Ja bi isto najrađe pocela pit, al kao gledam da sto vise izdrzim, evo dva dan bez normabela, dnaas se nadam da ce bit treci,prosli tjedan sam isto samo u srijedu 1 od 2 mg i ned 1 od 2 pa racunam ako ovako mogu izgurat trudnocu, pokusala bih. Al cim rodim bih uzela zoloft jer i ovako imam jos gurat tjedana i tjedana pa da jos cekam dojenje da prode, uuf, nema šanse
Meni je izgledalo da ide na bolje jer zadnji mj trudnoce nisam ni pila normabel, ali uvijek bi ja osjetila napetost nekad vise nekad manje.. Ali ono naucila sam funkcionirati tako. Nakon trudnoce prva 2tj sam bila bas placljiva i onda je kao pocelo biti bolje, postala sam nekako pozitivna sa mislila.. I o da sad ovaj zadnji tjedan mi je palo raspolozenje, imala sam jedan panicni kratki hvala bogu, pa onda neku vecer isto rasulo, tako da sam odlucila ne trositi vise vrijeme na ovo sranje i cekati da prode samo od sebe.
Ja se i bojim kako cu bit kad rodim, ne zelim bit ovakva, i umjesto da sam najsretnija da sam nikakva
26+3❤️
Diamond kad vec pijes onda uzmi cijelu tabletu, ako nema koristi od pola glupo je i pit
26+3❤️
Eto vidis da mi trebaju, po svemu imam iste misli ko ti 🤷♀️
Eto da te utjesim onda, kad vec imamo iste misli, meni je svaki put dobro kad pijem, toliko dobro da i zaboravim da je ikad bilo lose. Naravno nije odmah, al odmah je vidljiva razlika, nakon nekog vremena bude super. Moze se dogodit koji dan ma ustvari sat losiji al to je nista. Ja sad tebi ovo pisem,a bojim se hoce li meni pomoc🙈
26+3❤️
Sad imam novu brigu sta ako mi zoloft ne pomogne ili druga krajnost bude mi lose od njega 🙄
Neee, nema šta ako, pomoći će. Ako ne Zoloft, naći će ti lijek koji će ti odgovarati. Možda ćeš imati nuspojava na početku, a možda nećeš. To je to....Šta ako...dajem ti odgovor, a ti kad tebi dođe pitanje šta ako, odmah si sama daj odgovor i smiriti će te.
one
Sad imam novu brigu sta ako mi zoloft ne pomogne ili druga krajnost bude mi lose od njega 🙄E to je meni uvik kad me ovo stanje uvati, bojim se da tablete nece djelovat a uvik djeluju, vise sam izludila svoje sa pitanjima hoce li djelovat, stalno moraju ponavljat hoce, uvijek su… Evo i sad kad pomislim na to uhvati me panika
Ribica ti si pila Seroxat ili kak se već zove? Jesi ti imala nuspojava? Nakon koliko si osjetila poboljšanje?
one
Sad imam novu brigu sta ako mi zoloft ne pomogne ili druga krajnost bude mi lose od njega 🙄Neee, nema šta ako, pomoći će. Ako ne Zoloft, naći će ti lijek koji će ti odgovarati. Možda ćeš imati nuspojava na početku, a možda nećeš. To je to….Šta ako…dajem ti odgovor, a ti kad tebi dođe pitanje šta ako, odmah si sama daj odgovor i smiriti će te.
Hvala ❤️
Diamond kad vec pijes onda uzmi cijelu tabletu, ako nema koristi od pola glupo je i pit
Tako i ja mislim.
Ja bi isto najrađe pocela pit, al kao gledam da sto vise izdrzim, evo dva dan bez normabela, dnaas se nadam da ce bit treci,prosli tjedan sam isto samo u srijedu 1 od 2 mg i ned 1 od 2 pa racunam ako ovako mogu izgurat trudnocu, pokusala bih. Al cim rodim bih uzela zoloft jer i ovako imam jos gurat tjedana i tjedana pa da jos cekam dojenje da prode, uuf, nema šanse
Meni je izgledalo da ide na bolje jer zadnji mj trudnoce nisam ni pila normabel, ali uvijek bi ja osjetila napetost nekad vise nekad manje.. Ali ono naucila sam funkcionirati tako. Nakon trudnoce prva 2tj sam bila bas placljiva i onda je kao pocelo biti bolje, postala sam nekako pozitivna sa mislila.. I o da sad ovaj zadnji tjedan mi je palo raspolozenje, imala sam jedan panicni kratki hvala bogu, pa onda neku vecer isto rasulo, tako da sam odlucila ne trositi vise vrijeme na ovo sranje i cekati da prode samo od sebe.Ja se i bojim kako cu bit kad rodim, ne zelim bit ovakva, i umjesto da sam najsretnija da sam nikakva
Ti sad pij normabel a kad rodis odmah na zoloft ili one tvoje tablete, samo ne znam dal idu sa dojenjem. Pogledati cu ti. I onda ce ti biti kako i sama kazes super i zaboraviti ces da ti je uopce bilo lose. Lijepo ces uzivati sa svojom bebicom.
Evo ribica isto ko i zaloft pise da moze sa dojenjemExcreted in tiny amounts into breast milk. Serum levels of breastfed infants whose mothers are on Paroxetine are usually undetectable or very low. No harm effect has been observed on health and short or long term development of infants.
Transient troubles in the early neonatal period like drug withdrawal syndrome among newborn or premature infants with high serum levels as a result of treatment with Paroxetine to the mother during pregnancy have been observed.
Paroxetine causes fewer problems related to galactorrhea than other antidepressant drugs
Mothers who are treated with antidepressant medicaction are in need of stronger support for a higher risk of early breastfeeding failure.
Hvala margita☺️Al mislim da cu rađe zoloft jer to je isto ja msilim a zoloft se moze i u trudnoci, pa mi je sigurniji. Znam da moji prijatelji koji su prvo pili seroxat presli su na zoloft, ne jer su htjeli nego im dr tako dao, imamo istog dr, cak je i meni kad sam dosla zadnji put isao pripisat zoloft pa sam ga ja podsjetila da sam pila seroxat i onda mi je njega. Tako da mislim da je to isto tj. slicno
Domacice nisam imala nuspojava, ja sam osjetila poboljšanje odmah 🙈mislim da je to vise u glavi, dr mi napisao recept, ja ih nisam ni preuzela a vec mi je bilo bolje hahah, jer me on utjesia da ce pomoc tablete. Al salu na stranu vrlo brzo sam vidjela da je bolje, nije skroz nestalo al dosta bolje, mozda je to bilo zbog xanaxa jer seroxat ne djeluje odmah, tek nakon tri tjedna.
26+3❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji