Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    06. Ožujak 2020. 14:31

Ej cure! Mog doktora dns nema ali receno mi je kad sam zvala da mi je recept poslan u ljekaru. Tako da to ocito znaci da je zoloft odobren sa dojenjem! Sad cu ici po njega.
    Nista, ja sam razmisljala i odlucila piti samo njega tih 15mg i dojiti... U slucaju da mi 15mg bude premalo prestajem dojiti i povecavam dozu, kako doktor odluci jel. 
    Eto racunam ako je 15mg najmanja doza onda je taj rizik dojenja jos vise smanjen. 
    Mozda filozofiram ali eto...stisniti cu sad zube da ne pijem nista dok zoloft sam ne prodjeluje.
    Koja su vasa osobna misljenja? 

• lola777
    06. Ožujak 2020. 15:20

Margita0407

Ej cure! Mog doktora dns nema ali receno mi je kad sam zvala da mi je recept poslan u ljekaru. Tako da to ocito znaci da je zoloft odobren sa dojenjem! Sad cu ici po njega.
    Nista, ja sam razmisljala i odlucila piti samo njega tih 15mg i dojiti… U slucaju da mi 15mg bude premalo prestajem dojiti i povecavam dozu, kako doktor odluci jel.
    Eto racunam ako je 15mg najmanja doza onda je taj rizik dojenja jos vise smanjen.
    Mozda filozofiram ali eto…stisniti cu sad zube da ne pijem nista dok zoloft sam ne prodjeluje.
    Koja su vasa osobna misljenja?

Pretpostavljam da mislis na 25 mg jer Zoloft 50 mg po sredini tablete ima udubinu za prepolovit.S tom dozom se pocinje i to bi trebala piti 7 dana pa na vecu dozu.Ako vidis da ti 25 mg djeluje onda nastavi tu dozu.Vidit ces kako ce biti s anksioznoscu i nemoj se prepast ako se pojaca kad pocnes Zoloft.Ako je, onda bi ipak trebala popiti nesto s njim.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    06. Ožujak 2020. 15:57

Da evo bas i ja gledam kako da prepolovim do 15mg 🤣🤣
    Valjda sam krivo skuzila dr.. A i vidim po netu da svugdje pise da se pocinje sa pola tablete. Da tako cu onda... Hvala na savjetu ❤️

• Ribica12
    06. Ožujak 2020. 16:20

I meni je bilo cudno 15,zato sam jucer pitala koliko tableta ima mg, uzmi pola pa polako,super sto je poslan, znaci da moze s dojenjem👏 molim te kad ga cujes pitaj ga i za trudnocu, bolje da mi jos jedan dr potvrdi🙈

26+3❤️

• Ribica12
    06. Ožujak 2020. 16:21

Ja sam danas losije nego ova 4 dana, 4 dana bez normabela, al sad cu uzet tableticu, necu se mucit

26+3❤️

• lola777
    06. Ožujak 2020. 16:30

I ja sam sad popila 2 mg.Sta zbog stresa, sta zbog zategnutog trbuha.
    Kako je dr rekla da ako se ne okrene mogu rodit ili vag
     ili na carski tj. ovisno sta dr zakljuce, tako sam se prepala komplikacija i ocu li prezivit ja i beba.
    Muz me nasa uplakanu🙄

• Nera20
    06. Ožujak 2020. 16:32

Ribica12

Ja sam danas losije nego ova 4 dana, 4 dana bez normabela, al sad cu uzet tableticu, necu se mucit

Uzmi ribice, stvarno nema koristi se muciti...pitati cu i za trudnocu cim ga vidim. 

• Nera20
    06. Ožujak 2020. 16:40

lola777

ili na carski tj. ovisno sta dr zakljuce, tako sam se prepala komplikacija i ocu li prezivit ja i beba.
    Muz me nasa uplakanu🙄

Jesi se smirila? 

• lola777
    06. Ožujak 2020. 16:47

Margita0407

lola777

Muz me nasa uplakanu🙄
    Jesi se smirila?

Jesam, al me jos uvik muci porod? Jeste vi o tome mozgale, bojale se? To mi je bilo u 12 mj., a sad opet.
    I toliko me bole ledja i kukovi da jedva hodam.Muz kaze da bi bilo bolje da se vise gibam.Zaboravila pitat dr za neke vjezbe.

• lola777
    06. Ožujak 2020. 16:52

Diamond, jesi pocela sa cilom tabletom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.