Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    08. Veljača 2020. 17:47

Treba vremena da ti se napune zalihe, osjecat ces se bolje kroz tjedan dana. Tako je i meni bilo. 

• Zrinka1
    08. Veljača 2020. 21:11

Margita0407

Treba vremena da ti se napune zalihe, osjecat ces se bolje kroz tjedan dana. Tako je i meni bilo.

A kako se ti osjecas buduci da ti je termin blizu? Mislim i fizicki i psihicki kako si i jel te nesto posebno plasi?
    Lola-kako si ti?
    Da vas pitam dok cekamo da se sara javi 🤭

• lola777
    08. Veljača 2020. 21:39

Bas se pitam sta je sa Sarom? Cesto gledam na forum jeli se javila.Ja sam tako-tako, jutros sam bila bolje, valjda sunce i setnja ucine svoje.Danas sam malo vise na nogama pa mi to stvorilo nervozu.Malo sam anksioznija kroz popodne, ali nista strasno.U biti me opterecuje sta su svi oko nas u gripi i virozi pa me strah da mala i ja ne pomupimo sta
    Dodje susida mala igrat se, a pola iz razreda je bolesno i onda me strah da ne pokupi od nje koja je trenutno zdrava.Znam da je ne mogu izolirat od dice, al eto to mo stvara nervozu.Kako ste vi sve?

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Zrinka1
    08. Veljača 2020. 22:00

Ja san sada dobro vec danima nisam popila ni jednu tabletu, sigurno jedno 3 dana a prije toga sam popila jednu kad smo navecer isli u goste pa da me nebi slucajno uhvatila neka tuga ili odsutnost inace nebi ni tad popila... Nadam se da ce ovako i ostat...
    I ja sam kad pada mrak malo neka zamisljena ne znam ti objasnit neki cudan osjecaj al prode me brzo... 
    Sto se tice male, razumijem jos pored ovog svega samo ti treba jos i da se ona razboli ili nedaj Boze ti koda ti vec nije dovoljno bolova i brige.. Tako da razumijem taj strah 

• lola777
    08. Veljača 2020. 22:03

Super da ti je bolje, ma ok sam i ja kad se uzme kako je bilo
    Al ono kad mozak navikne na svoju stranu, a ti vuces na drugu.Al dobro, dan po dan.Kad si ti u dr? Tuce li beba?

• Zrinka1
    08. Veljača 2020. 22:14

Ma znam, meni nije tako sada al do nedavno je bilo i ja sam mislila da cu poludit ta svakodnevna borba sama sa sobom iscrpi svu snagu i volju za bilo cime... Mislim nisam ni sada skroz nadosla al ne smijem se zalit kako je bilo sad sam super... 
    Ja tek 17-og kod ginekologa.. Ma tuce, al iskreno nije mi bas to najugodnije, nekad mi ne smeta al nekad bas ono iritira.. Ne volim sto mi to smeta al eto ne mogu ni rec da uzivam u tome kad nije tako.. U svakom slucaju  neugodan osjecaj... 

• Nera20
    08. Veljača 2020. 22:30

Ej cure i ja bas gledam di nam je sara 😞
    A evo ja sam nekako napeta, imam te neke misli sta ce i kako ce biti... Cudno se osjecam nekako, nemam neki pritisak tjeskobni ali sam napeta ne znam... Ugl lezim po cijele dane i gledam tv... Bojim se uglavnom da cu ostati u ovom stanju. 

• Nera20
    08. Veljača 2020. 22:55

A da i cijeli dan imam kao neku menstrualnu bol koja je sad vise presla u neke grceve.... Ali nista jos ni od sluznog cepa ili plodne vode..

• lola777
    08. Veljača 2020. 23:44

Margita, i ti ces brzo, sprema se.Da nisu to kontrakcije?  Draga, ako ti se ne svidja to stanje, i ako potraje ides na Zoloft kad rodis.I ja cu ako bude trebalo nakon poroda pojacati dozu.Uvik sam pila po 1 tabletu, iako bi dr.znala reci da se kod ovakvih tvrdokornih kao ja prepisuju i po 2 tablete.
    Zrinka, pa neobican je taj osjecaj migoljenja, al ja gustam u njemu.Nekad bude malo neugodan jer ne znam kako se namistit a da bebi ne smeta.
    Nadam se da je Sara rodila i da se ne muci vise.Mozda je i na carski pa nije dostupan mobitel.
    Evo moja mala vec dvi noci da se boji i da joj srce tuce jako.To nam je bilo i prije misec dana kad se prepala nekog crtanog.Danas sam joj zabranila one robot crtane i sl.Sinoc smo do 1 h pricale, a danas do 23 30 ucila je kako protiv toga jer ne moze spavat i srce tuce.Odma su mi pale na pamet moje situacije i mislim se neces valjda u tome na mene
    Al citam da su to razvojne faze i neke savjete o tome.

S@r@
    09. Veljača 2020. 00:05

Kak si napisala blagoslovio tak je krenulo..hvaalaa puno.molila sam cijeli porod❤
    Blazeni Bog da sam zdurala..
    Rodila sam u 19 i 56..mali 3050 i 50 dug..
    Borba 19 h al zbilja evo gotovo je ..nemam jos ono kao moj je i najlijepai iskreno al je lijepa beba nit smezuran nit bio plav igdje. 
    Malo su me zarezali iako kao nije trebalo al im se cinilo da krvari visoko pa niau znali jel unutra pa da nebi bila poderana ipak je bilo malo i tak..boli poslije dole al nije tak grdo ,epiduralna je bilo odlicna,bez tog nebi na dripu od 15 mogla durat..svaka im cast,osoblje je vrhunsko ❤
    Javim se sutra pa cu se pozabavit malo s vaasim temama kaj ste pisale..
    Zelim svima dobru noc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.