Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    04. Ožujak 2020. 09:28

lola777

Diamond, razumimo te sve i znamo kako je tesko jedan dan u takvom stanju, a kamoli duze vrime. Pola tablete stvarno nece puno napraviti i dug je period pred tobom.Uvik kazem sama najbolje znas jeli mozes tako dalje ili ti treba pomoc u vidu tableta.Dr je meni rekla, jer naravno izresetam je sa 100 pitanja, da bebi steti moje stanje sigurno.Hormoni stresa se konstantno izlucuju i dolaze do bebe.I da mi sigurno ne bi dala nesto sta ugrozava trudnocu ili njenu karijeru.

Totalno bebe osjete nasu nervozu. Moja je prije 2 dana bila van sebe kad je mene uhvatila anksioznost, uopce nije spavala samo je htjela da je nosim i da na meni spava.. Tek navecer kad sam se ja primirila i ona je jadna zaspala. Tako da i u trbuhu isto osjete ta nasa stanja. 

• Nera20
    04. Ožujak 2020. 09:34

lola777

Jutro, kako ste danas? Jeste li spavale nocas? Meni sinoc bile prijateljice pa sam dugo sidila i opet me jutros ledja i kukovi ubijaju.Spavanje onako.
    Ribice, ja 6 god. nisam tila na trudnocu bas zbog ovih stanja i svega sta sam prosla u prosloj trudnoci.Al Bog je ima druge planove i neka drago mi je i samo molim Boga da prodje dobro sve i beba bude zdrava.🙏

Malo sam bolje spavala sinoc nego prosle 2 noci a i jastuk sam promjenila pa mi je bilo udobnije..za sad sam onako.. Neda mi se nista ali znam da moram.. Pijem kavu pa cemo vani, sunce i nema vjetra. Popij lola paracetamol za bolove da ti popusti. 

• lola777
    04. Ožujak 2020. 09:40

A zasad odoljevam Lekadolu, vidit cemo.Ja sam vodila malu u vrtic nakon 3 mj. pa sam cila napeta zbog viroza, gripe.O luda glavo, jesam plavusa, al o svemu mislim.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    04. Ožujak 2020. 09:49

Ma i da dobije koju virozicu to je ok, moramo nekad i biti bolesni, moja je ovu god krenila u vrtic tj. Proslu god.. I bas je dosta ovu zimu bila bolesna, i sad nesto kasljuca danima.. U

• Ribica12
    04. Ožujak 2020. 10:10

Jutro cure, ajme ja inace zaspem i spavam super, al eto ne i danas, budila sam se svako sat, dva sata. Uzaaaaaas. Ne znam sto je sa trudnicama i tim nespavanjem🙈 hoce li bit sve gore sto se trudnoca blizi kraju, ajmee

26+3❤️

• Domaćica
    04. Ožujak 2020. 11:11

Pozić svima, ja sam čak ok spavala. Jedno buđenje do jutra. Tri noći loše pa se Bog smiluje i da mi sna 4. noć. 😆 Znači kad mislite da je nemoguće, dođe dan kad je lakše. 😍

one

• Domaćica
    04. Ožujak 2020. 11:13

Ribica12

Jutro cure, ajme ja inace zaspem i spavam super, al eto ne i danas, budila sam se svako sat, dva sata. Uzaaaaaas. Ne znam sto je sa trudnicama i tim nespavanjem🙈 hoce li bit sve gore sto se trudnoca blizi kraju, ajmee

Ne mora biti da ćeš loše spavati. Recimo, ja u prvie dvije nisam imala problema sa spavanjem. Bar se ne sjećam da jesam. Zato kad su dvije bile super, mora ova treća, pokazati mi sve svoje čari. 🤦

one

• Ribica12
    04. Ožujak 2020. 11:43

Onda se nadam da ce ovo nespavanje bit svake prijestupne🙈

26+3❤️

• Diamond
    04. Ožujak 2020. 12:32

Ja onako sta znam....jutra su mi nekako najgora...kako odmice dan malo se raspolozenje popravi...ali zaista je pakao ziveti sa ovim.Pitam se i kako sam se odlucila za drugu trudnocu...valjda mi je bilo zao starijeg deteta..da ne ostane jedinica zbog moje "boljke".Uh zene cini mi se kao da nikad nece proci...

• Ribica12
    04. Ožujak 2020. 12:48

A i kad pijes tablete okej je pa zaboravis kako zna bit lose i onda se odlucis za trudnocu pa se sve vrati😏 sto su tebi doktori rekli za zoloft u trudnoci? I tijekom dojenja

26+3❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.