Izdojila sam 35ml,valjda ce biti dovoljno za jedan obrok? Za 2h ce opet jesti ako ne produzi sa spavanjem i onda bi dobila cicu oper za 2h..znaci nekih 4 do 5h ce biti izmedu podaja od kad sam uzela normabel.. Valjda je to ok...
A koliko inace mg ima tableta? Jel sta spominja zoloft u trudnoci, vjer nije ni za to
Nije spominjao u trudnoci...nije rekao ni za ni protiv samo je rekao da zeli biti 100posto siguran jer je i meni u interesu sa nastavim dojiti a dobijem pomoc. Za praxiten nisam ni pitala kad sam blokirala jer sam skuzila da nema pomoci danas... Samo sam nesto zbrljala da li cu dobiti nesto uz zoloft dok prodjeluje, on je rekao nema potrebe osjetiti cu ja njwga samo ce se djelovanje pojacavati.
Izdojila sam 35ml,valjda ce biti dovoljno za jedan obrok? Za 2h ce opet jesti ako ne produzi sa spavanjem i onda bi dobila cicu oper za 2h..znaci nekih 4 do 5h ce biti izmedu podaja od kad sam uzela normabel.. Valjda je to ok…
Upravo sam citala da je Normabel u tijelu nekih 4-5 sati.Znaci po tome bi to taman bilo.Isto kazu da Helex ima djelovanje 2,5-3 sata i da se moze povremeno tokom dojenja.Ne znam ima li tu kod tebe mogucnosti da odes u nekog farmakologa ili dr psihijatra malo strucnijeg i upucenijeg.Nisam ni ja generalno za lijekove u trudnoci i dojenju, ali jbg nekad je potreba veca od zelje.To mi je najdraze kad kazu najbolje je nista ne uzimati.Ko da ja to ne znam.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
A koliko inace mg ima tableta? Jel sta spominja zoloft u trudnoci, vjer nije ni za toNije spominjao u trudnoci…nije rekao ni za ni protiv samo je rekao da zeli biti 100posto siguran jer je i meni u interesu sa nastavim dojiti a dobijem pomoc. Za praxiten nisam ni pitala kad sam blokirala jer sam skuzila da nema pomoci danas… Samo sam nesto zbrljala da li cu dobiti nesto uz zoloft dok prodjeluje, on je rekao nema potrebe osjetiti cu ja njwga samo ce se djelovanje pojacavati.
Ova zadnja recenica mi je totalni odraz njegovog ne znanja.Pa svaki antidepresiv se preporucuje uzimati uz anksiolitike jer se zna da antidepresivi prvij par dana mogu cesto uzrokovati pojacanu anksioznost.🤦♀️
A Margita znam da ti je bitno dojiti, ali svo zlo u tome ako i prestanes dojiti i predjes na adaptirano.Beba ti je hvala Bogu dobro, sad moras srediti sebe.
Uf, evo meni pocinje raditi nervoza, sutra je pregled!
E 4,5 sati je ok. Meni je sestra rekla 6 sati cini mk se, al eto lola je procitala pa je to ok
Pa dobro, ako se nije jos susreo s tim i zeli bit siguran, nema veze jedan dan, sutra ces dobit terapiju. Samo eto ni meni nije jasno zasto nije dao nesto uz to, mozda da ga sutra pitas
26+3❤️
Ma tu je sistem ajme stim doktorima, neda mi se uopce upustati u to. Izboriti cu se sa ovim doktorom haha sutra cu kad ga nazovem pitati i za praxiten sta cu.. Vec cemo se nekako dogovoriti ja i on. Nije mi djelovao da je protiv samo eto on je provjerio bazu svoju i pise da moze uz dojenje ali ga je zbunio. Podatak da moze doci do prestanka mlijeka(ja to nisam nigdje procitala) i onda je odlucio poslati upit njihovom farmaceutu. Eto...
Pa dobro, bolje da je oprezan nego da olako prepisuje lijekove. Bolje bit siguran
26+3❤️
Da... Samo malo je on to sve hvatio kao mogu ja cekati... Valjda jer se ne bacam po podu i ne vristim pa djelujem ok... Ma mozda i predem na ad ali moram sjesti sa muzem i porazgovarati sta on misli o svemu, jos je svekrva tu i ne zelim sad pred njom prelaziti na ad pa joj se objasnjavati.... Ona to nebi skuzila.
Muz isto ne kuzi dubinu problema, pa moram i snjim sjesti...
A koliko inace mg ima tableta? Jel sta spominja zoloft u trudnoci, vjer nije ni za toNije spominjao u trudnoci…nije rekao ni za ni protiv samo je rekao da zeli biti 100posto siguran jer je i meni u interesu sa nastavim dojiti a dobijem pomoc. Za praxiten nisam ni pitala kad sam blokirala jer sam skuzila da nema pomoci danas… Samo sam nesto zbrljala da li cu dobiti nesto uz zoloft dok prodjeluje, on je rekao nema potrebe osjetiti cu ja njwga samo ce se djelovanje pojacavati.
Ova zadnja recenica mi je totalni odraz njegovog ne znanja.Pa svaki antidepresiv se preporucuje uzimati uz anksiolitike jer se zna da antidepresivi prvij par dana mogu cesto uzrokovati pojacanu anksioznost.🤦♀️
Pa svugdje sam procitala da se pije uz zoloft nesto dok ne prodjeluje odprilike 2tj.a vidjeti cemo.. Mozda mu farmaceut nesto predlozi.
Sortiraj odgovore
Najstariji