Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica12
    04. Ožujak 2020. 16:43

Margita, ustvari vidjet cu sto dr kaze. Da li da uzmem zoloft ili seroxat. 

26+3❤️

• Ribica12
    04. Ožujak 2020. 16:44

Margita0407

Ribica12

Margita0407

Ribica12

Ja bi isto najrađe pocela pit, al kao gledam da sto vise izdrzim, evo dva dan bez normabela, dnaas se nadam da ce bit treci,prosli tjedan sam isto samo u srijedu 1 od 2 mg i ned 1 od 2 pa racunam ako ovako mogu izgurat trudnocu, pokusala bih. Al cim rodim bih uzela zoloft jer i ovako imam jos gurat tjedana i tjedana pa da jos cekam dojenje da prode, uuf, nema šanse

Meni je izgledalo da ide na bolje jer zadnji mj trudnoce nisam ni pila normabel, ali uvijek bi ja osjetila napetost nekad vise nekad manje.. Ali ono naucila sam funkcionirati tako. Nakon trudnoce prva 2tj sam bila bas placljiva i onda je kao pocelo biti bolje, postala sam nekako pozitivna sa mislila.. I o da sad ovaj zadnji tjedan mi je palo raspolozenje, imala sam jedan panicni kratki hvala bogu, pa onda neku vecer isto rasulo, tako da sam odlucila ne trositi vise vrijeme na ovo sranje i cekati da prode samo od sebe.
    Ja se i bojim kako cu bit kad rodim, ne zelim bit ovakva, i umjesto da sam najsretnija da sam nikakva
    Ti sad pij normabel a kad rodis odmah na zoloft ili one tvoje tablete, samo ne znam dal idu sa dojenjem. Pogledati cu ti. I onda ce ti biti kako i sama kazes super i zaboraviti ces da ti je uopce bilo lose. Lijepo ces uzivati sa svojom bebicom.

II jedvaaa cekam, i kila dog necu prestat pit😂😂😂

26+3❤️

• Ribica12
    04. Ožujak 2020. 16:45

Nikad ih necu * haha

26+3❤️

• lola777
    04. Ožujak 2020. 16:52

Zoloft ili Seroxat? Sve zavisi koji poremecaj vise prevladava.Meni osobno Seroxat nije odgovara, sa Zoloftom sam zadovoljnija puno. 

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Diamond
    04. Ožujak 2020. 16:53

Ribica12

Nikad ih necu * haha

Takodje Ribice,kada se vratim nakon svega na terapiju necu prestati NIKAD da je pijem.A recite mi jel vi imate konkretne strahove?Mene je recimo najvise strah smrti...i onda sve to prouzrokuje ovo..imam utisam da trudnocu dozivljavam kao beko stanje opasno po zivot

• Ribica12
    04. Ožujak 2020. 17:03

Ma ja da cu poludit, grozno 

26+3❤️

• Nera20
    04. Ožujak 2020. 17:03

Ribice pise zamjene za sero. Je zoloft, 
    tako da vidi sa dr, ali ocito vise manje je isto.
    Diamond moji strahovi su ugl u vezi mog stanja sta mi je, zasto mi je, da li cu poluditi, da li ce tablete djelovati, zasto moram na tablete, zasto, zasto, zasto, pa sad dojenje i tablete, ne zelim prestati dojiti a zelim tablete, pa kako cu sama sa 3djece jer muz kad pocne sezone od 12do23h ga nema, 1 dan slobodan.. To su mi ugl strahovi.. Kroz trudnocu sam imala jos strah za bebu oce li biti zdrava i strah od poroda hocu li dobiti panicni na porodu i strah od te boli. E da i imala sam na pocetku kad me to uhvatilo strah od prolaznosti zivota, kao ostariti cu brzo i umrijeti i sta imam od zivota...to je sve ja mislim. 
    Kad ce sutra 🤣

• Nera20
    04. Ožujak 2020. 17:04

E da ne zaboravimo strah od spavanja u spavacoj sobi 🤣🤣
    Boze ako  nisam jos poludila pa ocito onda ni necu haha. 

• Diamond
    04. Ožujak 2020. 17:07

Ja se izvinjavam ako mi je promaklo..jesi li ti Ribice u drugom stanju sada?Margarita ma ovaj strah od smrti i komplikacija opasnih po zivot je uzasan..paralisuci..zamisli da zivis svaki dan iscekujuci to..i onda kao prodje jedan dan i tj odahnes jer si preziveo...ma katastrofa

• Nera20
    04. Ožujak 2020. 17:09

Diamond

Ja se izvinjavam ako mi je promaklo..jesi li ti Ribice u drugom stanju sada?Margarita ma ovaj strah od smrti i komplikacija opasnih po zivot je uzasan..paralisuci..zamisli da zivis svaki dan iscekujuci to..i onda kao prodje jedan dan i tj odahnes jer si preziveo…ma katastrofa

Ajme grozno, pravo mucenje!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.