Da… Samo malo je on to sve hvatio kao mogu ja cekati… Valjda jer se ne bacam po podu i ne vristim pa djelujem ok… Ma mozda i predem na ad ali moram sjesti sa muzem i porazgovarati sta on misli o svemu, jos je svekrva tu i ne zelim sad pred njom prelaziti na ad pa joj se objasnjavati…. Ona to nebi skuzila.
Muz isto ne kuzi dubinu problema, pa moram i snjim sjesti…
Bolje ne ispred svekrve, meni isto moj ne kuzi, on nece shvatit ni kad budem uzela terapiju. Ma to ne shvaca nitko tko to nije dozivio
26+3❤️
Moj muz me vidio u tom stanju i bio mi podrska, ali on misli da je tu bitna snaga volje.On je zna da sam nakon poroda pila antidepresiv, ali sad ne zna da ga pijem u ovoj trudnoci.Dovoljno se ja mucim s tim teretom da bi imala volje i zivaca njemu ili nekom drugom objasnjavati i slusati osude.Sta si rekla, ne bacam se po podu pa vjerojatno misle da sam super, a ono u mom mozgu i tijelu znam samo ja.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Cure hvala vam na podrsci, ne znam sta bi bez vas. Evo idem dati bocicu pa javim kako je proslo.
Kako ste vi?
Cure hvala vam na podrsci, ne znam sta bi bez vas. Evo idem dati bocicu pa javim kako je proslo.
Kako ste vi?
❤️ Valjda ce je prihvatit
Lola, i ja bi najrađe svome presutila🙈
Pa okeej, malo mi je dosadno, al ajde ubrzo nece bit😂
26+3❤️
Kako ste vi?❤️ Valjda ce je prihvatit
Lola, i ja bi najrađe svome presutila🙈
Pa okeej, malo mi je dosadno, al ajde ubrzo nece bit😂
Moj savjet, ako ne razumi to bolje mu i ne govori.Nikad ne znas kad ti to moze " nabit na nos" bez obzira na svu ljubav.Uostalom ako neko ne razumi, necu mu pricati o tome jer ne zelim da me neko smatra ludom, nuracunljivom i sl.Bio to muz ili prijatelj ili ne znam ko.Znas kakvi smo mi ljudi...
Evo popila je sve! Prihvaca bocu sta jw super. Sad je malo nervozna pa je sveki nosi, viditi cemo jel glad ili trbusicic. Da izdrzi jos sat vremena bilo bi super.
Moj muz je bio super potpora kad me to uhvatilo u trudnoci, tjesio me, sve preuzeo na sebe. Kako je vrijeme odmicalo ja sam naucila stim zivjeti i prestala plakati i panicariti sta mi je tako i pricati o tome.on je dobio dojam da sam ok ili bar bolje. Nakon poroda sm isto govorila da sam ok i sad mu je opet sok jer placem i pricam o nekoj terapiji. Dns se vratila od dr i pravo snjim u sobu placem ko kisna godina jer niam dobila tablete a on kaze na to:pa sta zato tribas plakati?
Samo sam se makla od njega i rekla ok ocito avi misle da sam ja super, i vise nisam snjim pricala a ni on samnom!
Isao je raditi...
Mislim nemam snage se i njemu opravdavati, dns sam jedva i dr pricala o svom stanju bez da placem, sve mi se u grlo skupilo. Tako da... O ovome je najbolje pricato sa ljudima koji su to prosli ili prolaze. Ja ih nemam u zivotu osim evo vas tu.
Da… Samo malo je on to sve hvatio kao mogu ja cekati… Valjda jer se ne bacam po podu i ne vristim pa djelujem ok… Ma mozda i predem na ad ali moram sjesti sa muzem i porazgovarati sta on misli o svemu, jos je svekrva tu i ne zelim sad pred njom prelaziti na ad pa joj se objasnjavati…. Ona to nebi skuzila.
Muz isto ne kuzi dubinu problema, pa moram i snjim sjesti…Bolje ne ispred svekrve, meni isto moj ne kuzi, on nece shvatit ni kad budem uzela terapiju. Ma to ne shvaca nitko tko to nije dozivio
Ni ja nikad svojoj o tome ne bi pričala. Upravo,tako
nitko ne zna tko nije doživio. O takvim stvarima,samo s onim koji su iskusili to na vlastitoj koži.
one
Nazalost nismo izdrzali 4,5h bez dojenja.. Malo joj je bilo 35ml jako je plakala... Proslo je 3h 🙄 a sta je tu je... Uzela sam 4mg to je minimalna doza ipak.
Nazalost nismo izdrzali 4,5h bez dojenja.. Malo joj je bilo 35ml jako je plakala… Proslo je 3h 🙄 a sta je tu je… Uzela sam 4mg to je minimalna doza ipak.
Nista nece biti, moze se jedino naspavat😛. A zasto si joj tako malo dala? Nisi mogla izdojiti ili sta? Moja bi pila oko 50- 70 ml.A pada mi napamet da joj kad popijes tabletu ubacis adaptirano umisto svoga?
A za muzeve, ne znam, ne mogu generalitirati.Moj je stvarno super, razumi me, podrska je, ali znaju oni nekad ubosti di ne triba i izvuci asa iz rukava kod svadje ili sl
Sortiraj odgovore
Najstariji