Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Tyna24

Broj poruka: 874

Prijavi adminu

nina

pozdrav,
    Da isla sam u 12 mjesec na propuhivanje i nalaz mi je uredu. Naj gore od svega je da je kod mene i supruga sve uredu al vec dvije godine se nista ne desava.

nina, isto tako, nije ti dobro ako previše puta imate odnose... to valjda i sama znaš... jer spermići nisu toliko kvalitetni...odnosi svaka 3 dana su sasvim dovoljna...a možda si ti jedna od onih žena koje mogu zanositi samo jedan dan u godini, primjer moje svekrve ( moj muž i njegova sestra rođeni na isti dan, u razmaku od 5 godina) ne gubi nadu, ako je sve u redu s vama, bude... samo ne misli toliko o tome... znam kako ti je... mi smo se mučili 2 godine...

• bubamarac2

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

da,  tocno. to je sad najtezi dio. ne misliti o tome....
    hvala na savjetu...

• nikolinaaa1

Broj poruka: 64

Prijavi adminu

bubamarac drzim fige , nadam se da ce sve biti u redu :)

• nikolinaaa1

Broj poruka: 64

Prijavi adminu

Curke imam i jedno pitanje :) koliko se dugo ceka na inseminaciju i dali ju ja mogu zahtjevati ili moj lijecnik to treba naložiti? Hvala :)

• nina153

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Pozdrav, 
    hvala cure na savjetima.Naime ja pijem klomifin 2 dan ciklusa po 2 tablete na dan i primam stopericu.nakon 36 sati imamo odnos doktor mi je rekao u ta tri dana da bi trebalo svaki dan imati odnos. zuto tijelo da li nastane nisam provjeravala jer mi doktor kaze da nakon stoperice ne treba ici na 
    ultrazvuk,
    kakava su vasa misljenja

nina

• sandra26

Prijavi adminu

Nina, nakon štoperice možeš i ne moraš na uzv.
    na uzv dr. može potvrditi postojanje žt, a
    eventualno možeš vaditi progesteron da ti se potvrdi da ti je O bila. 
    samo mi nije jasno zašto samo ciljani odnosi? klo i štop su dobra podloga za
    AIH i trebao ti je dr. to predložiti, pošto pokušavate dvije godine, a to 
    svakako nije malo. 
    da li je tvoj muž napravio spermiogram i ako je kakav mu je nalaz?

• nina153

Prijavi adminu

sandra26

Nina, nakon štoperice možeš i ne moraš na uzv.
    na uzv dr. može potvrditi postojanje žt, a
    eventualno možeš vaditi progesteron da ti se potvrdi da ti je O bila. 
    samo mi nije jasno zašto samo ciljani odnosi? klo i štop su dobra podloga za
    AIH i trebao ti je dr. to predložiti, pošto pokušavate dvije godine, a to 
    svakako nije malo. 
    da li je tvoj muž napravio spermiogram i ako je kakav mu je nalaz?

Da muz  je napravio spermogram, doktor kaze da je nalaz odlican.
    Stvarno ne znam ni ja zasto doktor nije predlozijo, rekao mi je tri mjeseca sa tabletama
    ako ne bude nista odna inseminacija

nina

katerina

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

Pozdrav cure, jel ima što novoga kod vas?
    Ja sam na trećoj kuri klomifena, imala jednu ovulaciju, za tjedan dana ću znati,iako ne nadam se previše da se ne razočaram puno...
    napravila sam u međuvremenu briseve, taman cekam nalaz pa ako bude čist probat ću odmah nakon menstruacije obaviti i pretragu prohodnosti jajovoda...iako uvik postoji mrvičak nade da neće ni doći menstruacija! :-)
    Nadam se da vi cure imate dobre vijesti!

• bubamarac2

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Katerina drzim fige. 
    Kod mene nista novo, imala ovulaaciju prije 7 dana i  ciljane odnose. Prerano je ista znati. M cekam 3.6. (nadam se da nece doci). Najgore je ovo cekanje. 
    Bradavice bole za poludit na dodir....

Tyna24

Broj poruka: 874

Prijavi adminu

to što te bole bradavice je dobar znak
    mene su boljele za poluditi... nit sam ih mogla pipnuti, niti legnuti na prsa... katastrofa... i poslje je pokazalo +

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.