Vjerojatno su ti se nervi i organizam stabilizirali pa zato spavas i osjecas se bolje.Podsvjesno ima i utjecaj to sta znas i da je trudnoca pri kraju, ipak je to 37.tj.
Da, sve mi se čini da je to. No, bilo je dana, ajme. Daj,Bože svima nama da bude bolje. S terapijom ili bez. Naravno, bez traumatičnih porođaja i problema poslije poroda.🙏
one
Dobro jutro!
Tako se i meni sve primirilo pred kraj trudnoce, bila je ta nesanica ali znala sam da je to normalno pa se nisam brinula.uvijek su tu bile misli glupe i naleti tjeskobe ali bolje nego prije pa sam se suzivila stim..
Sad se znam pitati da li mi stvarno treba antidepresiv 🤣🤣 boze sacuvaj ove glave... Jucer kad mi je proradio normabel koje olaksanje sam osjetila, odmah sam zivnula.. Po tome vidim koja mi je razlika u raspolozenju i mislila sa i bez tableta.
Dobro jutro!
Tako se i meni sve primirilo pred kraj trudnoce, bila je ta nesanica ali znala sam da je to normalno pa se nisam brinula.uvijek su tu bile misli glupe i naleti tjeskobe ali bolje nego prije pa sam se suzivila stim..
Sad se znam pitati da li mi stvarno treba antidepresiv 🤣🤣 boze sacuvaj ove glave… Jucer kad mi je proradio normabel koje olaksanje sam osjetila, odmah sam zivnula.. Po tome vidim koja mi je razlika u raspolozenju i mislila sa i bez tableta.
Ti sama znaš koliko možeš i koliko ti je teško. Ako je neizdrživo, naravno da se nećeš mučiti.
one
Ma znam.. Nego tako, samo pisem 😁
Ma, čim si ti nabacila kes, odmah znam da si bolje. 🤩
one
Evo me s pregleda.Sve je u redu, hvala Bogu🙏. Beba je na zadak pa ako se ne okrene mozda cak i na carski rodim.Vidit cemo.Joj koju sam si paniku i tugu nabila.Mrzim ovaj mozak.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ma znam.. Nego tako, samo pisem 😁Ma, čim si ti nabacila kes, odmah znam da si bolje. 🤩
Bolje je danas, meni su jutra ugl ok, hvata me kasno popodne...
Evo me s pregleda.Sve je u redu, hvala Bogu🙏. Beba je na zadak pa ako se ne okrene mozda cak i na carski rodim.Vidit cemo.Joj koju sam si paniku i tugu nabila.Mrzim ovaj mozak.
Eto bitno da je bebica dobro. A okrenuti se stigne jos 100 puta 😄
Super Lola da je sve dobro.Meni je isto grozno od jutros..neki pritisak u grudima neka nelagodnost...bljak bas.A sto se muzeva tice,moj takodje ne zna da pijem...iako me razume i podrska je znam da lekove ne odobrava i znam da ne bi shvatio..zato mu i ne govorim.Nije imao te probleme i ne moze ds shvati...
Evo me s pregleda.Sve je u redu, hvala Bogu🙏. Beba je na zadak pa ako se ne okrene mozda cak i na carski rodim.Vidit cemo.Joj koju sam si paniku i tugu nabila.Mrzim ovaj mozak.Eto bitno da je bebica dobro. A okrenuti se stigne jos 100 puta 😄
Baš, ima još kad se okrenuti. Sad odahni, sve je ok s bebolinkom.
one
Sortiraj odgovore
Najstariji