti je rekla Tyna24 prati trakicama i bolje imati odnose svaki drugi dan. Tak je meni ginekologica rekla. A i sperma ti živi 5 dana u tebi. Tyna24  redovito čitam zimske bebe i pratim vas ali eto nikak da se javim 

• Nona1

Broj poruka: 130

Prijavi adminu

Pozdrav svim curama! 
    Katerina javljat ću, što se događa ;) a bit će mi drago čuti lijepe vijesti i od svih vas! Budućim mama čestitam, uživajte i čuvajte se!
    Ciklusi su mi neredoviti pa tako ne znam ni kad očekivati M. Danas mi je 32. dc. Na na 28.dc sam onako bezveze uzela lh trakice, jer sam primjetila prozirnu sluz. Pokazala se i druga crtica, za ovulaciju..Ne iste jačine boje kao kontrolna crtica, al' dovoljno jaka. Ponavljala sam i ova dva iduća dana..isto mi je pokazalo..Planirala sam i dana..pa vidjet ćemo što se događa..
    Volila bi kad bi došao plus, bez sve ove kemije...al' isto tako, ne nadam se previše...jer se ne želim opet razočarati!

• sudy

Prijavi adminu

Ja sam pratila ovulaciju davno jednom je bila 14 jednom 15 jednom 16 pa sam totalno zbunjena aaa do trudnoce ni traga ni glasa.Sad sa klomifenom neznam da li da pratim pijem najmanju dozu jedna tableta na dan da li cu reagovat neznam ni sam nikakve nus pojave nemam osjecam se super.pila sam femisan a 2 mjeseca stvaro mi je umor nece te vjerovat i sa njim sa dobila na 35 dan ciklusa posle na 30.

• sudy

Prijavi adminu

Drage moje bojim se ako svaki drugi dan opalim hehe da cu promasit  ovulaciju strah me neki uhvati nemogu da se opustim takva sam dugo cekam na plusic.ljubim vas divne ste.

Tyna24

Prijavi adminu

maja873

Tyna24redovito čitam zimske bebe i pratim vas ali eto nikak da se javim 

sram te bilo čitaš nas a nećeš se družiti s nama

Tyna24

Prijavi adminu

suada.trumic.3

Drage moje bojim se ako svaki drugi dan opalim hehe da cu promasit  ovulaciju strah me neki uhvati nemogu da se opustim takva sam dugo cekam na plusic.ljubim vas divne ste.

zato ti je bolje da se pratiš ovulacijskim trakicama kao ja... ja sam se testirala 5-6 dana poslje menge, i do ovulacije. kad je bila prva slaba crtica znala sam da je ovulacija počela pa smo se bacili na posao i dalje više nisam testirala
    a inače, u ljekarni su te trakice preskupe, ja sam ih naručivala preko ebaya(isto kao i test za trudnoću), isplati se jako kupiti od njih i dobre su...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.