Nazalost nismo izdrzali 4,5h bez dojenja.. Malo joj je bilo 35ml jako je plakala… Proslo je 3h 🙄 a sta je tu je… Uzela sam 4mg to je minimalna doza ipak.
Nista nece biti, moze se jedino naspavat😛. A zasto si joj tako malo dala? Nisi mogla izdojiti ili sta? Moja bi pila oko 50- 70 ml.A pada mi napamet da joj kad popijes tabletu ubacis adaptirano umisto svoga?
Ma jebemu nisam mogla vise a ona bila nervozna za zaspati morala sam je nositi.. Sveki u setnji bila sa srednjom... I tako da sam samo to uspila. Ma bas mi i muz pise ako treba neka prestanem i dojiti i gotovo. Inace da na lito radim 4,5h i onda sam imala u planu imati ad da muz moze dati jer to izdajanje je bas zamorno.
Nazalost nismo izdrzali 4,5h bez dojenja.. Malo joj je bilo 35ml jako je plakala… Proslo je 3h 🙄 a sta je tu je… Uzela sam 4mg to je minimalna doza ipak.
Nista nece biti, moze se jedino naspavat😛. A zasto si joj tako malo dala? Nisi mogla izdojiti ili sta? Moja bi pila oko 50- 70 ml.A pada mi napamet da joj kad popijes tabletu ubacis adaptirano umisto svoga?Ma jebemu nisam mogla vise a ona bila nervozna za zaspati morala sam je nositi.. Sveki u setnji bila sa srednjom… I tako da sam samo to uspila. Ma bas mi i muz pise ako treba neka prestanem i dojiti i gotovo. Inace da na lito radim 4,5h i onda sam imala u planu imati ad da muz moze dati jer to izdajanje je bas zamorno.
Pa onda se ne opterecuj.Probaj koji put i ako ne ide, ne ide.Nisi losija mama ako ne dojis.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ma znam pa nisam ni dojila prvo dijete ali eto bas mi je bilo lijepo dojiti curicu i sad mi sa ovom lijepo ide, pa mi je zao... Ali cuj moram misliti na sebe ovaj put. Sutra cemo biti pametniji kad moj strucni doktor donese odluku 😂😂😂🙏🙏🙏
Ma znam pa nisam ni dojila prvo dijete ali eto bas mi je bilo lijepo dojiti curicu i sad mi sa ovom lijepo ide, pa mi je zao… Ali cuj moram misliti na sebe ovaj put. Sutra cemo biti pametniji kad moj strucni doktor donese odluku 😂😂😂🙏🙏🙏
Pokazi mu ti sve ono sta smo mi naucile na ovom forumu2😁
Jutrooo, moram vam samo rec da je ova nesanica neumorna, dok nisam bila trudna mogla sam spavat po 15 h u komadu, a sad svako sat budenje. Danas sam jos i dobra, u 4 i sad. Samo sto mi se sad vise ne da pokusavat zaspat😫😫😫 da mi je netko ima mjesec dana rekao da necu moc spavat dobro bi mu se nasmijala. Prva 4 mjeseca samo spavala,sad cemp ostatak vodit bitku. Izgleda da cu normabele morat pit samo radi toga, al bolje i to nego da pijem zbog panicnih. Tako da domacice ako je tebi problem samo ovo nespavanje nemas brige. Mislim nemoj me krivo shvatit, ne mogu rec samo ovo jer je ovo uzasno i mogu mislit kako je nakon par ovahvih noci al bar nisu lude misli i anksioznost i treskanje cijelog tijela od panike. Radije bih ih pila zbog nesanice, bar znas da nisi luda🙈
26+3❤️
Ribice, nije lipo ni ne spavat, al i misli su ocajne.Drukcije je kad se uspije odspavati u noci bar 2-3 sata.Ali zamisli situacijz u kojoj ne spavas 3 dana i 3 noci, ali doslovno.Kad na minut uspijes zaspat, isti taj minut te probudi gusenje i nedostatak zraka tj. pocetak panicnog napada.
Ne znam, vidim da se svaka od nas bori na svoj nacin, i svakom Bog da koliko moze podniti i neki svoj kriz.Onaj ko ne zna za ovo, ne moze ni pretpostaviti.Ovo je bas tesko nositi iz dana u dan, al ne daj Boze gorega.Ja nocas jesam spavala, ali se budila nekoliko puta i osluskivala jeli osjetim bebu.Jucer je bila bas mirna, samo nekoliko puta se javila, a u sate kad je najaktivnija je bila mirna.Necu vam ni opisivati sta mi je sve u glavi, to je strasno.Ti vec u glavi prozivljavas, a u tijelu osjecas nesto za sto se nadas da nece biti, a cega se uzasno bojis.Danas mi je i kontrola i bez obzira sta bude, a molim se da bude sve u redu, meni je dan sjeban.
Jutrooo, moram vam samo rec da je ova nesanica neumorna, dok nisam bila trudna mogla sam spavat po 15 h u komadu, a sad svako sat budenje. Danas sam jos i dobra, u 4 i sad. Samo sto mi se sad vise ne da pokusavat zaspat😫😫😫 da mi je netko ima mjesec dana rekao da necu moc spavat dobro bi mu se nasmijala. Prva 4 mjeseca samo spavala,sad cemp ostatak vodit bitku. Izgleda da cu normabele morat pit samo radi toga, al bolje i to nego da pijem zbog panicnih. Tako da domacice ako je tebi problem samo ovo nespavanje nemas brige. Mislim nemoj me krivo shvatit, ne mogu rec samo ovo jer je ovo uzasno i mogu mislit kako je nakon par ovahvih noci al bar nisu lude misli i anksioznost i treskanje cijelog tijela od panike. Radije bih ih pila zbog nesanice, bar znas da nisi luda🙈
Jutro. Nije mi jasno, no eto,pa već dva tj spavam ok. Meni je ok, jer ovo prije je bilo neizdrživo. Ludila sam od nesanice. Kad sam sam rekla to psihički,vikala je na mene i dala Praxiten navečer da pijem. Upozorila me da to nisu tablete za spavanje i da i s njima neću svaku noć spavati. Čak mi je rekla da pijem stalno, što ja nisam, i sad kao predzadnji tj po pola, a zadnji ništa. Ne pijem sigurno mj dana, uz ovih par Normabela što sam pila u suradnji s vama. 🙂 Sve se nekako ustabililo, a u 37. tj. sam. Logičnije bi bilo da sad ne mogu spavati. Noćas samo u 6 na wc i opet dalje do pola 9. To je za mene ajmeeee. Ginica mi je rekla i sad ako do kraja, recimo,bude kriza sa spavanjem da bez problema popijem Normabel. Ma, imala sam ja epizoda, nesanice, dva panična, prisilnih misli..Sve se nekako primirilo. Dođe meni i sad kroz dan neki nalet tjeskobe, no kratko, ili pokoja misao luda, no,kažem sve izdrživo.
one
Vjerojatno su ti se nervi i organizam stabilizirali pa zato spavas i osjecas se bolje.Podsvjesno ima i utjecaj to sta znas i da je trudnoca pri kraju, ipak je to 37.tj.
Sortiraj odgovore
Najstariji