Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Domaćica
    06. Ožujak 2020. 09:33

lola777

Vjerojatno su ti se nervi i organizam stabilizirali pa zato spavas i osjecas se bolje.Podsvjesno ima i utjecaj to sta znas i da je trudnoca pri kraju, ipak je to 37.tj.

Da, sve mi se čini da je to. No, bilo je dana, ajme. Daj,Bože svima nama da bude bolje. S terapijom ili bez. Naravno, bez traumatičnih porođaja i problema poslije poroda.🙏

one

• Nera20
    06. Ožujak 2020. 09:56

Dobro jutro!
    Tako se i meni sve primirilo pred kraj trudnoce, bila je ta nesanica ali znala sam da je to normalno pa se nisam brinula.uvijek su tu bile misli glupe i naleti tjeskobe ali bolje nego prije pa sam se suzivila stim..
    Sad se znam pitati da li mi stvarno treba antidepresiv 🤣🤣 boze sacuvaj ove glave... Jucer kad mi je proradio normabel koje olaksanje sam osjetila, odmah sam zivnula.. Po tome vidim koja mi je razlika u raspolozenju i mislila sa i bez tableta. 

• Domaćica
    06. Ožujak 2020. 10:30

Margita0407

Dobro jutro!
    Tako se i meni sve primirilo pred kraj trudnoce, bila je ta nesanica ali znala sam da je to normalno pa se nisam brinula.uvijek su tu bile misli glupe i naleti tjeskobe ali bolje nego prije pa sam se suzivila stim..
    Sad se znam pitati da li mi stvarno treba antidepresiv 🤣🤣 boze sacuvaj ove glave… Jucer kad mi je proradio normabel koje olaksanje sam osjetila, odmah sam zivnula.. Po tome vidim koja mi je razlika u raspolozenju i mislila sa i bez tableta.

Ti sama znaš koliko možeš i koliko ti je teško. Ako je neizdrživo, naravno da se nećeš mučiti. 

one

• Nera20
    06. Ožujak 2020. 10:48

Ma znam.. Nego tako, samo pisem 😁

• Domaćica
    06. Ožujak 2020. 12:04

Margita0407

Ma, čim si ti nabacila kes, odmah znam da si bolje. 🤩

one

• lola777
    06. Ožujak 2020. 12:22

Evo me s pregleda.Sve je u redu, hvala Bogu🙏. Beba je na zadak pa ako se ne okrene mozda cak i na carski rodim.Vidit cemo.Joj koju sam si paniku i tugu nabila.Mrzim ovaj mozak.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    06. Ožujak 2020. 12:26

Domaćica

Margita0407

Ma, čim si ti nabacila kes, odmah znam da si bolje. 🤩

Bolje je danas, meni su jutra ugl ok, hvata me kasno popodne... 

• Nera20
    06. Ožujak 2020. 12:26

lola777

Evo me s pregleda.Sve je u redu, hvala Bogu🙏. Beba je na zadak pa ako se ne okrene mozda cak i na carski rodim.Vidit cemo.Joj koju sam si paniku i tugu nabila.Mrzim ovaj mozak.

Eto bitno da je bebica dobro. A okrenuti se stigne jos 100 puta 😄

• Diamond
    06. Ožujak 2020. 12:55

lola777

Super Lola da je sve dobro.Meni je isto grozno od jutros..neki pritisak u grudima neka nelagodnost...bljak bas.A sto se muzeva tice,moj takodje ne zna da pijem...iako me razume i podrska je znam da lekove ne odobrava i znam da ne bi shvatio..zato mu i ne govorim.Nije imao te probleme i ne moze ds shvati...

• Domaćica
    06. Ožujak 2020. 14:12

Margita0407

lola777

Eto bitno da je bebica dobro. A okrenuti se stigne jos 100 puta 😄

Baš, ima još kad se okrenuti. Sad odahni, sve je ok s bebolinkom.

one

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.